Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Slováci prežili prvé početné škrty v CalgaryTím Calgary Flames vyradil v sobotu z tréningového kempu až 12 hráčov. Škrty sa však slovenských útočníkov Adama Ružičku a Martina Pospíšila podľa očakávaní nedotkli. Na „farmu“ alebo späť do svojich amatérskych tímov putujú: Ben King (C), Cameron Whynot (O), Carter Serhyenko (B), Cole Jordan (O), Cole Huckins (C), Connor Ungar (B), Greg Moro (O), Iľja Nikolajev (C), Koletrane Wilson (O), Lucas Ciona (ĽK), Reid Perepeluk (PK) a Rory Kerins (C/ĽK).

17. 07.

DucksĽavý krídelník Patrick Maroon podpísal ako obmedzený voľný hráč s Anaheimom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťtriročný Američan odohral vlani 66 zápasov v AHL. V dresoch Adirondack a Syracuse zaznamenal 56 bodov za 26 gólov a 30 asistencií.

16. 07.

IslandersÚtočník Micheal Haley, obrancovia Ty Wishart a Dylan Reese prijali kvalifikačné zmluvy od NY Islanders a aj naďalej budu súčasťou nevyorského klubu. Všetci traja strávili minulú sezónu medzi NHL a AHL.
DucksCenter Nick Bonino ostáva v Kalifornii. V piatok sa totiž dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Anaheimom, za ktorý v ročníku 2010/11 odohral 26 stretnutí. Bonino hral aj na farme v Syracuse. V 50 zápasoch zaknihoval 45 bodov.
LightningObranca Scott Jackson sa s Tampu Bay dohodol na podmienkach jednoročnej dvojcestnej zmluvy. Dvadsaťštyriročný strávil celý minulý ročník v Norfolku (AHL). V 68 zápasoch získal päť bodov a 13 plusových bodov.
HurricanesÚtočník Brett Sutter a obranca Bobby Sanguinetti v piatok podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy s Carolinou. Prvý menovaný odohral vlani 31 zápasov za Charlotte, farmu Caroliny. Sutter nastúpil v minulom ročníku na päť duelov v NHL a 60 v AHL.
OilersObranca Taylor Chorney a útočník Ryan O'Marra ostávajú v Edmontone. Obaja hráči v piatok podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy. Chorney odohral v minulej sezóne za Oilers 12 zápasov, O'Marra 21.
SabresObranca Dennis Persson a útočník Travis Turnbull podpísali s Buffalom jednoročné dvojcestné kontrakty. Obaja odohrali uplynulý ročník v Portlande. Persson nazbieral 17 bodov v 64 zápasoch, Turnbull zaznamenal deväť bodov v 20 dueloch.
CapitalsÚtočník Francois Bouchard podpísal s Washingtonom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný krídelník strávil uplynulé ročníky v AHL, kde obliekal dres Hershey Bears. V poslednej sezóne odohral 74 zápasov (24 bodov).
CanadiensObranca Frédéric St-Denis podpísal s Montrealom nový jednoročný dvojcestný kontrakt. 25-ročný rodák z Greenfiel Parku ešte v NHL nenastúpil. V uplynulej sezóne hral v AHL za Hamilton Bulldogs.

15. 07.

DevilsBrankár Jeff Frazee predĺžil zmluvu s New Jersey o ďalšie dva roky. Dvadsaťštyriročný Američan, ktorý bol draftovaný Devils v roku 2005 z celkového 38. miesta, odchytal v minulej sezóne 33 duelov za Albany (AHL) s 90,2% úspešnosťou zákrokov.
FlyersĽavý krídelník Tye McGinn podpísal s Philadelphiou vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 119. miesta. Posledné tri sezóny strávil v juniorskom tíme Gatineau. Vlani zaznamenal 31 gólov a 33 asistencií v 42 dueloch.
CanucksÚtočník Mike Duco podpísal ako obmedzený voľný hráč zmluvu s Vancouverom. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta, ktorý prišiel do Vancouveru výmenou z Floridy, odohral v poslednej sezóne za Panthers dva zápasy. Celkovo v NHL odohral 12 duelov, v ktorých nebodoval.
PanthersCenter Bracken Kearns podpísal s Floridou jednoročnú zmluvu. Tridsaťročný rodák z Vancouveru neodohral v NHL ani jeden zápas, no v AHL zasiahol už do 338 stretnutí. Zaznamenal v nich 67 gólov, 101 asistencií a 365 trestných minút. Naposledy pôsobil v San Antoniu.

14. 07.

Blue JacketsÚtočník Cody Bass podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne jeden zápas za Ottawu Senators a 58 duelov za Binghamton v AHL. Zaznamenal v nich 15 bodov.
FlamesObranca Derek Smith podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Calgary, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 700 tisíc dolárov. V minulej sezóne odohral deväť zápasov za Ottawu Senators a v AHL bol štvrtým najproduktívnejším obrancom s 54 bodmi.
PenguinsBrankár Scott Munroe podpísal ako voľný hráč jednoročnú zmluvu s Pittsburghom. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan naposledy pôsobil v KHL, kde odchytal 31 zápasov za Nižnekamsk.

13. 07.

PanthersObranca Tyson Strachan podpísal s Floridou ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 29 zápasov v drese St. Louis Blues. Za tento tím odohral všetkých svojich 67 zápasov NHL.

12. 07.

SenatorsObranca Tim Conboy podpísal s Ottawou jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Poslednú sezónu strávil v organizácii Buffala Sabres. V 70 zápasoch v drese Portlandu (AHL) zaznamenal 12 asistencií a 233 trestných minút.
Blue JacketsDvadsaťsedemročný center Martin St. Pierre a o dva roky mladší ľavý krídelník Dane Byers podpísali s Columbusom ako neobmedzení voľní hráči jednoročné dvojcestné kontrakty.
BlackhawksRob Klinkhammer podpísal s Chicagom jednoročný kontrakt. Dvadsaťštyriročný útočník v minulej sezóne zažil svoj debut v NHL, keď za Blackhawks odohral jeden duel proti Dallasu. V tíme Rockfordu (AHL) zaznamenal 17 gólov a 29 asistencií.

11. 07.

SenatorsObranca Lee Sweatt podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Ottawou. 25-ročný Sweatt odohral v poslednom ročníku tri zápasy v NHL za Vancouver (1+1). Väčšiu časť sezóny obliekal dres Manitoby v AHL (41 zápasov, 14 bodov).
DevilsÚtočník Tim Sestito podpísal s New Jersey ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Newyorčan odohral za Devils v minulej sezóne 36 stretnutí, v ktorých nazbieral dve asistencie.
SharksÚtočník John McCarthy podpísal ako obmedzený voľný hráč so San Jose nový jednoročný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Bostonu odohral v poslednom ročníku za prvý tím 37 duelov so ziskom štyroch bodov.

10. 07.

HurricanesObranca Tommi Kivisto podpísal s Hurricanes trojročný kontrakt v celkovej hodnote 1,695 milióna amerických dolárov. Dvadsaťročný Fín odohral v poslednej sezóne 38 zápasov v tíme Jokerit Helsinki z SM-liigy.
StarsÚtočník Ryan Garbutt a obranca Jordie Benn podpísali so Stars jednoročné kontrakty. Dvadsaťštyriročný Garbutt a o rok mladší Benn strávili minulú sezónu v AHL, v tímoch Chicaga Wolves, resp. Texasu Stars.
BlackhawksBrankár Alec Richards sa s Chicagom dohodol na dvojročnom dvojcestnom kontrakte. 24-ročný Američan dosiaľ v NHL nenastúpil, v poslednom ročník hral v AHL, kde odchytal 44 zápasov v drese Rockfordu.

09. 07.

Blue JacketsÚtočník Martin St. Pierre podpísal s Columbusom jednoročný dvojcestný kontrakt. 27-ročný rodák z Ottawy strávil uplynulý ročník v Európe, kde hral za Nižnekamsk (KHL), Kärpat (SM-liiga) a rakúsky Salzburg. V NHL spolu odohral 33 zápasov, v AHL 367 (405 bodov).
DucksBrankár Jeff Deslauriers podpísal dvojročnú zmluvu s Anaheimom. Prvý rok je zmluva dvojcestná, druhý naopak jednocestná. 27-ročný Kanaďan strávil minulý ročník v Oklahome City. V NHL spolu odchytal 58 duelo v drese Edmontonu.
AvalancheColorado získalo do svojich radov brankára Cedricka Desjardinsa a útočníka Evana Bropheyho, ktorí podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy. Prvý menovaný chytal v poslednom ročníku v Norfolku (AHL), Brophey hral za Rockford (AHL). Denverský klub tiež oznámil, že predĺžil zmluvy s piatimi hráčmi – David Liffiton (O), Greg Mauldin (Ú), Justin Mercier (Ú), Ryan Stoa (Ú) a David Van Der Gulik (Ú).
SharksSan Jose predĺžilo o jeden rok zmluvu s útočníkom Bennom Ferrierom, ktorý v minulej sezóne odohral za kalifornský klub 33 zápasov. Sharks tiež oznámili, že do tímu prichádza Ben Guite, ktorý sa dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve

|< <   322 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies