Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Boston si upísal držiteľa Memorial Cupu Center Samuel Asselin podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Bostonom. Dvadsaťtriročný Kanaďan strávil posledný ročník v Providence z AHL. V 25 zápasoch zaznamenal osem gólov a osem asistencií. V roku 2018 sa tešil z Memorial Cupu a dokonca sa dostal do all-star tímu turnaja.

23. 10.

NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: John Moore (O, CBJ), Jusin Braun (O, SJS). Na farmu bol poslaný: Tommy Wingels (C/RW, SJS)

22. 10.

CapitalsMichal Neuvirth by sa mohol vrátiť do brány Washingtonu v jednom z nasledujúcich dvoch zápasov po tom, ako vynechal štyri posledné zápasy pre zranenie nohy. „Bol dlho mimo. Verím, že bude pripravený hrať budúci týždeň na tripe,“ povedal kouč Capitals Bruce Boudreau.
CanadiensScott Gomez vynechal piatkový tréning Montrealu po tom, ako opustil štvrtkový duel proti Pittsburghu pre zranenie hornej časti tela. Canadiens nepriniesli ďalšie podrobnosti o Gomezovom zranení a jeho štart v sobotnom zápase je otázny.
BluesObranca Carlo Colaiacovo sa v piatok vrátil do zostavy St. Louis po tom, ako vynechal štyri zápasy pre otras mozgu. V zápase proti Caroline odohral viac ako 17 minút.
Red WingsTím Detroit Red Wings vyhral v piatok už piate stretnutie od začiatku sezóny a zažíva najlepší vstup do základnej časti od roku 1972. V ročníku 1971/72 vyhral Detroit úvodných šesť duelov. Obranca Red Wings Brad Stuart odohral v piatok jubilejný 800. zápas v kariére.
DevilsÚtočník Patrik Eliáš z New Jersey strelil v piatok 92. presilovkový gól v kariére, čím vyrovnal klubový rekord, ktorý patril Johnovi MacLeanovi. Český forward sa bude môcť dostať na prvú pozíciu už v sobotu, kedy Devils odohrajú duel s Penguins.
SharksPremiéru v drese Sharks má za sebou útočník Martin Havlát, ktorý nehral pre zranené rameno. V piatok odohral proti New Jersey 19 minút a 15 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Sharks napokon zvíťazili 3:2 po samostatných nájazdoch.
BruinsObranca Kevan Miller podpísal s Bostonom dvojročný nováčikovský kontrakt. 23-ročný rodák z Los Angeles pôsobil v posledných sezónach v univerzitnej lige NCAA. V minulom ročníku odohral aj šesť duelov za Providence, farmu Bostonu. Za ten istý tím nastúpil v prebiehajúcom ročníku v piatich zápasov.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Andy Miele (C, PHX), Benn Ferriero (ĽK, SJS). Na farmu bol poslaný: Nolan Baumgartner (O, VAN)

21. 10.

BruinsCenter David Krejčí sa vrátil do akcie po tom, čo pre zranenie vynechal štyri zápasy. Proti Torontu odohral 17 minút a zaznamenal jeden mínusový bod a tri strelecké pokusy. Prvý zápas v sezóne odohral obranca Steven Kampfer, ktorý mal problémy s kolenom.
CanadiensÚtočník Scott Gomez opustil zápas proti Pittsburghu predčasne v prvej tretine po tom, čo utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol odohrať dve minúty a 40 sekúnd. Do akcie sa v zápase vrátil Mike Cammalleri, ktorý vynechal predchádzajúce tri zápasy. V akcii strávil 19 a pol minúty.
IslandersĽavý krídelník Blake Comeau nedostal dôveru trénera v druhom zápase v rade. Po tom, čo vlani zaznamenal 24 gólov a 22 asistencií, nedokázal v úvodných troch zápasoch ročníka bodovať a jeho hra bola nevýrazná.
SenatorsCenter Peter Regin utrpel v prvej tretine zranenie ramena, pre ktoré zápas predčasne opustil a už sa doň nevrátil. V akcii stihol odohrať len minútu a pol. Dánsky rodák v tejto sezóne zaznamenal gól a dve asistencie. V spomínanom zápase sa do akcie vrátil útočník Jesse Winchester (rameno).
OilersÚtočník Taylor Hall sa vrátil do zostavy Edmontonu po tom, čo vynechal utorkový zápas pre chrípku. V zápase proti Wild odohral 14 minút a 21 sekúnd, počas ktorých nebodoval. V prvých piatich zápasoch sezóny zaznamenal gól a tri asistencie.
PanthersCenter Bracken Kearns zažil vo štvrtok proti Buffalu svoj debut v NHL vo veku 30 rokov. V akcii strávil šesť a pol minúty. Počas siedmich striedaní rozdal dva bodyčeky. Jeho otec Dennis odohral v NHL 677 duelov v drese Vancouveru.
HurricanesCenter Victor Rask podpísal s Carolinou trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný švédsky rodák bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 42. miesta. V tejto sezóne hráča za Calgary Hitmen vo WHL.
Maple LeafsDvadsaťjedenročný útočník Nazem Kadri odohral vo štvrtok proti Bruins svoj prvý zápas tejto sezóny. Pri návrate po zranení kolena zaznamenal asistenciu a plusový bod. V akcii strávil 13 minút.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Allen York (B, CBJ), Bracken Kearns, Tim Kennedy (Ú, FLA), Nazem Kadri (C, TOR). Na farmu boli poslaní: Matt Bartkowski (O, BOS), Raitis Ivanans (ĽK, CGY).

20. 10.

Red WingsBrankár Petr Mrázek podpísal trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný rodák z Ostravy bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 141. miesta. Vlani odchytal 52 zápasov za Ottawu v OHL. Zaznamenal 92% úspešnosť zákrokov.
NHLStredajšia transakcie -- Na waiver listinu boli zapísaní: Drew Bagnall (O, MIN), Raitis Ivanans (ĽK, CGY). Do prvého tímu bol povolaný: Brayden Schenn (C, PHI). Na farmu boli poslaní: Justin Faulk (O, CAR), Mathieu Corbeil-Theriault (B, CBJ), Jeff Petry (O, EDM), Nazem Kadri (C, TOR), Harry Zoldnierczyk, Zac Rinaldo (Ú, PHI).
Maple LeafsÚtočník Colby Armstrong utrpel v stredajšom zápase proti Jets, počas svojho prvého striedania, nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré mu už neumožnilo návrat do zápasu. V doterajšom priebehu sezóny ešte rodák zo Saskatchwanu nebodoval.
FlyersÚtočník Brayden Schenn bol povolaný z Adirondacku (AHL)do prvého tímu. Schenn prišiel do organizácie „letcov“ z Los Angeles, ako súčasť výmeny za Mikea Richardsa. Opačným smerom Flyers poslali útočníkov Harrisona Zolnierczyka a Zaca Rinalda.
Maple LeafsÚtočník Nazem Kadri začne sezónu 2011/12 v AHL. Tím dvadsaťjedenročného hráča poslal do tímu Toronto Marlies. Pre zranenie kolena, ktoré utrpel počas kempu, nezasiahol v tomto ročníku ešte do akcie. Vlani odohral 29 zápasov za prvý tím.

19. 10.

OilersÚtočník Taylor Hall nehral v utorkovom zápase proti Calgary, pretože ho trápi chrípka. Devätnásťročný Hall v tejto sezóne zaznamenal štyri body v štyroch zápasoch. V zápase sa vrátil do akcie Ryan Whitney, ktorý v sezóne ešte nehral pre zranenie členku.
CanadiensĽavý krídelník Michael Cammalleri vynechal svoj tretí zápas v rade pre reznú ranu na nohe, no už obnovil tréningový proces so spoluhráčmi a očakáva sa, že sa do akcie vráti už vo štvrtok proti Pittsburghu.
HurricanesObranca Caroliny Tomáš Kaberle dostal pred utorkovým zápasom proti Bostonu svoj prsteň za víťazstvo Stanley Cupu. Pred duelom mu ho odovzdal generálny manažér Bostonu Peter Chiarelli.
CanucksĽavý krídelník Marco Sturm, ktorý v lete podpísal s Canucks jednoročnú zmluvu za 2,25 milióna dolárov, nehral v utorkovom zápase, pretože ho tréner poslal na tribúnu. Nemecký reprezentant sa v prvých piatich dueloch sezóny trápil a zaznamenal len dve strely na bránu a štyri mínusové body.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Keith Kinkaid (B, NJD), Harry Zolnierczyk (ĽK, PHI), Brian Strait (O, PIT), Dany Sabourin (B, WSH). Na farmu boli poslaní: Nate Guenin, Patrick Maroon (obaja ANA), Harri Sateri (B, SJS).

18. 10.

PredatorsÚtočník Mike Fisher, ktorý absentuje so zranený ramenom, necestoval s tímom na trojzápasové turné. Na ňom je tímu k dispozícii obranca Francis Bouillon (otras mozgu), ktorý však v pondelok proti Oilers ešte nenastúpil.
OilersÚtočník Ben Eager, ktorý počas tréningového kempu utrpel otras mozgu, zažil v pondelok proti Nashvillu svoj debut v drese Oilers. V akcii strávil tri minúty a štyri sekundy.

|< <   316 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies