Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Canucks zapísali jedného hráča na waiver listinuNa waiver listine nechránených hráčov v utorok pribudol jeden hráč. Tím Vancouver Canucks na ňu pri príležitosti návratu Brocka Boesera zapísal útočníka Nica Petana. Ten podpísal s Canucks ročný kontrakt počas leta a v úvodných zápasoch sezóny šancu hrať nedostal. Petan v minulosti pôsobil aj vo Winnipegu a Toronte. V NHL odohral 136 zápasov so ziskom 28 bodov (6+22).

27. 09.

PanthersBrankár Scott Clemmensen podstúpil menšiu operáciu kolena a vynechá úvod základnej časti. Nie je síce daný žiadny predbežný návrat jeho návratu, no nemalo by sa jednať o absenciu dlhšiu ako niekoľko týždňov. Dvojkou by mal byť v úvode ročníka mladík Jacob Markstrom.
CanucksObranca Aaron Rome v nedeľnom prípravnom zápase proti San Jose blokoval strelu súpera rukou, čoho výsledkom sa stala jej zlomenina. Hráč bude ešte vyšetrený pred tým, ako sa učí doba jeho absencie.

26. 09.

BluesÚtočník David Perron, ktorý nehral pre otras mozgu od novembra, by sa mal pripojiť v pondelok k tímu. Dvadsaťtriročný útočník vynechal vlani 72 duelov po tom, čo strelil päť gólov a pridal dve asistencie v prvých 10 zápasoch.

23. 09.

PenguinsPo piatich dňoch tréningov dostal Sidney Crosby vo štvrtok voľno. Kapitán Pittsburghu, ktorý sa zotavuje z otrasu mozgu, má pred sebou najbližšiu výzvu v podobe tréningov s kontaktmi. V nich by sme ho mohli vidieť už čoskoro.
CanucksKrídelník Nicklas Jensen podpísal s Vancouverom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Dán bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 29. miesta. Vlani odohral 61 duelov za Oshawu (OHL), v drese ktorej nazbieral 29 gólov a 29 asistencií.
RangersCenter Brad Richards sa vo štvrtok vrátil do tréningového procesu po tom, čo neabsolvoval úplný utorkový tréning a vynechal stredajší zápas pre menšie problémy so slabinami.

21. 09.

FlyersÚtočník Sean Couturier podpísal s Philadelphiou trojročný nováčikovský kontrakt. 18-ročný center, rodák z Phoenixu, bol draftovaný v júni tohto roku z celkovej ôsmej pozície. V uplynulých ročníkoch nastupoval v QMJHL za tím Drummondville Voltiguers.

20. 09.

Blue JacketsÚtočník Jeff Carter si v nedeľnom modelovom zápase poranil nohu a nezúčastnil sa pondelkového tréningu. Pôvodne vznikli v Columbuse obavy, že pôjde o zlomeninu, no nakoniec vyšetrenia ukázali, že ide len o pomliaždeninu.
DucksÚtočník Bobby Ryan vynechal pondelkový modelový zápas Ducks, pretože v nedeľu utrpel zranenie slabín, ktoré by nemalo byť vážnejšieho charakteru. Korčuľovať by mohol opäť začať už v utorok.
SenatorsTím Ottawa Senators podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Markom Stoneom, ktorého draftoval v roku 2010 z celkového 178. Miesta. 19-ročný krídelník odohral vlani 71 zápasov za Brandon Wheat Kings (WHL). Zaznamenal v nich 37 gólov a 69 asistencií.

18. 09.

HurricanesObranca Ryan Murphy podpísal s Hurricanes trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 12. miesta. V poslednej sezóne odohral 63 duelov za Kitchener v OHL. Zaznamenal v nich 79 bodov.

17. 09.

IslandersObranca Steve Staios sa na skúšobnej báze zúčastní tréningového kempu NY Islanders. Tridsaťosemročný neobmedzený voľný hráč odohral v NHL 936 zápasov, v ktorých zaznamenal 56 gólov a 156 asistencií.

15. 09.

HurricanesObranca Mathieu Roy podpísal ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Hurricanes. Dvadsaťosemročný Kanaďan odohral vlani štyri zápasy v drese Tampy Bay. Zvyšok sezóny strávil v AHL. V NHL odohral spolu 65 duelov. Hral aj za Edmonton a Columbus.
FlyersObranca Blake Kessel podpísal ako voľný hráč vstupný kontrakt s Flyers. Brat Phila Kessela strávil posledné tri sezóny v tíme Univerzity New Hamshire. Rodák z Wisconsinu v 39 zápasoch minulého ročník zaznamenal päť gólov a 22 asistencií.

13. 09.

SenatorsPravý krídelník Jason Bailey oznámil koniec aktívnej kariéry. Dvadsaťštyriročný útočník tak urobil po svojej tretej profesionálnej sezóne. „Rozhodli sme sa, že by bolo pre mňa dobré ísť späť do školy a zamerať sa na iné profesie,“ povedal Bailey, ktorého draftoval Anaheim v roku 2005 z celkového 63. miesta.

09. 09.

FlyersGenerálny manažér tímu Paul Holmgren bol vo štvrtok prepustený z nemocnice, v ktorej sa ocitol po pondelkovej nehode na bicykli, ktorá sa stala na pobreží New Jersey. Flyers viac podrobností vo svojom vyhlásení neposkytli.
BruinsObranca Andrew Bodnarchuk podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Bostonom. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2006 z celkového 128. miesta. Za Bruins odohral päť zápasov v sezóne 2009/10.
CoyotesBrankár Marc Cheverie bol získaný vo výmene s Floridou Panthers, ktorá zaňho získala útočníka Justina Bernhardta. Dvadsaťštyriročný Kanaďan strávil poslednú sezónu v AHL a ECHL. V drese Rochestru odchytal 15 duelov s 88,8% úspešnosťou.
PanthersÚtočník Justin Bernhardt bol získaný vo výmene s Phoenixom Coyotes, ktorý zaňho získal brankára Marca Cheverieho. Dvadsaťpäťročný Kanaďan strávil poslednú sezónu v ECHL. V drese Las Vegas odohral 47 duelov, v ktorých zaznamenal 25 bodov.

06. 09.

CanucksBrankár Manny Legace bol pozvaný do tréningového kempu Canucks. Tridsaťosemročný veterán strávil minulú sezónu v Nemecku, kde odchytal 40 zápasov za Iserlohn. Dosiahol v nich 91,9% úspešnosť zákrokov. V NHL odchytal 365 duelov.
BruinsKrídelník Chris Clark bol pozvaný do tréningového kempu Bruins. Tridsaťpäťročný Američan strávil poslednú sezónu v Columbuse. V 53 dueloch zaznamenal 15 bodov za 5 gólov a 10 asistencií. V NHL odohral 607 zápasov s bilanciou 103 gólov a 111 asistencií.
AvalancheObranca Mike Brennan bol pozvaný do tréningového kempu Avalanche. Dvadsaťpäťročný Američan strávil poslednú sezónu v tíme Toronto Marlies z AHL. V 72 dueloch zaznamenal 10 bodov a 110 trestných minút.

03. 09.

IslandersJay Pandolfo, 36-ročný ľavý krídelník, bol pozvaný do tréningového kempu NY Islanders. Minulý ročník strávil rodák z Winchesteru v AHL v drese Springfieldu. Odohral však iba 12 zápasov so ziskom 6 bodov (2+4). V NHL nastúpil len za New Jersey a v 819 stretnutiach nazbieral 223 bodov (99+124). V rokoch 2000 a 2003 sa dvakrát tešil zo Stanleyho pohára.
CanucksCanucks pozvali do tréningového kempu útočníka Stevea Begina. Tridsaťtriročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne len dva zápasy v NHL. V drese Nashvillu nebodoval. V kariére odohral 488 duelov a obliekal aj dresy Calgary, Montrealu, Dallasu a Bostonu. Nazbieral 100 bodov.
BruinsObranca Shane Hnidy sa rozhodol ukončiť kariéru. Tridsaťpäťročný Kanaďan bol dratovaný v roku 1994 Buffalom z celkového 173. miesta. V NHL odohral 550 duelov, v ktorých nazbieral 71 bodov a 633 trestných minút. Obliekal dresy Ottawy, Nashvillu, Atlanty, Anaheimu, Bostonu a Minnesoty.
BlackhawksPravý krídelník Brandon Segal podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu s Blackhawks. Dvadsaťosemročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 46 duelov za Dallas, v ktorých zaznamenal 10 bodov (5+5). Celkovo zaznamenal 22 bodov v 92 dueloch.
JetsKrídelník David Kočí, známy český bitkár, bol pozvaný do tréningového kempu Jets. Tridsaťročný rodák z Prahy odohral vlani 35 zápasov v drese Colorada. V NHL celkovo zasiahol do 142 duelov a hral aj za Chicago, St. Louis a Tampu Bay.
Red WingsRed Wings pozvali do tréningového kempu centra Ryana Johnsona. Tridsaťpäťročný kanadský veterán odohral vlani 34 duelov v drese Blackhawks. Celkovo odohral v kariére 701 zápasov, v ktorých zaznamenal 122 bodov za 38 gólov a 84 asistencií.

25. 08.

CapitalsKrídelník Stanislav Galiev podpísal s Capitals trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný moskovský rodák bol draftovaný tímom z hlavného mesta USA v roku 2010 z celkového 86. miesta. Posledné dve sezóny strávil v tíme Saint John v QMJHL.

18. 08.

FlyersPhiladelphia pozvala na skúšku skúseného útočníka Michaela Nylandera, ktorý v poslednej sezóne odohral pre zranenie iba sedem duelov na farme v Rochesteri. 38-ročný Švéd v NHL hral za Hartford, Calgary, Tampu Bay, Chicago, Washington, Boston a NY Rangers. V 920 zápasoch spolu nazbieral 679 bodov.

|< <   320 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies