Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Kotkaniemi bude uvoľnený na hosťovanieÚtočník Montrealu Jesperi Kotkaniami si zahrá za fínsky klub Ässät Pori. Vo štvrtok jeho hosťovanie potvrdil generálny manažér Canadiens Marc Bergevin. Momentálne sa pracuje na logistických záležitostiach. V Európe pôsobí už päť hráčov tímu. Vrátiť by sa mali, keď sa v NHL otvoria tréningové kempy pred novou sezónou. Tá zrejme nezačne skôr ako 1. januára.

27. 10.

FlyersCenter Sean Couturier odohral svoj deviaty zápas v NHL a generálny manažér Paul Holmgren sa teraz bude musieť rozhodnúť, či si ho v tíme udrží alebo pošle späť do juniorského tímu. Osmička júnového draftu zaznamenal počas svojho pobytu vo Philadelphii dva góly a dve asistencie.
DevilsNew Jersey si z waiver listiny nechránených hráčov stiahlo útočníka Ryana Cartera, ktorého naň zapísala Florida. Dvadsaťosemročný Američan odohral v tomto ročníku sedem zápasov, v ktorých nebodoval.
NHLStredajšie transakcie -- Na farmu boli poslaní: Justin Faulk (O, CAR), David Savard (O, CBJ), Joey MacDonald (B, DET). Mika Zibanejad (Ú, OTT) sa vrátil do švédskeho tímu Djurgarden IF.

26. 10.

CapitalsObranca Mike Green v utorok vynechal pre zranenú nohu druhý tréning v rade a jeho štart vo štvrtkovom stretnutí je stále otázny. Naopak, dva tréningy v rade absolvoval brankár Michal Neuvirt (noha), ktorý by sa vo štvrtok alebo v sobotu mohol vrátiť do brány.
Blue JacketsBrankár Allen York zažil svoje prvé minúty v bránkovisku NHL. Dvadsaťdvaročný rodák z Alberty odchytal dve a pol minúty proti Detroitu v čase, kedy Steve Mason nemohol pre menšie poranenie ramena chytať. York bol tímom draftovaný v roku 2007 z celkového 158. miesta.
PenguinsJevgenij Malkin sa vrátil do zostavy Penguins po tom, čo pre zranenie kolena neodohral posledných päť duelov. Celkovo však vynechal sedem z posledných ôsmich zápasov. V utorok odohral 19 minút a 19 sekúnd. Zaznamenal tri strely na bránu.
CanucksÚtočník David Booth odohral svoj prvý zápas za Canucks. Po výmene z Floridy sa stal členom čisto amerického útoku, v ktorom mu spoločnosti robili Ryan Kesler a Chris Higgins. Booth odohral takmer 16 minút a zaznamenal tri strelecké pokusy.
DevilsHviezdny útočník Iľja Kovaľčuk si v Los Angeles vypočul bučanie zakaždým, čo sa dotkol puku. Fanúšikovia Kings mu nevedia odpustiť, že väčšinu leta 2010 koketoval s myšlienkou podpísať zmluvu s L.A., no napokon podpísal lukratívnejší kontrakt s Devils.
DucksÚtočník Devante Smith-Pelly vynechal utorkový zápas pre chrípku. Hráč, ktorý bol draftovaný v roku 2010 z celkového 42. miesta, zaznamenal v tomto ročníku jednu asistenciu v siedmich zápasoch.
Blue JacketsJames Wisniewski zažil v utorok svoj debut v drese Blue Jackets. Do zostavy tímu sa dostal po tom, čo si odpykal osemzápasovú suspendáciu. Pri jeho návrate vyhral Columbus prvý duel sezóny. Obranca proti Detroitu odohral 27 minút a 21 sekúnd.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Zach Boychuk (Ú, CAR), Aaron Palushaj (Ú, MTL), Sean Collins (O, WSH). Na farmu bol poslaný Brenden Bell (O, NYR).

25. 10.

Red WingsBrankár Jimmy Howard vynechá utorkový zápas proti Columbusu, pretože bude po boku svojej manželky očakávať príchod svojho prvého potomka. Chytať bude Ty Conklin, ktorému bude náhradníka robiť Joey MacDonald.
SenatorsOttawa sa v utorok bude pokúšať o tretie víťazstvo v rade bez Daniela Alfredssona. Tridsaťosemročný útočník vynechá duel pre zranenie bedra, ktoré utrpel v zápase proti Caroline. Zranenie nie je vážne a očakáva sa, že bude hrať už vo štvrtok proti Floride.
PanthersVeterán Mikael Samuelsson dostal od vedenia Panthers povolenie zostať pár dní ešte vo Vancouveri, aby tam dokončil proces zotavovania zo zranenie v brušnej oblasti. V drese Floridy zažil v pondelok svoj tohtosezónny debut center Mike Santorelli, ktorý sa vrátil po zranení ramena.
FlyersV pondelkovom zápase Philadelphie proti Torontu na seba narazili bratia Schennovci – Brayden a Luke. Naposledy sa podobne stretnutie hráčovi Flyers stalo 29. novembra 2006, kedy Jussi Timonen čelil svojmu bratovi Kimmovi z Nashville.
JetsCenter Jim Slater vynechal pondelkový zápas proti NY Rangers po tom, čo ho v sobotnom zápase trafil protihráč kolenom do hlavy. Jeho by nemalo byť dlhodobé. Americký rodák strelil doteraz tri góly. Svoj prvý duel sezóny odohral po zranení krídelník Kenndal McArdle.
CanadiensJaroslav Špaček sa v pondelok vrátil do akcie po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie hornej časti tela. Český obranca odohral proti Floride necelých 16 minút a zaznamenal jeden strelecký pokus, jeden bodyček a jednu zblokovanú strelu.
RangersÚtočník Wojtek Wolski sa v pondelok proti Winnipegu vrátil do zostavy Rangers po tom, čo vynechal posledných päť zápasov pre problémy so slabinami. V akcii odohral 15 minút a nebodoval.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Patrick Maroon (ĽK, ANA), Jordan Caron (Ú, BOS), Justin Faulk (O, CAR), Joey MacDonald (B, DET), Kaspars Daugavins (Ú, OTT), Ben Scrivens (B, TOR). Na farmu bol poslaný Bracken Kearns (C, FLA).

24. 10.

Maple LeafsBrankár James Reimer vynechá minimálne jeden zápas pre menšie zranenie krku, ktoré utrpel v sobotu proti Montreale. Proti Flyers bude chystať Jonas Gustavsson a náhradníkom bude pravdepodobne Ben Scrivers. Ďalší zápas odohrajú Maple Leafs až vo štvrtok.
CoyotesCenter Andy Miele, ktorý v tomto roku získal Hobey Baker Award pre najlepšieho vysokoškolského hráča, zažil v nedeľu svoj debut v NHL. Počas šiestich minút a 21 sekúnd, ktoré strávil v akcii, zaznamenal jeden strelecký pokus, jeden menší trest a vyhral dve vhadzovania z dvoch.
NHLNedeľné transakcie – Do prvého tímu boli povolaní: Michael Blunden (Ú, MTL), Jean-Francois Jacques (Ú, ANA). Na farmu boli poslaní: Jordan Caron (Ú, BOS), Andreas Engqvist, Aaron Palushaj (Ú, MTL), Dany Sabourin (B, WSH). Do juniorského tímu putoval Mark Scheifele (C, WPG).

23. 10.

CanadiensMichael Cammalleri sa v sobotu vrátil do zostavy Montrealu po tom, ako pred necelými dvoma týždňami utrpel zranenie nohy. Proti Torontu (4:5 PP) odohral takmer 23 minút a strelil jeden gól.
RangersBrankár Rangers Henrik Lundqvist nedochytal posledné minúty zápasu proti Edmontonu, pretože mal problém s korčuľou, ktorá mu spôsobovala bolesť v jeho ľavej nohe. V bráne ho nahradil Martin Biron. Newyorský tím napokon prehral 0:1.
SabresÚtočník Sabres Tyler Ennis opustil sobotný zápas proti Tampe Bay už na začiatku duelu po tom, ako utrpel zranenie členka. V dueli odohral len 35 sekúnd.
OilersÚtočník Edmontonu Sam Gagner odohral svoj prvý zápas v tejto sezóne po tom, ako vynechal takmer mesiac pre zranenie členka, ktoré utrpel ešte v prípravnom zápase proti Calgary. V sobotu strávil na ľade dvanásť minút.
PanthersObranca Ed Jovanovski sa v sobotu vrátil do akcie po tom, ako vynechal jeden zápas pre zranenie bedra. Skúsený bek Panthers odohral proti NY Islanders 16 minút.
WildGuillaume Latendresse nenastúpil za Minnesotu v sobotnom dueli proti Vancouveru, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V zápase nenastúpil ani Greg Zanon, ktorý má zranené slabiny.
PenguinsVeterán Steve Sullivan z Pittsburghu odohral v sobotu proti New Jersey svoj jubilejný 900. zápas v NHL. Celkovo nazbieral v kariére 685 bodov (266+419). Hral aj za Devils, Maple Leafs, Blackhawks a Predators.
KingsCenter Anže Kopitar nastúpil v sobotu na svoj jubilejný 400. zápas v kariére. Slovinský útočník doposiaľ hral iba v Los Angeles a spolu zaznamenal 368 bodov (142+226).

|< <   315 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies