Bennettovi sadol nový tréner. Už nie je v Calgary nespokojný

Útočník Sam Bennet na začiatku tejto sezóny požiadal vedenie tímu Calgary Flames o výmenu. Pocity o jeho situácii sa však zmenili po príchode nového trénera Darryla Suttera, pod ktorým je spokojný.

„Cítim sa spokojne, keď hrám pod Darrylom. Myslím si, že dostávam viac príležitostí a môžem o trochu viac hrať môj hokej. Keď hrám viac, hrám lepšie a môžem pomáhať tímu k úspechom. Určite je to zábavnejšie a človek si viac užíva chodenie na štadión, keď má väčšiu úlohu. Určite som lepšie mentálne nastavený,“ priznal Bennett.

Dvadsaťštyriročný Kanaďan sa po tejto sezóne môže stať obmedzeným voľným hráčom a jeho agent Darren Ferris v januári povedal, že chce zmeniť prostredie. Aj podľa Suttera, ktorý nahradil Geoffa Warda 4. marca, to už nie je aktuálna téma.

„Dali sme to za hlavu hneď prvýkrát, čo sme sa to so Samom rozprávali, takže to je už mimo otázku. Sam a ja sme na rovnakej strane,“ poznamenal skúsený kormidelník.

Bennet zaznamenal 10 bodov za štyri góly a šesť asistencií v 37 zápasoch tejto sezóny. Z posledných piatich duelov si odniesol gól a štyri asistencie. A hoci on sám by už na výmenu netlačil, nie je vylúčené, že ho Flames vymenia, ak by mal o neho niekto záujem.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 04. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL