Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

ProDraft: Pro Draft 2020 - PRAVIDLÁ PRO DRAFTU

pro draft

Pro Draft 2020 - PRAVIDLÁ PRO DRAFTU

Tému založil: LukasPN - 14.04.2020 - 13:22:23 hod. [upraviť]

PRAVIDLÁ 12.ROČNÍKA PRO DRAFTU

SEZÓNA 2022


ProDraft 2022 je už 12. ročník úspešnej hry pre členov komunity SlovakNHL.sk. Ide o určitú formu Fantasy draftu, kde sa jednotliví hráči postavia do role generálneho manažéra (ďalej len „GM“) svojich fiktívnych klubov a snažia sa poskladať čo najlepší tím z hráčov NHL.


§1
Model hry

(1.) Hra začne 06. augusta 2022 (sobota).
(2.) Počet GM je 18.
(3.) GM budú organizátorom rozdelení do Západnej konferencie a Východnej konferencie.
(Pri rozdeľovaní sa bude zohľadňovať geografický princíp, ale aj rovnomerné prerozdelenie nováčikov).


§2
Systém draftovania

(1.) Poradie draftujúcich bude vylosované a zverejnené 31. júla 2022 (nedeľa) o 20:00 hod.
(2.) Po vylosovaní draftového poradia sa otvorí TRADE CENTER (výmeny) a hráči si budú môcť už týždeň pred oficiálnym spustením ročníka začať slobodne vymieňať svoje draftové picky.
(3.) Formát draftu je Snake Draft, čo znamená, že:
(3.1.) GM budú podľa vylosovaného poradia draftovať vždy počas nepárneho kola (1., 3., 5., ...).
(3.2.) GM budú podľa opačného poradia (odzadu) draftovať vždy počas párneho kola (0., 2., 4., ...).
(4.) Draftové dni:
(4.1.) Tzv. „nulté kolo“, resp. Draft trénerov prebehne v úvodný deň, pred začatím samotného draftu hráčov
(4.2.) Počas všetkých dní (pon-ned) sa bude draftovať systémom 2 kolá = 1 deň,
(4.3..) V piatok 12.08. a vo štvrtok 18.08. sa bude draftovať systémom 1 kolo = 1 deň
(5.) Počet všetkých kôl je 23+1,
(6.) Každý GM je povinný mať v tíme minimálne 21 hráčov (maximálny limit je 25 hráčov).
Daným kritériom je mať v tíme minimálne 12 útočníkov / 6 obrancov / 2 brankárov / 1 náhradníka
(7.) GM musí oddraftovať všetky svoje výbery a je zároveň povinný pravidelne aktualizovať rozpočet svojho tímu.


§3
Čas a spôsob draftovania

(1.) Draftové časy:
(1.1.) Draft sa bude konať každý deň od 17:00 hod do 20:20 hod.
(1.2.) V piatok 12.08. a vo štvrtok 18.08. sa bude konať len jedno kolo od 17:00 hod do 18:30 hod.
(2.) Časový interval určený na každú draftovú pozíciu je vždy 5 minút a jeho určenie sa nachádza v téme „Pro Draft 2022 - ZOZNAM HRÁČOV“.
Záväzný je čas skončenia výberu (ak ste na rade, môžete draftovať aj skôr). Ak hráč v danom čase nedraftuje, prepadáva jeho výber na koniec kola. Po ukončení daného kola môžu GM s prepadnutými výbermi draftovať hráčov v ľubovoľnom poradí. Takto môžu draftovať až do začiatku nasledujúceho kola draftu. Ak takýto výber GM nevyužije, bude ho môcť uplatniť na konci ktoréhokoľvek z nasledujúcich kôl.
(3.) V zozname hráčov sa používa anglická transkripcia mien.
(4.) Je zakázané zverejňovať akýchkoľvek doposiaľ nedraftovaných hráčov, ktorí môžu byť draftovaní (vrátane draftovej jednotky pred začatím hry). V prípade porušenia bude GM potrestaný nasledovne:
a) pri prvom porušení bude nasledovať upozornenie,
b) pri druhom porušení bude nasledovať posun o tri miesta dozadu v prebiehajúcom resp. najbližšom kole,
c) pri treťom a každom ďalšom porušení bude nasledovať posun na koniec prebiehajúceho resp. nasledujúceho kola.
(5.) Pokiaľ GM oddraftuje počas svojho vyhradeného času (určenie v Zozname hráčov) svoj draftový pick chybne, resp. draftuje hráča, ktorého si už pred ním vybral GM iného tímu bude mať možnosť si svoj draftový pick opraviť a to nasledovne:
a) môže si svoj draftový pick opraviť (editovať) ihneď, no len ak splní podmienku, že nasledujúci GM´s ktorí sú v poradí hneď po ňom ešte neoddraftovali svojho hráča.
b) ak si ho nestihne opraviť kým oddraftujú nasledujúci GM´s, bude mu jeho chybný draftový pick zmazaný organizátorom a označený ako - PP (prepadnutý pick). Následne mu prepadne na záver daného kola, kde si ho bude môcť opäť oddraftovať. Ak tak nespraví, bude mu jeho prepadnutý pick (PP) umožnené oddraftovať vždy na konci nasledujúceho kola.


§4
Zoznamy hráčov

Ak viete, že nebudete prítomný v čase draftu, zašlete do správy na nick ProDraft2022 tzv. Zoznam hráčov, ktorých za Vás oddraftuje jeden z organizátorov. Do zoznamu vždy píšte minimálne dvoch hráčov k danému výberu, pre prípad že by Vami vybraného hráča draftoval niekto skôr. Nezabudnite pripísať číslo výberu a názov Vášho tímu a Váš nickname. napr.:
výber č.50 - 1. Gretzky, 2. Kurri, 3. Messier (+ názov Vášho tímu a Váš nickname)
výber č.52 - 1. Roy, 2. Burke, 3. Belfour (+ názov Vášho tímu a Váš nickname)
Váš zoznam hráčov zasielajte najneskôr do začiatku daného kola, ktorého sa váš Zoznam hráčov týka.


§5
Platový strop

(1.) Platový strop je vo výške 82,5 mil. $.
(2.) Platová podlaha je vo výške 61,0 mil. $.
(3.) Do platového stropu sa zaratáva minimálne 21 hráčov a maximálne 23 hráčov
(záležitosti ohľadom 24. a 25. hráča sú upravené v §8 Waiver list a buyout).
(4.) Do platového stropu sa zarátava hráčov „cap hit“ (priemerný plat zaratávajúci sa do platového stropu) zo sezóny (2022/2023). Informácie o „cap hitoch“ hráčov môžete nájsť na stránkach - capfriendly.com


§6
Draft hráčov bez zmluvy (UFA), obmedzených voľných hráčov (RFA), hráčov „pred dôchodkom“, nováčikov a hráčov v Európe

(1.) Draft UFA/RFA hráčov je povolený.
Ak UFA/RFA podpíše zmluvu do záveru 19.kola, bude mu v Pro Drafte platiť caphit vyplývajúci z novej zmluvy.
Ak nepodpíše, tak bude zoznam takýchto hráčov riešený jednou z nasledovných možností:
a) bude zaslaný „Porote“, ktorá určí dané cap hity aritmetickým priemerom nimi určených hodnôt
b) alebo sa pre prípad urýchlenia procesu zloží jednorázová „Expresná komisia“ s minimálnym počtom 5-tich GM (predovšetkým veteránov), ktorí daných UFA/RFA hráčov ohodnotia namiesto poroty a výsledný cap hit bude predstavovať opäť aritmetický priemer nimi určených hodnôt.
(2.) Ak draftovaný hráč ukončí kariéru, dostane GM na výber dve možnosti:
a.) ponechá si hráča (s caphitom zo sezóny 2021/22, príp. ak nemal zmluvu tak zo sezóny 2020/21)
b.) neponechá si hráča a dostane kompenzáciu v podobe výberu na začiatku najbližšieho kola.
(3.) GM môže draftovať aj nováčikov bez odohraného zápasu v NHL, alebo aj hráčov trvale umiestnených na listine zranených hráčov, avšak nesie riziko negatívneho posúdenia daného hráča, resp. jemu pridelenej pozície v tíme, či už zo strany porotcov v play-off alebo GM v základnej časti.
(4.) Hráčov zmluvne viazaných v Európe je zakázané draftovať.


§7
Výmeny

(1.) Po celý čas trvania môžete slobodne vymieňať draftové výbery, hráčov, či ich kombinácie. Podstatné je, aby ste na záver draftu mali minimálne 21 a maximálne 25 hráčov no a predovšetkým 1 trénera.
(2.) Na dohadovanie výmien slúži výhradne téma: „Pro Draft 2022 - ŠPEKULÁCIE“.
(3.) Dohodnuté výmeny sa zapisujú v téme: „Pro Draft 2022 - TRADE CENTER (výmeny)“.
(4.) Pri výmenách je súťažiacim umožnené ponechať si časť hráčovho platu (Retained Salary Transactions, ďalej iba „RSTs“) a to za dodržania nasledovných podmienok:
(4.1.) je možné ponechať si maximálne 50 percent hráčovho platu (povolený percentuálny podiel pri RSTs je 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 a 50 %),
(4.2.) každý tím má možnosť raz vymeniť a raz získať hráča prostredníctvom takýchto transakcii, ak tím vymenil i získal týmto spôsobom hráča v rámci jednej výmeny, viackrát už nesmie meniť ani získať hráča takouto cestou,
(4.3.) každý tím môže mať na konci maximálne tri kontrakty, ktoré spadajú pod RSTs,
(4.4.) na jedného hráča pripadá jediná možnosť ponechať si časť jeho platu.
(5.) V prípade výmeny neprimerane zvýhodňujúcu jednu zo strán, existuje možnosť jej preskúmania. Ak sa v diskusii vyjadria za preskúmanie minimálne 5 GM, takáto výmena nebude platná.
(6.) Výmena, ktorá by zohľadňovala budúcoročné vyrovnania medzi dvoma GM nieje povolená (a to z dôvodu, aby mali nováčikovia v súťaži rovnaké podmienky ako aj minuloroční hráči, resp. veteráni).


§8
Waiver list a buyout

(1.) Na waiver list (resp. listinu nechránených hráčov) musí byť povinne zapísaný hráč v prípade, ak sa GM rozhodne mať viac ako 23 hráčov (čiže 24. a 25. hráč). Môže však na ňu byť zapísaný aj akýkoľvek iný hráč, ak sa chce GM zbaviť hráčovho caphitu alebo aj hráča samotného.
(2.) GM hráča na waiver list zapíše v téme: „Pro Draft 2022 - BUYOUT, WAIVER“.
(3.) Hráčov pobyt na listine je stanovený na 24 hodín (začína sa počítať od momentu kedy je hráč zapísaný), počas ktorých majú ostatní GM možnosť takéhoto hráča stiahnuť z listiny do vlastného tímu. V takomto prípade sa však hráčov caphit rozdeľuje na polovicu (50% sa zaratúva do stropu tímu ktorý ho na waiver list umiestnil, 50% ktorý si ho z nej stiahol).
(4.) GM ktorý prejaví záujem o hráča (napísaním príspevku do témy „Pro Draft 2022 - STIAHNUTIA Z WAIVER“ získava hráča z listiny. V prípade, že prejavia o hráča v rovnaký moment viacerí GM, hráča získava ten, kto bol nižšie postavený v poradí pri úvodnom lose.
(5.) Hráč ktorého si žiaden GM nestiahne z listiny, sa dostáva mimo súpisky, ale do platového stropu sa zaratúva naďalej jeho caphit znížený o 1,5 mil. $. (hráči s caphitom maximálne 1,5 mil. $ sa do stropu tým pádom po vyradení zo súpisky nerátajú)
(6.) Hráča je možné vykúpiť zo zmluvy za podmienky, že strávil 24 hodín na listine nechránených hráčov. Po vykúpení sa bude naďalej GM zaratávať do platového stropu tímu 1/3 hráčovho caphitu.
(7.) V prípade, že GM, ktorý stiahne hráča z waiveru a následne nesplní podmienky (ako sú prekročenie platového stropu, prekročenie limitu povoleného počtu hráčov v tíme, či nedodržanie termínov dead-line) výsledkom čoho o hráča následne príde, bude pôvodnému GM, ktorý hráča na waiver umiestnil umožnené si takéhoto hráča v prípade svojho záujmu a dodržania pravidiel stiahnuť naspäť do svojho pôvodného tímu a to už ako hráča umiestneného mimo súpisky možného využiť až v play-off (samozrejme aj s prislúchajúcim hráčovým zníženým cap hitom o 1,5 mil $, ktorý sa započíta do cap hitu tímu) = na základe pravidla Waiver list a buyout ods.(5.).


§9
Záver draftu a hodnotenie

(1.) Po poslednom draftovom dni bude všetkým GM poskytnutých niekoľko dní (viac v harmonograme Pro Draftu) na konečnú úpravu súpisiek, zrealizovanie výmen, vykúpenia zo zmlúv (tzv. „buyouty“), waiver (listina nechránených hráčov) a na uzavretie svojich tímov. Následne budú všetky tímy skontrolované organizátormi a po kontrole sa spustí hlasovanie.
(2.) Všetci súťažiaci sú povinní po ukončení draftu aspoň stručne predstaviť svoj tím a svoju hernú koncepciu prostredníctvom sumáru uverejneného vo vlastnej tímovej téme. Okrem už spomenutého sú GM ďalej povinní zverejniť:
(2.1.) meno hlavného trénera svojho tímu (prípadne trénersky staff),
(2.2.) zloženie jednotlivých útočných formácií a obranných dvojíc,
(2.3.) označiť kapitána tímu a jeho asistentov,
(2.4.) 2 presilovkové formácie (5-členné),
(2.5.) 2 oslabovkové formácie (4-členné),
(2.6.) 3 hráčov na nájazdy (takých, ktorí majú za sebou aspoň jeden nájazd v NHL),
(2.7.) výpis svojich draftovaných hráčov aj s pozíciami a cap hitmi,
(2.8.) výsledný cap hit a cap space svojho tímu
(3.) Všetci súťažiaci sú povinný zaslať svoje hodnotenie opačnej konferencie prostredníctvom pošty na nick ProDraft2022 (tzn. vybrať v poradí 8 najlepších tímov opačnej konferencie - GM západnej konferencie hodnotia tímy GM východnej konferencie a naopak).
(4.) Pri hodnotení by sa mali brať do istej miery do úvahy aj tréner, brankárska dvojka a náhradníci (pretože šanca že všetci hráči základnej zostavy budú celú sezónu zdraví, je takmer nulová).
(5.) Za prvé miesto v hodnotení získava vybraný tím 10 bodov, za druhé 8 bodov, za tretie 6 bodov, za štvrté 5 bodov, za piate 4 body, za šieste 3 body, za siedme 2 body a za ôsme 1 bod. Udelené body od všetkých GM sa v rámci konferencie sčítajú a na ich základe sa vyhlásia víťazi konferencií a postupujúci do vyraďovacej časti - play-off, do ktorého postupuje 6 najlepších tímov z každej konferencie.
Pri rovnosti bodov sa berie do úvahy väčší počet lepších umiestnení v hodnoteniach od GM (napr. dva tímy majú rovnaký počet bodov, lepšie sa umiestni ten, kto má viac prvých miest, za rovnakého počtu prvých priečok, ten čo má viac druhých atď.) Ak ani tento ukazovateľ nerozhodne, rozhodnú samostatné nájazdy a to tak, že lepšie umiestnenie získa tím, ktorého traja exekútori majú lepšiu priemernú úspešnosť v tejto disciplíne za sezónu 2021/2022.
(6.) V prípade, že hodnotenie niektorého z GM nebude v danom termíne obdržané organizátormi, nahradí ho svojim hodnotením porotca, tak aby bolo hlasovanie právoplatné a rovnomerné v oboch konferenciách.
(7.) V prípade, že by bol medzi postupujúcimi diskvalifikovaný GM, bude postupovať na miesto neho GM zo siedmeho miesta v danej konferencii.


§10
Play-off

(1.) V 1. kole sa stretnú dvojice v rámci konferencie systémom 3. vs. 6. a 4. vs. 5. Prvé dva tímy v oboch konferenciách postupujú priamo do semifinále, kde ich vyzvú víťazi už spomenutých dvoch štvrťfinálových sérií. Ďalej sa pokračuje štandardne. Zápas o bronz (3.miesto) sa nekoná.
(2.) Víťaz play-off získa Pavol Demitra Memorial Cup. Vo finále rozhoduje 5 porotcov.
(3.) Počas play-off neplatí platový strop. Po každom kole bude možné upraviť súpisku.
(4.) Jednotlivé série bude hodnotiť porota (1porotca = 1hlas) - hodnotenie bude pozostávať z dvoch častí:
(4.1.) povinnej časti (tzv. „Verdikt“) - bude obsahovať (v bodoch) základné pre a proti (plusy a mínusy), ktoré sa budú anonymne zverejňovať po každej sérií (aby mal postupujúci GM možnosť reagovať na nedostatky v jeho tíme). Zároveň porotca povinne pripojí údaj o predpokladanom počte zápasov v sérií.
(4.2.) nepovinnej časti (tzv. „Odôvodnenie“) - v tejto časti sa môže porotca bližšie a podrobnejšie venovať samotnej sérií, tímom, hodnoteniu a pod. Zverejnené budú po ukončení finále.
(5.) Zloženie poroty:
- xxx, xxx, xxx (1.-4.kolo play-off),
- xxx, xxx (doplnení porotcovia na celkové finále súťaže).
(6.) Hodnotenie, jednotlivé kritéria a ich dôležitosť sú v réžií porotcu. Je však žiadúce, aby porotca v rámci svojho rozhodovania zohľadnil aj nasledujúce: (nemusí to byť striktne napísanou súčasťou každého zverejňovaného hodnotenia)
(6.1.) schopnosť adaptácie/vhodnosť hráčov k hernému štýlu trénera
(6.2.) presilovkové formácie vs. oslabovkové formácie
(6.3.) brať do úvahy len hráčov na zápasovej súpiske (čiže do hodnotenia možno podľa uváženia porotcu zaradiť aj náhradného brankára, avšak nie hráčov z tribúny)
(6.4.) zohľadniť aj leadership/vodcovstvo - rolu kapitána a asistentov
(6.5.) nehodnotiť originalitu pri skladaní útokov
(6.6.) nebrať do úvahy náchylnosť na zranenia (na rozdiel od základnej časti)
(7.) Ak by porotca resp. porotcovia neúnosnú dobu (viac ako 2 týždne) neposlali svoje hodnotenia, bude možné :
a) v prípade troch odoslaných hodnotení na ich základe vyhodnotiť dané kolo,
b) v prípade dvoch alebo štyroch odoslaných hodnotení na ich základe vyhodnotiť dané kolo a ak nastane taká situácia, vo vyrovnaných sériách rozhodne ustanovený mimoriadny porotca, s tým, že do ďalších kôl pokračuje pôvodné zloženie poroty.


§11
Ďalšie ustanovenia

(1.) Ak dôjde k opakovaným urážkam, provokáciám, či osobným atakom zo strany súťažiaceho na adresu iného súťažiaceho/organizátora/porotcu, hrozí mu vylúčenie z hry.
(2.) Ustanoví sa osoba z radov užívateľov slovaknhl.sk, ktorá po každom kole ohodnotí podľa svojho uváženia daný draftový deň.
(3.) Počas hry (po ukončení základnej časti) sa budú udeľovať aj ceny za vopred určené herné kategórie. Výsledky týchto súťaží vyplynú buď zo samotného priebehu hry alebo sa určia prostredníctvom ankety súťažiacich vo vopred ustanovené dni - viac info v téme “Pro Draft HISTORY“
(4.) Hra bude prebiehať na stránke slovaknhl.sk/prodraft.php.
(5.) Základné informácie o prebiehajúcom ročníku vrátane pravidiel, rozdelenia do konferencií a pod. nájdete aj na stránke „Pro Draft 2022 - DISKUSIA“


§2017
Dodatočné tresty a diskvalifikácia

1.) Nedodržanie DEAD-LINE -> waiver list a výmeny (resp. trejdy):
(1.1.) V prípade, že daný GM poruší DEAD LINE na waiver liste:
- bude mu daný hráč z waiver listu odstránený a v prípade následného nesplnenia maximálneho limitu 23 hráčov bude v takej situácii uplatnené pravidlo §2017, odsek 2.)
(1.2.) V prípade, že daný GM poruší DEAD LINE vo výmenách:
- bude mu a aj zúčastnenej strane takýto trejd anulovaný a v prípade následného nesplnenia celkového Cap Hitu bude v takej situácii uplatnené pravidlo §2017, odsek 3.)

2.) Neumiestnenie 24.-tého, resp. 25.-teho hráča na waiver:
(2.1.) V prípade, že GM poruší pravidlo §8 odsek 1.) ktoré vraví o tom, že:
.. Na waiver list (resp. listinu nechránených hráčov) musí byť povinne zapísaný hráč v prípade, ak sa GM rozhodne mať viac ako 23 hráčov (čiže 24. a 25. hráč) .. bude mu udelený trest v podobe =
- 5 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po Základnej časti (ďalej len "ZČ") za každého jedného takého hráča nad spomínaný povolený limit. (GM bude môcť aj naďalej pokračovať v hre a daní hráči nad limit mu budú odstránení, tzn. vždy posledný, resp. predposledný draftovaný hráč (bez ohľadu na Cap Hit hráča/hráčov) a tým už bude GM spĺňať podmienky na pokračovanie v súťaži).

3.) Nedodržanie celkového Cap Hitu (ďalej len "CH"):
(3.1.) V prípade, že GM prekročí povolenú hranicu CH bude mu udelený trest v podobe =
- 5 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po ZČ za akékoľvek (aj minimálne) prekročenie CH a následne bude GM povinný okamžite odstrániť zo svojej súpisky ľubovolného hráča no v minimálne dvojnásobnej hodnote svojho prehrešku a nahlásiť takéhoto hráča organizátorovi.
(3.2.) V prípade, že tak GM nespraví v časovom limite stanovenom organizátorom bude mu môcť organizátor takéhoto hráča odstrániť zo súpisky sám a GM bude môcť aj naďalej pokračovať v hre.
(3.3.) V prípade, že by GM nemal v tíme hráča s dostatočne vysokým CH musí odstrániť hráča z najvyšším CH vo svojom tíme + ďalšieho hráča, ktorý vyplní potrebný rozdiel celkovej dvojnásobnej hodnoty prehrešku spomínanej vyššie.

4.) Neuzatvorenie tímov po Základnej časti:
(4.1.) Ak daný GM nestihne uzatvoriť svoj tím po ZČ v stanovenom limite, no spraví tak v limite:
a) do 6h po stanovenom termíne nebude mu udelený trest, ale iba napomenutie
b) od 6h do 24h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- 5 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po ZČ
c) od 24h do 36h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- 10 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po ZČ
d) nad 36h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- diskvalifikácia zo súťaže

5.) Neodoslanie hodnotení opačnej konferencie po ZČ v časovom limite:
(5.1.) Ak daný GM nestihne odoslať svoje hodnotenie v stanovenom limite, no spraví tak v limite:
a) do 6h po stanovenom termíne nebude mu udelený trest, ale iba napomenutie
b) od 6h do 24h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- 5 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po ZČ
c) od 24h do 36h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- 10 bodov odrátaných z jeho celkového hodnotenia po ZČ
d) nad 36h po stanovenom termíne bude mu udelený trest v podobe =
- diskvalifikácia zo súťaže


________________________________________________________________________________


§2017 - Dodatočné tresty a diskvalifikácia
- tento paragraf (resp. novelu pravidiel) odhlasovalo na konci 8.ročníka 20 hráčov Pro Draftu s tým, že spomenuté pravidlo sa dostane do platnosti od sezóny 2018 a teda od 9.-teho ročníka tejto súťaže s cieľom znížiť diskvalifikáciu na minimálnu možnú, ale únosnú hranicu.
Za komunitu Pro Draftu z jednohlasným ÁNO hlasovali:
Wild, LukasPN, jam benn, _RoKo_, mitrixxx, Scythe, martalus, majohaas, krivco, JJaarroo, mato979, Znalec, laik, Islas, Marian24, LQST, Levi, Shini, danny111 a Hymy


Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies