Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Panthers si upísali brankáraBrankár Evan Fitzpatrick podpísal ako voľný hráč jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Floridou a bol umiestnený do taxi zostavy. Dvadsaťtriročný Kanaďan, ktorého draftovalo St. Louis v roku 2016 z celkového 56. miesta, strávil väčšinu aktuálnej sezóny v ECHL, kde dosiahol bilanciu 2-6-1 s 91,1% úspešnosťou zákrokov.

08. 04.

StarsÚtočník Adam Burish sa vo štvrtkovom zápase proti Coloradu vrátil do akcie po vynechaní 11 duelov pre zranenie dolnej časti tela (únavová fraktúra nohy). V zápase odohral iba sedem minút a 27 sekúnd.
Maple LeafsCenter Greg McKegg podpísal trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan, draftovaný vlani z celkového 62. miesta, strávil poslednú sezónu v juniorskom tíme Erie Otters z OHL. V 66 zápasoch zaznamenal 92 bodov (49+43).
PanthersKanadskí útočníci Anthony Luciani a Quinton Howden podpísali s Floridou vstupné kontrakty. Dvadsaťročný Luciani ako voľný hráč, devätnásťročný Howden ako prvá voľba Panthers na drafte v roku 2010.
BruinsÚtočníci Carter Camper, Jared Knight a Ryan Spooner podpísali s Bostonom amatérske skúšobné kontrakty. Tím tiež vo štvrtok poslal do Providence (AHL) obrancu Stevena Kampfera.

07. 04.

Red WingsHenrik Zetterberg, najproduktívnejší hráč Detroitu, nedokončil pre zranenie dolnej časti tela stredajší zápas. Pravdepodobne vynechá víkendové zápasy proti Chicagu, no o jeho stave sa bude viac vedieť až po vyšetreniach.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp sa po siedmich vynechaných zápasoch pre zranenie kolena vrátil do zostavy Chicaga. V stredajšom zápase zaznamenal jednu asistenciu a na ľade strávil 19 minút a 37 sekúnd.
DevilsCenter Dainius Zubrus utrpel v prvej tretine zranenie hornej časti tela (rameno/ruka), keď ho tvrdo narazil na mantinel Joey Crabb. Do zápasu sa nevrátil. V tejto sezóne zaznamenal 30 bodov v 78 dueloch.
CoyotesPhoenix podpísal skúšobné amatérske zmluvy s útočníkom Philipom Laneom a obrancom Brandonom Gormleym. Brankár Mark Visentin podpísal vstupný kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan bol dratovaný Coyotes v roku 2010 z celkového 27. miesta.
IslandersObranca Matt Campanale podpísal ako voľný hráč skúšobnú amatérsku zmluvu s NY Islanders. Dvadsaťtriročný Američan zasiahol do akcie už v stredajšom zápase proti Bostonu, v ktorom odohral osem minút a 21 sekúnd.
BruinsMark Recchi odohral svoj 1651. zápas v NHL, čím vyrovnal zápis Chrisa Cheliosa na štvrtej pozícii v historickom poradí. Tomáš Kaberle odohral svoj jubilejný 900. zápas a Nathan Horton dosiahol 500-zápasový míľnik.

06. 04.

Blue JacketsObranca Kris Russell utrpel v prvej tretine utorkového zápasu proti Dallasu zlomeninu členka. V tomto ročníku odohral 72 stretnutí, v ktorých nazbieral 23 bodov (5+18) a zblokoval 128 striel súpera.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp, ktorý má poranené koleno, robí pokroky a očakáva sa, že by mal začať korčuľovať buď v stredu alebo vo štvrtok. Tréner Joel Quenneville dúfa, že by ho mohol mať k dispozícii už vo víkendových zápasoch proti Detroitu.
CapitalsObranca Mike Green vynechal v utorok svoj 18. zápas pre otras mozgu, ale mohol by sa do akcie vrátiť už v stredu proti Floride. V tomto ročníku odohral 49 stretnutí, v ktorých strelil osem gólov a pridal 16 asistencií.
LightningObranca Victor Hedman opustil utorkový zápas proti Buffalu v druhej tretine a do akcie sa späť už nevrátil. Tréner Guy Boucher povedal, že ide o zranenie dolnej časti tela, ktoré si vyžiada pár dní na zotavenie.
SabresObranca Jordan Leopold nebude potrebovať chirurgický zákrok na nápravu zlomeného ľavého palce. Od doktorov dostal povolenie trénovať a mohol by sa vrátiť do súťažného zápasu do dvoch týždňov.
DevilsĽavý krídelník Zach parise nehral v utorkovom zápase po tom, čo v sobotu odohral svoj prvý zápas po zranení kolena. Parise neutrpel v sobotu žiadne problém, no tím ho šetril z preventívnych dôvodov, pretože ho čakali dva zápasy behom dvoch dní. V stredu by mal hrať.
ThrashersObranca Zach Redmond podpísal s Atlantou vstupný kontrakt. Dvadsaťdvaročný Američan, ktorý bol tímom draftovaný v roku 2008 zo 184. miesta, odohral v tejto sezón za Ferris State University 26 zápasov s bilanciou 7 gólov a 13 asistencií.

05. 04.

CapitalsÚtočník Alexandr Sjomin vynechá utorkový zápas proti Torontu, v ktorom by si Capitals mohli zaistiť divízny titul. Sjomin vynechal pondelkový tréning a potrebuje si pred play-off doliečiť zranenia z minulosti.
LightningKapitán Vincent Lecavalier nemá žiadne štrukturálne poškodenie pravého oka, do ktorého ho trafila hokejka v nedeľnom zápase proti Chicagu. Po pondelkovom vyšetrení je tak zrejme, že vynechá len pár dní, ak vôbec budú potrebné.
CanucksÚtočník Mikael Samuelsson verí, že sa po zranení nohy vráti späť do zostavy Vancouveru v utorkovom zápase proti Edmontonu. Canucks sa však s jeho návratom ponáhľať nemusia, pretože najlepšiu bilanciu po základnej časti majú už zaistenú.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorého trápilo zranenie zápästia, by mal začať korčuľovať v druhej polovici tohto týždňa. Pôvodne sa jeho návrat očakával ešte pred koncom základnej časti, no teraz je cieľom návrat na začiatku play-off.
WildČeský útočník Martin Havlát si pravdepodobne už v tejto sezóne nezahrá. Dôvodom je zranenie hornej časti tela, o ktorom nie sú dostupné žiadne podrobnosti. Minnesota však už má len minimálne množstvo argumentov, aby svojho hráča tlačila k návratu.
IslandersÚtočník Frans Nielsen v pondelok netrénoval a je otázny aj jeho štart v stredajšom zápase proti Bostonu. Mnohí čakali, že pre otras mozgu vynechá zvyšok sezóny, no Islanders ešte také oznámenie neurobili.
ThrashersObranca Tobias Enstrom nepocestuje s Atlantou na dva zápasy, ktoré klub odohrá v Nashvile a v newyorskej Madison Square Garden. Stále však nie je jasné, či už je dostatočne vyliečený zo zranenia hornej časti tela, aby bol schopný hrať v piatok proti Caroline.
PenguinsCenter Brian Gibbons podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral za Bostonskú vysokú školu 39 zápasov, v ktorých zaznamenal 51 bodov (18+33).
HurricanesObranca Rasmus Rissanen podpísal s Carolinou trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 178. miesta. V tejto sezóne hrával za Everett Silvertips vo WHL.
DevilsKrídelník Mike Sislo podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral v tejto sezóne za Univerzitu New Hampshite 39 duelov, v ktorých získal 48 bodov (15+33).

04. 04.

Blue JacketsPo dvadsiatich vynechaných zápasoch sa po zranení dolnej časti tela vrátil do akcie krídelník Kristian Huselius, ktorý v nedeľu proti St. Louis odohral 16 minút. Na farmu do Syracuse (AHL) bol poslaný Maxim Majorov.
Red WingsPavel Dacjuk sa v nedeľnom stretnutí vrátil do akcie po tom, čo vynechal sedem duelov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Minnesote zaznamenal jednu asistenciu. Duel vynechal po rozhodnutí trénera veterán Mike Modano.
HurricanesKapitán Eric Staal sa stal v nedeľu tretím hráčom v histórii organizácie, ktorý zaznamenal 500 kanadských bodov. Je však jediným z nich, ktorý toto číslo dosiahol v drese Caroliny Hurricanes.

|< <   332 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies