Do hry o kapitána Sabres by mohol vstúpiť aj tím z mesta hriechu

Sezóna tímu Vegas Golden Knights skončila ďalším dlhým play-off bez zdarného konca. A vyzerá to tak, že by to mohlo viesť k viacerým zmenám počas mimosezónneho obdobia.

Tím z Nevady má za sebou štvrtú sezónu v NHL a cieľom majiteľa Billa Foleyho bol zisk Stanleyho pohára do šiestich rokov. Tento cieľ je stále aktuálny a starnúci majiteľ podľa Darrena Dregera z TSN začína byť netrpezlivý.

To spôsobuje, že by sa generálny manažér Kelly McCimmon mohol poobzerať po spôsoboch, akými by významne posilnil svoje mužstvo. A jedným z nich je akvizícia hviezdneho centra Jacka Eichela.

Momentálne vyzerá veľmi pravdepodobne, že Golden Knights budú volať generálnemu manažérovi Buffala Kevynovi Adamsovi, pričom podľa zámorského odborníka majú všetko potrebné na to, aby sa im podarilo hráča od Sabres získať.

Boj o Eichela je veľký a Buffalo už vraj kontaktoval takmer každý ligový tím. Konkrétne sa už neraz spomínali záujemcovia, ako Los Angeles Kings, Anaheim Ducks, New York Rangers či naposledy Minnesota Wild. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 06. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL