Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Marner nedokončil tréning, Mrázek putuje do AHLHviezdny útočník Toronta Mitch Marner nedokončil piatkový tréning po tom, čo sa dostal do kolízie s Jakeom Muzzinom. Marner sa z ľadu postavil veľmi pomaly a na lavičke diskutoval s fyzioterapeutom. Následne odišiel do šatne. Tréner Sheldon Keefe povedal, že to bolo viac preventívne opatrenie. Čo bude hrať v sobotu proti Minnesote, však nevedel povedať. „Uvidíme, ako na tom bude zajtra ráno. Nevyzerá to však v tomto bode ako niečo vážne,“ poznamenal. Brankár Petr Mrázek bol medzitým poslaný na kondičný pobyt k Marlies (AHL). Posledných 15 zápasov a 21 z posledných 22 vynechal pre zranenie slabín

06. 07.

DucksKrídelník Jean-Francois Jacque podpísal s Anaheimom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan hral naposledy v Edmontone, za ktorý v uplynulej sezóne zaznamenal v 51 dueloch jeden gól a štyri prihrávky.
PenguinsObranca Alexandre Picard podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Pittsburghom. 26-ročný Kanaďan hral v poslednom ročníku za Montreal a v 43 zápasoch nazbieral osem bodov. V minulosti obliekal aj dresy Flyers, Lightning, Senators a Hurricanes. Spolu odohral 236 stretnutí.
SharksSan Jose si udržalo práva na brankára Thomasa Greissa, s ktorým podpísal novú dvojročnú zmluvu (prvý rok dvojcestná, druhý jednocestná). Nemecký gólman strávil uplynulý ročník vo Švédsku, kde chytal za Brynäs. V NHL dosiaľ odchytal 19 zápasov.
CoyotesPhoenix Coyotes a gólman Jason Bacashihua sa dohodli na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Rodák z Garden City chytal v poslednej sezóne za Lake Erie Monsters, farmársky tím Colorada. V zámorskej profilige spolu odchytal 37 zápasov.
PredatorsTím Nashville Predators sa v utorok dohodol na zmluvách s útočníkmi Zackom Stortinim (dvojročná dvojcestná zmluva) a Kyleom Wilsonom (dvojročná zmluva, v sezóne 2011/12 dvojcestná, v nasledujúcom ročníku jednocestná). Stortini prichádza do Nashville z Edmontonu, Wilson z Columbusu.
BruinsAktuálny víťaz Stanley Cupu, tím Boston Bruins, podpísal v utorok zmluvy s útočníkmi Jamiem Tardifom (dva roky) a Joshom Hennessym (jeden rok). Prvý menovaný bol v minulom ročníku kapitánom v Grand Rapids (farma Detroitu), Hennessy hral vo Švajčiarsku.
CanadiensBrankár Nathan Lawson sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 27-ročný rodák z Calgary prichádza do slávneho klubu z tímu NY Islanders, za ktorý odchytal v minulej sezóne, ktorá bola preňho prvou v NHL, desať duelov.
PenguinsBrankár Brad Thiessen sa s Pittsburghom, jeho doterajším zamestnávateľom, dohodol na podmienkach novej jednoročnej dvojcestnej zmluvy. V minulom ročníku chytal Thiessen na farme Penguins, vo Wilkes-Barre. V NHL ešte nenastúpil.
DucksObranca Bryan Rodney, v minulom ročníku kapitán tímu Charlotte Checkers (AHL), podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Anaheimom. 27-ročný Kanaďan odohral v minulom ročníku za Charlotte 77 zápasov. V troch dueloch si obliekol dres Caroliny.

05. 07.

Joe Corvo vymenený do Bostonu34-ročný americký obranca Joe Corvo mení dres a putuje k aktuálnemu držiteľovi Stanley Cupu. Do Bostonu ho dnes vymenilo vedenie Caroliny za výber v 4. kole draftu 2012.
BluesBrankár Ben Bishop sa dohodol s tímom St. Louis na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Dvadsaťštyriročný rodák zo St. Louis odchytal väčšinu uplynulej sezóne na farme v Peorii (35 duelov). Objavil sa však aj v bráne Blues, za ktorých odchytal sedem duelov.
IslandersDvadsaťdeväťročný útočník Trevor Frischmon sa s vedením tímu New York Islanders dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Rodák z Ham Lake strávil sezónu 2010/11 v Springfielde (farma Columbusu). V 80 zápasoch získal 29 bodov (4+25).
Red WingsDvadsťdeväťročný obranca Garnet Exelby sa s Detroitom dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Exelby strávil posledný ročník v Rockforde (farma Chicaga), kde bol kapitánom. V 77 zápasoch zaznamenal 13 bodov a 128 trestných minút. V NHL odohral 408 zápasov za Atlantu a Toronto.
Maple LeafsDvadsaťtriročný útočník Greg Scott podpísal s Torontom dvojročnú dvocjestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 525 tisíc v nasledujúcej sezóne a 550 tisíc v ročníku 2012/13. Uplynulú sezónu strávil v tíme Toronto Marlies, za ktorý nastúpil 55-krát a získal 31 bodov.
CanadiensBrankár Peter Delmas podpísal s Montrealom trojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Kanady, ktorý bol v roku 2008 draftovaný Coloradom zo 61. miesta, chytal v uplynulej sezóne v juniorskej QMJHL, ECHL, CHL i AHL.

04. 07.

CanadiensÚtočník Brock Trotter sa vracia do Montrealu, s ktorým sa dohodol na podmienkach jednoročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v ročníku 2009/10 dva duely za Canadiens. V uplynulej sezóne obliekal dres Dinama Riga z KHL.
CoyotesBrankár Curtis McElhinney a obranca Tyler Eckford sa s Phoenixom dohodli na jednoročných dvojcestných zmluvách. Dvadsaťosemročný McElhinney odchytal doposiaľ v NHL 39 zápasov, o tri roky mladší Eckford odohral v zámorskej profilige sedem duelov.
WildMinnesota sa dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Jeffom Taffem. Tridsaťročný útočník odohral uplynulý ročník za Rockford, farma Chicaga. V 74 dueloch zaznamenal 67 bodov. V NHL odohral 175 stretnutí v dresoch Phoenixu, Pittsburghu, Floridy a Chicaga.
Blue JacketsTridsaťročný útočník Alexandre Giroux podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Rodák z Quebecu naposledy hral za Oklahomu City a v 70 zápasoch získal 78 bodov. V minulej sezóne odohral aj osem zápasov za Edmonton.
BluesÚtočník Brett Sterling podpísal so St. Louis jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťsedemročný krídelník hral v poslednom ročníku za Wilkes-Barre. V 65 zápasoch zaknihoval 53 bodov. V siedmich stretnutiach si obliekol aj dres Pittsburghu.
CapitalsObranca Danny Richmond sa dohodol s Washingtonom na podmienkach jednoročnej dvojcestnej zmluvy. 26-ročný rodák z Chicaga naposledy obliekal dres Toronta Marlies. V 68 zápasoch uplynulej sezóny získal 23 bodov. V NHL doposiaľ odohral 49 stretnutí za Carolinu a Chicago.
Red WingsBrankár Jordan Pearce podpísal s Detroitom nový dvojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Anchorage chytal v Grand Rapids, farmársky tím Red Wings, aj Tolede (ECHL). V drese Griffins nastúpil k 44 zápasom (20 výhier). V ECHL odchytal osem duelov.
LightningÚtočník Trevor Smith podpísal s Tampou Bay jednoročný dvojcestný kontrakt. Na úrovni NHL zarobí 525 tisíc dolárov. 26-ročný krídelník hral v minulej sezóne v AHL za Syracuse a Springfield. V 68 dueloch nazbieral 43 bodov.
CanucksDvadsaťsedemročný útočník Steven Pinizzotto podpísal s Vancouvrom Canucks zmluvu, ktorej podmienky neboli oficiálne zverejnené. Uplynulý ročník strávil rodák z Toronta na farme Washingtonu, v tíme Hershey Bears. V 68 zápasoch nazbieral 42 bodov a 178 trestných minút. V NHL ešte nenastúpil.

02. 07.

LightningTalentovaný krídelník Brett Connolly podpísal s Tampou Bay trojročnú nováčikovskú zmluvu. Floridský tím draftoval Connollyho minulý rok z celkového šiesteho miesta.
IslandersRuský útočník Kirill Kabanov a tím New York Islanders uzavreli trojročnú nováčikovskú zmluvu. Osemnásťročný moskovský rodák bol Islanders draftovaný minulý rok z celkovej 65. pozície.
Blue JacketsTím Columbus Blue Jackets sa dohodol s obrancom Daltonom Proutom na podmienkach trojročnej nováčikovskej zmluve. 21-ročný rodák z ontárijského LaSalle hral v uplynulej sezóne za tímy Saginaw Spirit a Barrie Colts z OHL.
FlamesÚtočník Carter Bancks podpísal s Calgary dvojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Marysville hral v minulej sezóne Abbotsford Heatl, farmársky tím Flames, a v 29 dueloch získal 19 bodov.

01. 07.

Maple LeafsJay Rosehill podpísal s Torontom novú jednoročnú jednocestnú zmluvu v hodnote 600 000 amerických dolárov. Dvadsaťpäťročný ľavý krídelník odohral vlani za prvý tím 26 zápasov, v ktorých zaznamenal tri body. Klub podpísal aj jednoročnú zmluvu s brankárom Benom Scrivensom.
SharksKrídelníci Frazer McLaren a Jamie McGinn podpísali so San Jose nové jednoročné zmluvy. Dvadsaťdvaročný McGinn odohral v minulej sezóne 49 zápasov, v ktorých strelil gól a pridal päť asistencií. O rok starší McLaren nebodoval v deviatich dueloch, ktoré odohral za San Jose.

|< <   324 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies