Islanders vraj majú stále záujem o Taylora Halla

V pondelok v NHL nastane uzávierka prestupového obdobia a Taylor Hall zostáva jednou z najväčších rýb, ktoré by mohli zmeniť dres.

Pred niekoľkými týždňami sa meno útočníka Buffala spájalo aj s Islanders. Tí začiatkom týždňa získali dvoch útočníkov z New Jersey a zdalo sa to, že by už nemuseli byť v hre o služby rodáka z Calgary.

Chris Johnston z televízie Sportsnet však informuje, že záujem newyorského tímu o Halla naďalej pretrváva a dôležité bude časovanie.

„Myslím si, že Islanders majú stále záujem získať ho z Buffala, ale je tam aj niekoľko ďalších tímov, ktoré im lezú do kapusty,“ poznamenal Johnston.

„Sú tam nejaké tímy, ktoré veria, že ak to dôjde až k pondelku a čím viac bude bližšie k tretej popoludní a on stále bude u Sabres, tak možno cena pôjde dole a práve vtedy uderia a pokúsia sa Taylora Halla získať.“

Hall podpísal so Sabres ročný kontrakt v hodnote 8 miliónov amerických dolárov, ktorý zahŕňa aj plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorá komplikuje život generálnemu manažérovi Kevynovi Adamsovi.

Aj hodnota hráča v tejto sezóne významne klesla, keď sa trápil a po 37 dueloch má na konte len dva góly a 17 asistencií. Jeho meno sa spájalo už aj s Blues, Panthers, Bruins či Maple Leafs.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 04. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL