Zvláštny zvrat? Kaprizov by sa vraj mohol vrátiť do Ruska

Bol by to bizarný zvrat, no v zámorí sa nevylučuje možnosť, že by sa Kirill Kaprizov mohol po skvelej nováčikovskej sezóne v NHL mohol vrátiť na ročník 2021/22 do KHL.

Kevin Weekes informuje, že rozhovory medzi Minnesotou a ruským útočníkom sa utíšili. Medzitým, Kaprizov je v Moskve, kde veľký záujem o jeho služby prejavuje miestne CSKA.

Podľa niekdajšieho brankára a súčasného analytika NHL Network by tak dvadsaťštyriročný Rus dostal šancu bojovať nie len o Gagarinov pohár, ale aj olympijské zlato.

Odborník na Wild, Michael Russo, tiež pripustil túto možnosť, pretože by si hráč v Rusku prišiel na svoje. Môže to však využívať aj ako svoju páku. Momentálne sa s Minnesotou vraj nevedia dohodnúť ani na dĺžke kontraktu – hráč chce krátky, tím dlhý.

Kaprizov odohral 55 zápasov, v ktorých zaregistroval 51 bodov za 27 gólov a 24 asistencií. V siedmich dueloch play-off pridal dva góly a asistenciu.

Finalista Calderovej trofeje pred príchodom do zámoria pôsobil práve v CSKA, kde nastrieľal 78 gólov v 160 zápasoch základnej časti. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 19. 06. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL