Adams označil trápenie Sabres za neakceptovateľné. Chce urobiť výmenu

Tím Buffalo Sabres zažíva ďalšiu sezónu, ktorá sa môže označiť za sklamanie. Aj generálny manažér Kevyn Adams je frustrovaný z toho, že jeho tím neurobil žiaden pokrok. Čoskoro by sme sa tak od neho mohli dočkať aj výmeny.

„Som nahnevaný. Dúfal by som, že ste všetci nahnevaní. Dúfal by som, že naši fanúšikovia sú, pretože to znamená, že im na nás záleží. Terry a Kim Pegulovci ma poverili, aby som toto napravil, a to presne aj urobím,“ povedal Adams.

Sabres priviedli pred sezónou do tímu Taylora Halla či Erica Staala. Mnohí očakávali, že im pomôžu urobiť ďalší krok hore. Momentálne však majú tretiu najhoršiu úspešnosť zbierania bodov v NHL, keď dosiahli bilanciu 6-12-3.

„Všetko sa prehodnocuje. Tréner Krueger chápe, že táto situácia je neakceptovateľná. Aj hráči to chápu. Každý to chápe. Nie je to ani zďaleka dostatočne dobré,“ odvetil Adams na otázku týkajúcu sa budúcnosti trénera Ralpha Kruegera.

Generálny manažér sa podľa Darrena Dregera z TSN snaží „agresívne“ urobiť nejaké výmenu. V každom možnom smere by chcel mužstvo vylepšiť a má veľa konverzácií s inými generálnymi manažérmi, no zatiaľ nie je nič na spadnutie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 03. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL