Sabres nevymenia Eichela, ak nezískajú správnu protihodnotu

Jack Eichel nebol medzi hráčmi, ktorých tím Buffalo Sabres tento víkend vymenil, no hviezdny center stále zostáva predmetom špekulácií a jeho tím stále prijíma telefonáty od záujemcov o jeho služby.

„Diskusie prebiehajú a týkajú sa viacerých rôznych hráčov. U Jacka konkrétne, ak si ľudia mysleli, že sa niečo muselo udiať na drafte, tak my sme sa naň nikdy nepozerali ako na nejaký termín uzávierky alebo sme nepociťovali nejaký tlak, že s ním musíme niečo urobiť,“ povedal generálny manažér Sabres Kevyn Adams.

„Myslím si, že realita je taká, že keď budeme cítiť, že je ten správny čas, či už hovoríme o Jackovi alebo niekom inom, a že to bude to správne pre našu organizáciu a najlepšie vec pre Buffalo Sabres, potom to urobíme a budeme tomu otvorení.“

Sabres si vedia predstaviť aj možnosť, že Eichela nakoniec nevymenia. Adams sa v sobotu dvakrát rozprával s hráčovým agentom Petrom Fishom.

„Nemal by som žiaden problém, ak by Jack Eichel bol v našom tíme na začiatku tréningového kempu. Už som to povedal predtým a poviem to znova: Ak budeme v pozícii, že budeme veriť, že to pomôže našej organizácii, nie len krátkodobo, ale aj dlhodobo, tak tomu budeme otvorení a pozrieme sa na to. Ak nebudeme mať na stole výmenu, ktorá by nám nedávala zmysel, tak ju neurobíme. Nemám problém so zotrvaním Jacka u nás,“ skonštatoval Adams.

Sabres v piatok vymenili obrancu Ramusa Ristolainena a v sobotu skompletizovali prestup útočníka Sama Reinharta.rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 07. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL