Eichel skončí u Rangers, verí pracovník NHL. Jeden tím ich však môže ohroziť

Od prestupovej uzávierky v NHL nás delí ešte 41 dní, no tímy sa už pripravujú na to, čo by mohla byť jedna z najzaujímavejších uzávierok v ostaných rokoch. Musia zohľadňovať 14 dní karantény, a tak by prestupy mohli prichádzať o pár týždňov skôr.

Craig Custance a Eric Duhatschek z The Athletic sa zamýšľali nad hráčmi, ktorí by mohli byť pred 12. aprílom vymenení a najväčšou rybou je kapitán Buffala Jack Eichel.

Dvadsaťštyriročný americký útočník je vo svojej šiestej sezóne v Buffale a je čoraz frustrovanejším tým, že si doteraz ešte nezahral v play-off o Stanleyho pohár.

Jeden z výkonných pracovníkov NHL je presvedčený, že Eichel v nie tak vzdialenej budúcnosti opustí Sabres a zakotví v tíme New York Rangers.

„Myslím si, že nakoniec Jack Eichel skončí ako newyorský Rangers. Len neviem, kedy sa tak stane,“ poznamenal nemenovaný manažér.

Najväčším súperom Rangers v boji o veľkú hviezdu by mohol byť tím Los Angeles Kings.

„Los Angeles je tímom, na ktorý by sa ľudia mali pozerať dlho a poctivo s Byfieldom, Turcotteam a množstvom iných hráčov v organizácii. A chce Buffalo skutočne nastupovať proti Eichelovi každoročne v niekoľkých zápasoch alebo by ho radi videli v Západnej konferencii?“

Eichel patrí medzi najlepších centrov v NHL, a tak bude potrebné obetovať veľa, aby ho niekto získal.

„Ja by som sa za neho vzdal veľa. Po talentovej stránke je to jeden z najlepších 10 útočníkov v lige. Ak ho budú chcieť vymeniť, získajú za neho veľa,“ povedal iný výkonný pracovník.

Eichel odohral v tejto sezóne 17 zápasov, v ktorých zaznamenal 14 bodov za dva góly a 12 asistencií, pridal štyri trestné minúty a nazbieral sedem mínusových bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 03. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL