Po postupe nastali v Montreale nepokoje, Toronto zaskočilo fanúšikov Leafs + video

Drvivá väčšina odborníkov nedávala Montrealu šance v prvom ani druhom kole tohtoročného play-off. Fanúšikovia Canadiens si preto dvojnásobne užili radosť z postupu do semifinále a doplatili na to práve aj niektorí novinári.

Po spečatení postupu v štvrtom zápase série proti Winnipegu museli novinári zostať niekoľko hodín navyše v Bell Centre z bezpečnostných dôvodov.

„Bezpečnostní pracovníci v Bell Centre nás nechcú pustiť z vnútorného parkoviska. Vonku sú príliš veľké nepokoje... naposledy som niečo také zažil v júni 1993 v hale Forum,“ poznamenal Luc Gelinas z RDS.









Kým fanúšikovia Canadiens oslavujú, fanúšikovia Maple Leafs smútia. O to viac ich zaskočilo, keď mesto Toronto oslávilo postup Canadiens do semifinále vysvietením ikonickej CN Tower do farieb dlhovekého rivala.

Tonight the #CNTower will be lit red, blue, and white for the @CanadiensMTL who will go on to represent Canada's hope for a 2021 @NHL Stanley Cup! pic.twitter.com/cEqsXqBefZ

— CN Tower/La Tour CN (@TourCNTower) June 8, 2021

Množstvo fanúšikov z Toronta sa k tomu na sociálnych sieťach vyjadrovalo kriticky. Svoje postrehy priniesli aj osobnosti z médií. Napríklad, JD Bunkis k fotke napísal: „Keď už si myslíte, že by to nemohlo byť viac zahanbujúce.“ Kristen Shiltonová skonštatovala: „Iba Leafs môžu byť vytrollovaní takto tvrdo vo svojom vlastnom meste.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL