Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
New Jersey sa teší na návrat Jacka HughesaTím New Jersey Devils v utorok oznámil, že vo večernom zápase proti San Jose Sharks sa do základnej zostavy vráti kľúčový útočník Jack Hughes. Ten vynechal 17 zápasov pre zranenie ramena, ktoré utrpel v druhom zápase základnej časti. Tréner Lindy Ruff pre Amandu Steinovú povedal, že by Hughes dnes mohol hrať skôr na pozícii krídelníka a nie centra.

30. 03. 2024

Marner sa zapojil do tréningu LeafsHviezdny útočník Toronta Mitch Marner absolvoval v piatok svoj prvý plný tréning od vyvrtnutia členka, ku ktorému došlo 7. marca v zápase proti Bostonu. Stále sa však očakáva, že vynechá minimálne ďalšie dva zápasy. Maple Leafs ich odohrajú v sobotu proti Buffali a v pondelok proti Floride. Proti Sabres nebude hrať ani obranca Morgan Rielly, ktorý netrénoval.
Pittsburghu bude neurčitý čas chýbať obrancaTím Pittsburgh Penguins si bude musieť neurčitý čas poradiť bez služieb obrancu Ryana Gravesa, ktorý nedohral štvrtkový zápas proti Columbusu. Klub potvrdil, že ho trápia následky otrasu mozgu. Po boku Jacka St. Ivanyho by ho mohol nahradiť ďalší nováčik, John Ludvig.

29. 03. 2024

Video: Regenda predviedol veľký hit, potom sa zodpovedal súperovi v bitke Slovenský útočník Pavol Regenda sa v stredajšom zápase nižšej AHL medzi San Diegom a Bakersfieldom (2:3) pobil s Gregom McKeggom. Išlo o dôsledok predošlého bodyčeku michalovského rodáka na spoluhráča McKegga. Obaja dostali päťminútový väčší trest a McKegg aj dve minúty a osobný trest za vyvolanie bitky.

Kľúčového útočníka Sharks sužuje zranenieÚtočník San Jose Alexander Barabanov vynechal štvrtkový zápas proti Minnesote po tom, čo v utorok proti Dallasu utrpel zranenie dolnej časti tela. So Sharks nepocestoval na dvojzápasový výjazd a tím informoval, že jeho stav sa bude posudzovať na týždennej báze. Tréner David Quinn však povedal, že by to mohlo znamenať len týždennú absenciu.
Coloradu chýbal NičuškinÚtočník Valerij Ničuškin nehral vo štvrtkovom zápase Colorada proti Rangers pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Pri jeho absencii dostal šancu v prvej presilovkovej formácii Casey Mittelstadt a do zostavy sa dostal Jean-Luc Foudy povolaný z Colorada Eagles z AHL.
Video: Slafkovský predviedol skvelý prienik. Rekordy zveľadil nádhernou prihrávkou! Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský sa stal prvým tínedžerom v histórii Montrealu, ktorý bodoval v deviatom zápase po sebe. Krásnou prihrávkou na presilovkový gól Nicka Suzukiho si tým vylepšil tým svoj predošlý rekord z februára o jeden zápas. Tiež si vylepšil svoj klubový rekord v počte bodov získaných tínedžerom v jednej sezóne. Po 72 zápasoch ich má na konte 41 (15+26). Keďže už ďalší pred 20. narodeninami neodohrá, tieto čísla budú zapísané v klubovej histórii natrvalo.



Neskôr v zápase využil košický rodák svoje telo a rýchlosť, aby sa dostal cez obrancov Flyers. Svoj prienik však gólom nezakončil, ale tímu to neublížilo – Canadiens zdolali Philadelphiu 4:1.

28. 03. 2024

Marner sa v zvyšku týždňa do akcie nevrátiHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe v stredu informoval, že hviezdny útočník Mitch Marner vynechá pre vyvrtnutý členok ešte minimálne zvyšok tohto týždňa. Marner sa zúčastnil v stredu dobrovoľného tréningu tímu a robí pokroky. Vo štvrtok však vynechá pre zranenie už deviaty zápas a hrať nebude ani v sobotu proti Buffalu.
Vráti sa dnes Jeff Carter do akcie?Skúsený útočník Jeff Carter by sa mohol vrátiť do akcie vo štvrtkovom zápase Pittsburghu proti Columbusu. V stredu trénoval naplno po tom, čo vynechal predošlé štyri zápasy so zranením hornej časti tela. Tréning vynechal útočník Reilly Smith, ktorému sa narodilo dieťa. Nie je známe, či vynechá aj štvrtkový duel.

27. 03. 2024

Obranca Islanders má definitívne po sezóneObranca Islanders Scott Mayfield absolvoval operáciu, ktorá mu definitívne ukončila sezónu. Pre zranenie dolnej časti tela nehral už od 22. januára. Začiatkom marca bol umiestnený na listinu dlhodobo zranených hráčov. Očakáva sa, že na štart novej sezóny bude pripravený.
Sabres by sa dnes mohol vrátiť útočníkÚtočník Jack Quinn by sa mohol vrátiť do zostavy Buffala už v stredajšom zápase proti Ottawe. V utorok trénoval s tímom po prvýkrát od zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel 27. februára. Korčuľoval bez obmedzení vo formácii s Dylanom Cozenskom a JJ Peterkom.
Marner robí pokrokyHviezdny útočník Toronta Mitch Marner urobil v utorok ďalší pokrok v ceste za návratom do akcie. Pred dopoludňajším rozkorčuľovaní tímu korčuľoval. Už v stredu by sa mohlo rozhodnúť, či sa vráti zo zranenie členka už vo štvrtok proti Washingtonu. Ďalší zápas odohrá Toronto v sobotu proti Buffalu.
Musíte vidieť: Doan bol celý bez seba, jeho syn skóroval pri debute v NHL! Legendárny Shane Doan zažil v utorok veľký večer vo svojom živote. Naplnený hrdosťou sa mohol tešiť z gólu svojho syna Josha, ktorý v zápase Arizony proti Columbusu debutoval v NHL. Nakoniec pomohol k výhre 6:2 dvoma gólmi, aby sa stal prvou hviezdou zápasu!

26. 03. 2024

Canucks presunuli veľký talent zo Švédska do AHLGenerálny manažér tímu Vancouver Canucks Patrik Allvin oznámil, že tím povolal útočníka Jonathana Lekkerimäkiho zo švédskeho Örebra a preradil ho do Abbotsofrdu z AHL. Devätnásťročný Švéd zaznamenal v najvyššej švédskej súťaži 31 bodov (19+12) v 46 dueloch. Canucks ho draftovali v roku 2022 z 15. miesta.
Obranca Red Wings sa vrátil do tréningového procesuHelen St. Jamesová z Detroit Free Press v pondelok informovala, že sa obranca Jake Walman zapojil do pondelkového tréningu Red Wings. Stalo sa tak prvýkrát od utrpenia zranenia dolnej časti tela, pre ktoré vynechal tri zápasy. Jeho štart v utorkovom zápase proti Capitals ešte nebol potvrdený. Otázne tiež je, či v ňom nastúpi obranca Jeff Petry, ktorého sužuje choroba.
Rangers jeden obranca chýbal, druhý trénoval Obranca Erik Gustafsson vynechal pondelkový tréning Rangers pre zranenie hornej časti tela, ktorého stav sa posudzuje na dennej báze. Medzitým, obranca Ryan Lindgren sa vrátil do tréningového procesu, ale mal na sebe len dres zakazujúci kontakty. Pre zranenie nohy, ktoré sa malo posudzovať na týždennej báze, vynechal tri zápasy. Rangers v utorok privítajú Flyers.

25. 03. 2024

Video: Zlatá šanca. Pospíšil sa rútil sám na brankáraSlovenský útočník Martin Pospíšil v nedeľu nebodoval v treťom zápase po sebe, ale nebol ďaleko od toho, aby strelil svoj ôsmy gól v NHL. V strede druhej tretiny zápasu Calgary proti Buffalu sa rútil sám na brankára, ale Ukko-Pekku Luukkonena neprekonal. Po 51 dueloch sezóny mu tak na konte stále svieti 17 bodov.

Vrátia sa hviezdy Panthers už v utorok?Útočník Aleksander Barkov a obranca Aaron Ekblad by sa mali vrátiť do zostavy Floridy už tento týždeň, možno už v utorkovom zápase proti Bostonu. Oboch trápili zranenie v dolnej časti tela. „Ekblad ide presne podľa plánu, vrátiť sa môže niekedy v strede týždňa. Barkov by mohol hrať proti Bostonu. Ak nie, myslím si, že to bude v ďalšom zápase,“ poznamenal tréner Paul Maurice.
Vegas povolalo českého brankáraVegas povolalo z Hendersonu z AHL brankára Jiřího Pateru na štvorzápasový výjazd, ktorý začne v pondelok v St. Louis. Adin Hill nedochytal sobotný zápas proti Columbusu pre nešpecifikované zranenie a v nedeľu ešte podstupoval vyšetrenia. V pondelok bude štartovať Logan Thompson.
Musíte vidieť: Nemec si ukončil suchoty po fantastickej práci! + videoSlovenský obranca Šimon Nemec si v nedeľnom zápase New Jersey proti Islanders ukončil päťzápasovú sériu bez bodu, aby pomohol k výhre 4:0. V siedmej minúte druhej tretiny prihrával Alexandrovi Holtzovi na gól po tom, čo predviedol skvelú prácu pri mantineli, aby získal puk od kapitána New Yorku Andersa Leeho. Pre Nemca to bol 19. bod (3+16) v sezóne, v ktorej odohral 50 zápasov.

24. 03. 2024

Dobré správy: Leo Carlsson trénoval Útočník Leo Carlsson sa v sobotu vrátil do tréningového procesu dva dni po tom, čo v zápase Anaheimu proti Chicagu utrpel zranenie dolnej časti tela pri kolízii „koleno na koleno“ s obrancom Alexom Vlasicom. „Je to len boľavé. Nie je to nič vážne, vyzeralo to horšie, ako to bolo, takže je to fajn. Našťastie,“ povedal švédsky mladík po tréningu.

23. 03. 2024

Marchand by mal v sobotu hrať. V hre aj návrat ďalšieho útočníkaÚtočník Bostonu Brad Marchand pravdepodobne bude hrať v sobotnom zápase proti Philadelphii po tom, čo vynechal piatkový tréning. „Nepoviem, že je to stopercentné. Je to však s najväčšou pravdepodobnosťou,“ poznamenal tréner Jim Montgomery. V piatok trénoval útočník James van Riemsdyk, ktorý by sa mohol vrátiť do akcie po tom, čo vynechal dva zápasy pre ochorenie.
Wild by sa mohol vrátiť útočníkÚtočník Joel Eriksson Ek by sa mohol vrátiť do akcie v sobotnom zápase Minnesoty proti St. Louis po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. V piatok trénoval, ale nie naplno – vynechal nácvik presiloviek. Tréner John Hynes povedal: „Ak Ek z nejakého dôvodu zajtra hrať nebude, očakával by som, že po tých štyroch dňoch voľna, to bude proti Sharks možnosťou.“ Obranca Jonas Brodin (dolná časť tela) hrať určite nebude.
Video: Fehérváry doplatil na svoju laxnosť Slovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry doplatil na svoju menšiu laxnosť pri dokorčuľovaní puku, ktorý mu uchmatol Jake Guentzel a následne prihral Sebastianovi Ahovi na gól. Nakoniec sa však bratislavský rodák mohol tešiť - Capitals zdolali Carolinu 7:6 po nájazdoch.

22. 03. 2024

Video: Čo to Černák robí?!? Obrovské zaváhanie viedlo ku gólu súpera Slovenský obranca Erik Černák sa vo štvrtkovom zápase Tampy Bay proti San Jose dopustil pri snahe o vyvezenie puku z obranného pásma zaváhania, ktoré v strede prvej tretiny využili Jacob MacDonald a William Eklunda na strelenie vyrovnávajúceho gólu Sharks.

Video: Slafkovský si natiahol sériu. Gólom, aké si v Kanade cenia!Tečovanie je činnosť, ktorá sa v Kanade bežne trénuje už odnepamäti. A veľmi dobrú prácu v tom urobil vo štvrtok Juraj Slafkovský, ktorý v poslednej minúte druhej tretiny zápasu Montrealu proti Vancouver znížil na 1:3, keď do brány usmernil strelu Colea Caufielda. 15. gólom v sezóne si natiahol bodovú sériu už na šesť zápasov.

21. 03. 2024

Sharks dajú v AHL šancu Aliuovi Generálny manažér tímu San Jose Sgarks Mike Grier v stredu potvrdil, že útočník Akim Aliu podpíše amatérsku skúšobnú zmluvu a dostane šancu ukázať sa do konca tejto sezóny v nižšej AHL. „Chceme mu dať príležitosť, aby sme videli, čoho je schopný,“ povedal Grier. Aliu nehral profesionálne od sezóny 2019/20, v ktorej odohral šesť zápasov so ziskom troch bodov za český Litvínov. V AHL tridsaťštyriročný hokejista nehral od ročníka 2016/17. V NHL odohral sedem zápasov so ziskom troch bodov (2+1) v drese Calgary.
Panthers otvorili nové tréningové zariadenieTakmer tri roky od začatia výstavby otvoril tím Florida Panthers oficiálne svoje nové tréningové zariadenie vo Fort Lauderdale. Zahŕňa dve ľadové plochy a zahŕňa aj kancelárie vedenia. Tím v ňom trénoval už od 22. decembra, ale verejne sa otvorí až vo štvrtok. Stredajšieho oficiálneho otvorenia sa zúčastnil aj komisár NHL Gary Bettman.

20. 03. 2024

Lauzon si nejaký čas nezahrá pre zranenieObranca tímu Nashville Predators, Jeremy Lauzon, absentuje pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa pritom bude posudzovať na týždennej báze. Naposledy hral v sobotu proti Seattlu, kedy na ľade strávil viac ako 20 minút. V tejto sezóne zaznamenal 13 bodov (6+7) v 68 dueloch a vedie NHL s 327 bodyčekmi. V zostave ho nahradil Marc Del Gaizo.
Video: Sporné rozhodnutie? Slafkovského vylúčili za toto podrazenie Slovenský útočník Juraj Slafkovský nezaznamenal v utorkovom zápase Montrealu proti Edmontonu (2:3 PP) len asistenciu. Pripísal si aj dve trestné minúty za podrazenie, ktoré bolo podľa mnohých odpískané až príliš prísne. U fanúšikov v zámorí sa objavili hlasy, ako: „Každým zápasom sa rozhodnutia u Slafa stávajú smiešnejšie“ či „Slafkovský v týchto dňoch len na niekoho dýchne a dostane trest.“

Video: Nielen Slafkovský. Aj Černák bodoval z košických rodákov V utorok sa v NHL predstavili traja Slováci a bodovali dvaja. Zhodou okolností košickí rodáci. Okrem Juraja Slafkovského prihrával na gól aj Erik Černák, po ktorého vyhodení puku spečatil výhru Tampy 5:3 nad Vegas Nikita Kučerov gólom do prázdnej brány. Pre obrancu išlo o 10. asistenciu v sezóne a 11. bod celkovo. Odohral v nej 56 zápasov.

|< <   4 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies