Fleury sa o výmene dozvedel na internete. Ukončí kariéru?

Marc-Andre Fleury sa stal v počiatkoch existencie Vegas Golden Knights tvárou organizácie a v poslednej sezóne získal Vezinovu trofej. Napriek tomu sa o svojej výmene dozvedel až zo sociálnych médií.

Agent skúseného brankára Allan Walsh krátko po výmene jeho klienta do Chicaga prezradil, že ho o výmene Golden Knights neinformovali. Naznačil tiež, že by mohol jeho klient teraz zvážiť koniec kariéry.

„Marc-Andre si vezme čas, aby rozdiskutoval túto situáciu so svojou rodinou a vážne prehodnotil svoju hokejovú budúcnosť,“ poznamenal Walsh.

Podľa Darrena Dregera z TSN bude teraz na Blackhawks, aby tridsaťšesťročného rodáka z Quebecu presvedčili, že urobí dobrý krok, ak sa k nim pripojí.

„Teraz je na Blackhawks, aby Fleuryho presvedčili, že by mal pokračovať v kariére v ďalšom meste,“ skonštatoval Dreger.

Netrvalo dlho a začalo sa dokonca špekulovať o tom, že by Chicago Fleuryho ešte vymenilo do Pittsburghu, kde by pravdepodobne išiel radšej, aby mohol ukončiť kariéru tam, kde ju začala.

Pierre LeBrun si nemyslí, že sa to stane: „Stan Bowman nezískal Fleuryho, aby ho prehodil inde. Získal ho, aby chytal za Blackhawks, takže momentálne nevidím žiadne opodstatnenie tejto myšlienky.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 07. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL