Nový tím vstúpil do hry o hviezdneho Setha Jonesa

Už aj tím Philadelphia Flyers vraj prejavil záujem o hviezdneho obrancu Setha Jonesa, ktorý momentálne patrí tímu Columbus Blue Jackets. Informoval o tom Pierre LeBrun z The Athletic.

Flyers si len jedným z množstva tímov, ktoré by radi dvadsaťšesťročného Američana získali. „Úroveň záujmu je mimo všetkých tabuliek,“ povedal zdroj z prostredia ligy.

Jones sa v roku 2022 môže stať neobmedzeným voľným hráčom a novú zmluvu môže podpísať od tohto leta. V máji už informoval vedenie Blue Jackets, že nemá záujem podpísať s organizáciou nový kontrakt.

Columbus má tak šancu niečo za neho získať jeho výmenou. Balík, ktorý za neho získal, bude pravdepodobne závidieť aj od toho, či bude do nového tímu vymenený aj s garanciou novej zmluvy alebo nie.

Okrem Philadelphie sa Jones predtým spájal aj s Los Angeles Kings, Chicagom Blackhawks či Montrealom Canadiens. Momentálne je jeho „cap-hit“ 5,4 milióna dolárov, pričom Flyers majú k dispozícii 13 miliónov dolárov pod stropom a z významných mien potrebuje novú zmluvu len brankár Carter Hart. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 06. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL