Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Katie Guay sa stala prvou rozhodkyňou v AHL + videoKatie Guay definitívne prelomila bariéru. V sobotnom zápase medzi Wilkes-Barre/Scranton a Lehigh Valley sa stala prvou ženou, ktorá rozhodovala zápas AHL. „V AHL je to veľmi historický večer a nemyslím si, že za celý víkend nájdete lepší príbeh,“ poznamenal Jeff Marek zo Sportsnet. Tridsaťdeväťročného americká rozhodkyňa hrávala za Brownovu univerzitu predtým, ako sa v roku 2006 stala rozhodkyňou. Rozhodovala už aj na Frozen Four, turnajoch nádeji v NHL či na ženskom olympijskom turnaji v roku 2018.


09. 08.

IslandersÚtočník Sean Backman podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Islanders. Dvadsaťpäťročný Američan strávil ostatný ročník v AHL a ECHL. V drese Texasu Stars odohral 67 zápasov, v ktorých zaznamenal 23 bodov.

07. 08.

PredatorsTím Nashville Predators priznal, že sa teraz zameriava na podpis dlhodobej zmluvy s brankárom Pekkom Rinnem. Dvadsaťosemročný Fín vstúpi do svojej poslednej sezóny pod zmluvou a v lete 2012 sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Vzhľadom na výborné štatistiky ho určite čaká nárast platu, či to bude u „Preds“ alebo u iného tímu.

05. 08.

CoyotesObranca Connor Murphy podpísal s Phoenixom trojročný nováčikovský kontrakt. Bostonský rodák bol tímom draftovaný v tomto roku z celkovej 20. pozície. Syn Gorda Murphyho viedol poradie obrancov USA s troma gólmi a siedmimi plusovými bodmi na posledných MS do 18 rokov.

04. 08.

BluesKrídelník David Perron nestihne pre následky otrasu mozgu začiatok nového ročníka. V stredu to oznámil generálny manažér Doug Armstrong. Perron hral naposledy 4. novembra, kedy v zápase proti San Jose utrpel otras mozgu po zákroku Joea Thorntona.
PenguinsObranca Joe Morrow podpísal s Pittsburghom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný rodák z Edmontonu bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 23. miesta. Vlani vo WHL odohral 60 zápasov za Portland. Zaznamenal v nich 49 bodov.

02. 08.

CanucksTím Vancouver Canucks oznámil, že hlavným trénerom jeho farmárskeho tímu Chicago Wolves (AHL) sa stane Craig MacTavish, ktorý v NHL trénoval Edmonton Oilers. Päťdesiatdvaročný tréner zaknihoval v NHL bilanciu 301-252-47-56.

30. 07.

DevilsKrídelník Stephane Veilleux podpísal s New Jersey ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťdeväťročný rodák z Quebecu strávil ostatný ročník vo Švajčiarsku a vo Fínsku. V NHL odohral 438 zápasov v dresoch Minnesoty a Tampy Bay.
Maple LeafsÚtočník David Broll podpísal s Torontom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročného Kanaďana draftovali Maple Leafs v tomto roku z celkového 152. miesta. Poslednú sezónu strávil v OHL. V 65 dueloch zaznamenal 34 bodov.

29. 07.

RangersÚtočník J.T. Miller podpísal s Rangers trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Američan bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 15. miesta. V budúcej sezóne by mal hrávať za Plymouth v OHL.

28. 07.

DevilsObranca Matt Taormina akceptoval kvalifikačnú ponuku a podpísal s New Jersey jednoročnú zmluvu v hodnote 561 000 amerických dolárov. V minulej sezóne odohral za Devils 17 zápasov, v ktorých strelil tri góly a pridal dve asistencie. Zvyšok sezóny vynechal pre zranenie členka.
CoyotesBrankár Justin Pogge podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Phoenixom. Dvadsaťpäťročný Kanaďan, ktorý bol draftovaný Torontom z celkového 90. miesta v roku 2004, odchytal v NHL 7 stretnutí za Maple Leafs, v ktorých zaznamenal 84,4% úspešnosť zákrokov. Poslednú sezónu strávil v Charlotte v AHL.
Red WingsÚtočník Francis Pare podpísal ako obmedzený voľný hráč s Detroitom novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 80 zápasov v drese Grand Rapids. V AHL zaznamenal 24 gólov a 30 asistencií.

27. 07.

StarsObranca Jamieson Oleksiak opustil Severovýchodnú univerzitu, aby podpísal zmluvu s tímom Saginaw Spirit z OHL. „Mojím cieľom je hrať hokej profesionálne, a preto som chcel ísť niekam, kde budem pokračovať v raste a najviac mi to pomôže dostať sa k môjmu cieľu,“ povedal hráč, ktorý bol draftovaný tento rok z 11. miesta.
PredatorsCenter Craig Smith podpísal s Predators dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Američan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 98. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 43 bodov v 41 zápasoch, ktoré odohral vo WCHA v drese Wisconsinu.

26. 07.

JetsÚtočník Ivan Telegin podpísal s Jets trojročný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Rus bol draftovaný Atlantou v roku 2010 z celkového 101. miesta. V poslednej sezóne OHL odohral 59 duelov v drese Saginawu a zaznamenal 61 bodov.
DevilsÚtočník Steven Zalewski podpísal s Devils ako obmedzený voľný hráč novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Newyorčan, ktorý odohral v NHL tri zápasy v drese San Jose, odohral v minulej sezóne AHL 81 duelov, v ktorých získal 44 bodov.
PanthersObranca Michael Caruso podpísal s Panthers ako obmedzený voľný hráč novú zmluvu. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 75 zápasov v AHL. V drese Rochesteru zaznamenal 5 gólov, 4 asistencie a 77 trestných minút.

22. 07.

Red WingsBrankár Jordan Pearce podpísal ako obmedzený voľný hráč novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Američan odchytal vlani 44 duelov za Grand Rapids v AHL. Zaznamenal v nich 90,8% úspešnosť zákrokov.
IslandersPravý krídelník Tim Wallace podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťšesťročný Američan odohral v NHL 24 zápasov za Pittsburgh. Zaznamenal v nich dve asistencie.

20. 07.

FlyersBrankár Jason Bacashihua podpísal s Flyers ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. Na ďalší rok sa tímu zaviazal aj útočník Jonathion Kalinski a trojročný vstupný kontrakt podpísal nemecký útočník Marcel Noebels, ktorý vlani odohral 66 duelov vo WHL (28+26).
StarsPravý krídelník Raymond Sawada podpísal ako neobmedzený voľný hráč s Dallasom novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v sezóne 12010/11 jeden zápas aj v prvom tíme. Zvyšných 57 duelov odohral za Texas v AHL. Zaznamenal v nich 29 bodov.
JetsÚtočník Jason Jaffray podpísal ako neobmedzený voľný hráč zmluvu s Jets. Tridsaťročný Kanaďan odohral vlani v tíme AHL Manitoba Moose šesť zápasov. V minulosti pôsobil aj v tímoch Vancouveru Canucks a Calgary Flames. V NHL odohral 36 duelov, v ktorých nazbieral 10 bodov.

19. 07.

BluesKrídelník Ryan Reaves podpísal ako obmedzený voľný hráč so St. Louis novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan debutoval v minulej sezóne v NHL. Za Blues odohral 28 duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie.

18. 07.

DevilsObranca Matt Corrente, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom, sa dohodol s New Jersey na novej jednoročnej zmluve. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral za v ostatnej sezóne za prvý tím 22 duelov, v ktorých nazbieral šesť asistencií.
JetsÚtočníci Ben Maxwell a Kenndal McArdle podpísali s Winnipegom ako obmedzení voľní hráči nové jednoročné zmluvy. Dvadsaťtriročný Maxwell odohral vlani za Atlantu 12 zápasov, v ktorých strelil gól a pridal asistenciu. O rok starší McArdle odohral 1 duelov za Floridu.
CoyotesÚtočník Marc Pouliot sa ako obmedzený voľný hráč dohodol na jednoročnom kontrakte s Phoenixom. Dvadsaťšesťročný Kanaďan, ktorý bol draftovaný Edmontonom v roku 2003 z 22. pozície, odohral v minulej sezóne tri zápasy za Tampu Bay.
PanthersBrankár Tyler Plante podpísal s Floridou ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný americký rodák bol tímom draftovaný v roku 2005 z celkovej 32. pozície. V poslednej sezóne odchytal 35 duelov za Rochester (AHL). Zaznamenal v nich 90,9% úspešnosť.

17. 07.

DucksĽavý krídelník Patrick Maroon podpísal ako obmedzený voľný hráč s Anaheimom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťtriročný Američan odohral vlani 66 zápasov v AHL. V dresoch Adirondack a Syracuse zaznamenal 56 bodov za 26 gólov a 30 asistencií.

16. 07.

IslandersÚtočník Micheal Haley, obrancovia Ty Wishart a Dylan Reese prijali kvalifikačné zmluvy od NY Islanders a aj naďalej budu súčasťou nevyorského klubu. Všetci traja strávili minulú sezónu medzi NHL a AHL.
DucksCenter Nick Bonino ostáva v Kalifornii. V piatok sa totiž dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Anaheimom, za ktorý v ročníku 2010/11 odohral 26 stretnutí. Bonino hral aj na farme v Syracuse. V 50 zápasoch zaknihoval 45 bodov.

|< <   321 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies