Kaprizov vraj odmietol masívnu ponuku od Wild

Zámorský „insider“ Mike Russo v podcaste Daily Face Off prezradil, že rokovania medzi tímom Minnesota Wild a hviezdnym útočníkom Kirillom Kaprizovom sa zaujímavo zamotali a došlo v nich k nečakanému zvratu.

Russo informoval, že generálny manažér Bill Guerin už urobil ruskému odchovancovi veľmi lukratívnu ponuku, ktorá pritom nebola jediná. Doteraz sa však stretol s odmietavým postojom držiteľa Calderovej trofeje.

„Moja intuícia mi hovorí, že ponúkali okolo 9 miliónov dolárov ročne pri osemročnej zmluve a pravdepodobne 8,5 milióna alebo 8 miliónov dolárov pri sedemročnej zmluve,“ povedal Russo.

„Momentálne to nebolo nie len prijateľné, ale z Kaprizovovho kempe aj odmietnuté. “Toto je asi prvé rokovania, ktoré som pokrýval, pri ktorých tím ponúka celý svet hráčovi, ktorý odohral 55 zápasov a on hovorí: Nie, chcem omnoho menej peňazí a omnoho kratšiu zmluvu.

Podľa Russoa sa nakoniec obe strany dohodnú na kompromise, ktorý by spočíval v štvor- až päťročnej zmluve. Wild nechcú trojročnú a kratšiu zmluvu, po ktorej by sa stal neobmedzeným voľným hráčom a z tímu by odišiel. Hráčov kemp zase verí, že o pár rokov by jeho hodnota mohla byť 10 až 11 miliónov dolárov. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 07. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL