Mohol by Hamilton skončiť v Toronte?

Elliotte Friedman zo Sportsnet verí, že hviezdny obranca Dougie Hamilton, ktorý sa v júli môže stať neobmedzeným voľným hráčom, by mohol mať záujem pripojiť sa k tímu Toronto Maple Leafs.

Je otázne, ako by sa zmestil hráč s odhadovaným platom cez 8 miliónov amerických dolárov do platového rozpočtu Maple Leafs, no generálny manažér Kyle Dubas by sa určite posnažil nájsť riešenie, ak by mal šancu získať obrancu takého kalibru.

„Niektorí ľudia mi povedali, že áno, Hamilton by mal záujem hrať v Toronte, pretože, samozrejme, má so svojím rodným mestom prepojenie. Ľudia, ktorí poznajú Hamiltona alebo ktorí sú v jeho blízkosti, mi hovoria, že nie sú presvedčení o tom, či to pre neho bude najlepšie miesto.“ poznamenal Friedman.

Hamilton pochádza z Toronta, a tak sa nemožno čudovať, že sa s ním spája. Navyše, Luke Fox zo Sportsnet informuje, že dvadsaťosemročný „zadák“ sa páči aj Dubasovi, takže záujem o spolupráci by mohol byť obojstranný.

„Háčikom je, že sa mu páči aj hráč, ktorého by pravdepodobne musel vymeniť, aby Hamiltonovi vytvoril miesto – Morgana Riellyho, srdce a dušu zostavy Toronta,“ skonštatoval Fox. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 20. 06. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL