Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
McDavid klesol do druhého útoku Edmonton čaká najbližší zápas vo štvrtok, no už v pondelok vzbudil tréning Oilers pozornosť. Kapitán Connor McDavid, ktorý nebodoval v posledných troch zápasoch a neskóroval v posledných štyroch, totiž vypadol z prvého útoku. Trénoval v druhom s Perlinim a Yamamotom na krídlach. Prvý tvorili Hyman, Draisaitl a Puljujärvi. Edmontonu aktuálne ťahá šesťzápasovú sériu prehier.

03. 04.

SenatorsDvadsaťjedenročný útočník Stephane Da Costa z Ottawy sa v sobotu stal ôsmy Francúzom, ktorý nastúpil na zápas NHL. Talentovaný center odohral proti Torontu, ktoré vyhralo 4:2, viac ako jedenásť minút, počas ktorých získal jeden mínusový bod a jednu strelu.
BruinsObranca Shane Hnidy z Bostonu si v sobotu proti Atlante odbil tohtosezónny debut. Na ľade strávil takmer štrnásť minút. 35-ročný kanadský bek nehral pre zranenie ramena, ktoré utrpel pred aktuálnou sezónu počas tréningového kempu Coyotes.
CoyotesTím Phoenix Coyotes podpísal nováčikovský kontrakt s útočníkom Andym Mielom hrajúcim v CCHA. Dvadsaťdvaročný Miele je jedným z troch kandidátov na Hobey Baker Award pre najlepšieho univerzitného hráča a v tejto sezóne odohral 39 duelov, v ktorých nazbieral 71 bodov (24+47). Ku Coyotes by sa mal pripojiť už na pondelňajšom tréningu.

02. 04.

NHLSobotňajší zápas medzi Washingtonom a Buffalom bude posledným pre rozhodcu Billa McCrearyho. Jeden z najznámejších rozhodcov drží rekordy v počte odpísaných zápasov v play-off (297) aj vo finále Stanley Cupu (44). V základnej časti bude s 1737 stretnutiami na druhom mieste za Kerrym Fraserem.
FlamesÚtočník Daymond Langkow sa v piatok po viac ako roku vrátil do zostavy Calgary po tom, čo bol 21. marca 2010 zasiahnutý pukom do zadnej časti krku. Proti St. Louis odohral skoro pätnásť minút a k výhre 3:2 prispel jednou asistenciou.
BluesObranca Barret Jackman (zlomený pravý ukazovák) a útočník Alexander Steen (zranenie členka) sa v piatok proti Flames vrátili do zostavy St. Louis. Obaja vynechali predchádzajúcich desať stretnutí. Jackman odohral viac ako pätnásť minút, Steen o minútu viac.
DevilsAnton Volčenkov, obranca New Jersey, sa po vynechaní dvoch duelov pre zranenie dolnej časti tela vrátil v piatok do zostavy spomínaného tímu. Proti Philadelphii (4:2) odohral takmer pätnásť minút.

01. 04.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson by mal nastúpiť do akcie už v sobotnom zápase proti Edmontonu. Švédsky veterán nehral pre zranenie nohy od 18. marca.
IslandersÚtočník Frans Nielsen nedohral nočný zápas proti NY Rangers pre zranenie hlavy, ktoré utrpel v závere prvej tretiny po bodyčeku od Mariána Gáboríka, ktorý vyústil aj do menšej šarvátky. V zápase sa zranil aj obranca Ty Wishart (rameno).
SenatorsDvadsaťjedenročný francúzsky útočník Stephane Da Costa podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu s Ottawou. Počas dvoch sezón v drese Merrimack College zaznamenal 30 gólov a 60 asistencií v 67 dueloch.
Blue JacketsKapitán Columbusu Rick Nash vynechal štvrtkový zápas pre nešpecifikované zranenie a v piatok podstúpi pred zápasom proti Chicagu vyšetrenie. Jeho miesto v zostave vyplnil vo štvrtok Tomáš Kubalík, ktorý bol povolaný zo Springfieldu (AHL).
PredatorsÚtočník Jordin Tootoo opustil štvrtkový zápas proti Coloradu po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované poranenie po absorbovanom bodyčeku. Tréner Barry Trotz povedal, že by v sobotu mal hrať.
FlyersPhiladelphia si pred štvrtkovým zápasom uctila krátkym ceremoniálom bývalého kapitána Billa Barbera, ktorý strelil 420 gólov, nazbieral 883 bodov a tím doviedol k dvom Stanley Cupom.
SenatorsObranca Erik Karlsson opustil štvrtkový zápas v prvej tretine po tom, čo utrpel po kontakte s korčuľou na pravom stehne reznú ranu. Tréner Cory Clouston povedal, že bolo nutné ranu zašiť 24-25 stehmi.
BluesÚtočník T.J. Oshie, ktorého neospravedlnená absencia na pondelkovom tréningu viedla k dvojzápasovej suspendácii, bude späť v zostave Blues pre piatkový zápas proti Calgary. Generálny manažér Doug Armstrong potvrdil, že obe strany sú pripravené pohnúť sa vpred.

31. 03.

IslandersÚtočník Michael Grabner by mohol z osobných dôvodov vynechať aj štvrtkový zápas proti NY Rangers. Rakúsky nováčik nehral v stredu, pretože jeho priateľka očakávala narodenie dieťaťa. Tímu o nič nejde, jeho absencia tak príliš vadiť nebude.
Red WingsÚtočník Pavel Dacjuk, ktorého trápilo zranenie dolnej časti tela, by mal absolvovať svoj návrat do zostavy v sobotnom zápase proti Nashvillu. Naposledy hral 17. marca proti Columbusu. V sobotu by sa mohol vrátiť i brankár Jimmy Howard.
DevilsÚtočník Zach Parise by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Montrealu. Hoci sa po zranení kolena chcel vrátiť do akcie už v stredu, stihne ešte odohrať záverečných päť duelov New Jersey.
IslandersNajlepší strelec Islanders Michael Grabner vynechal stredajší zápas proti New Jersey, pretože jeho priateľka očakávala narodenie ich prvého dieťaťa. V zostave ho nahradil Trevor Gillies, ktorý hral po prvýkrát po suspendácii.
SabresKrídelník Jochen Hecht vynechal stredajší zápas po tom, čo si proti Torontu obnovil zranenia hornej časti tela. Z posledných 14 duelov Buffala bol schopný odohrať len štyri. Tím povolal z Portlandu (AHL) útočníka Matta Ellisa a obrancu Marc-Andre Gragnaniho.
FlamesCenter Daymond Langkow dostal od doktorov zelenú a po prvýkrát za viac ako rok sa môže zapojiť do tréningu Flames. Tridsaťštyriročný veterán si zlomil krk, keď ho doň trafila strela spoluhráča Iana Whitea počas zápasu proti Minnesote, ktorý sa odohral 21. marca 2010.
BruinsKrídelník Bostonu Shawn Thorton potreboval 40 stehov, aby mu doktori uzavreli ranu nad jeho pravým okom, ktorú utrpel v utorkovom zápase proti Chicagu. Či nastúpi vo štvrtok proti Torontu nie je známe.

30. 03.

AHLSlovenský brankár Jaroslav Janus sa opäť sťahuje do tímu Florida Everblades z ECHL, kam ho poslal klub Norfolk Admirals. Prešovský rodák odchytal v tejto sezóne za farmárske mužstvo Tampy Bay štyri duely s priemerom 4,97 inkasovaného gólu na zápas a 81,9 % úspešnosťou zákrokov. Za Floridu chytal v 27 zápasoch.
DevilsĽavý krídelník New Jersey, Zach Parise, ktorý ešte 30. októbra 2010 utrpel zranenie pravého kolena, by sa chcel vrátiť do zostavy už túto sobotu, kedy Devils doma privítajú hokejistov Montrealu. „Rozhodol som sa pre návrat. Bol som už na štyroch tréningoch a myslím si, že keď ešte aspoň dva absolvujem, budem môcť nastúpiť,“ povedal útočník, ktorý pred zranením odohral len 12 duelov, v ktorých nazbieral 6 bodov (3+3).
BluesNa nevôľu domácich fanúšikov si v utorkovom zápase proti Minnesote nezahral T.J. Oshie, ktorému udelil tím dvojzápasový trest za to, že v pondelok neprišiel bez udania dôvodov na tréning.
LightningOčakáva sa, že sa ľavý krídelník Ryan Malone, ktorý vynechal 21 stretnutí pre zranenie v oblasti stredu tela, vráti do zostavy Lightning už vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu, svojmu bývalému tímu.
CapitalsSkúsený center Jason Arnott sa vrátil do zostavy Capitals v utorkovom zápase proti Caroline po tom, čo vynechal šesť stretnutí pre zranenie dolnej časti tela. Duel nedohral obranca Dennis Wideman, ktorý bol v druhej tretine tvrdo narazený Tuomo Ruutuom.
PenguinsCenter Mark Letestu sa vrátil v utorok do akcie po tom, čo vynechal päť zápasov pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Už tretí zápas vynechal Dustin Jeffrey, ktorému vyšetrenie magnetickou rezonanciou objavilo poškodenie v kolene. Závažnosť ešte nie je známa.
HurricanesAbsencia obrancu Joniho Pitkanena trvala pre chorobu len jeden zápas. Kľúčový hráč Hurricanes sa vrátil do akcie v utorkovom zápase proti Capitals, v ktorom odohral 28 minút.
Blue JacketsColumbus v utorok podpísal dvojročný vstupný kontrakt s dvadsaťjedenročným brankárom Allenom Yorkom, ktorý poslednú sezónu odohral za tím R.P.I. v ECAC. V 34 zápasoch zaznamenal 92,4% úspešnosť zákrokov.

|< <   333 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies