Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Po prvom góle sa Quinn vyrovnáva so zranenímÚtočník Buffala Jack Quinn utrpel zranenie dolnej časti tela vo štvrtkovom zápase proti Dallasu, v ktorom zaznamenal svoj prvý gól i svoju prvú asistenciu v NHL. Hlavný tréner Don Granato povedal, že o dĺžke absencie rozhodne vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

03. 04.

DevilsĽavý krídelník Zach Parise sa vrátil v sobotu do zostavy New Jesey po tom, čo ešte v novembri minulého roka utrpel zranenie kolena. Proti Montrealu hral viac ako šestnásť minút (dve strely). „Psychicky som sa cítil výborne, fyzicky som sa cítil najlepšie a lepšie ako zvyšok zápasu na začiatku prvej tretiny. Celkovo to bolo v poriadku,“ povedal po zápase dvadsaťšesťročný útočník.
CanadiensCarey Price vyrovnal rekord Montrealu v počte ochytaných duelov v jednej sezóne. Jednotka kanadského klubu sa v sobotu postavila do brány 70-krát v tejto sezóne, čo sa pred ním podarilo len dvom gólmanom Canadiens – Gerry McNeil (1950/51 a 1951/52) a Jacques Plante (1961/62).
ThrashersObranca Atlanty Tobias Enstrom nedohral v sobotu duel proti Bostonu pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v prvej tretine. V zápase odkorčuľoval len tri minúty a nazbieral jeden mínusový bod.
WildCenter Minnesoty John Madden opustil na začiatku druhej tretiny sobotňajší duel proti Tampe Bay (1:3) pre zranenie dolnej časti tela. Tréner „divochov“ Todd Richards po zápase povedal, že skúsený Kanaďan pravdepodobne nenastúpi v nedeľu proti Detroitu.
SenatorsDvadsaťjedenročný útočník Stephane Da Costa z Ottawy sa v sobotu stal ôsmy Francúzom, ktorý nastúpil na zápas NHL. Talentovaný center odohral proti Torontu, ktoré vyhralo 4:2, viac ako jedenásť minút, počas ktorých získal jeden mínusový bod a jednu strelu.
BruinsObranca Shane Hnidy z Bostonu si v sobotu proti Atlante odbil tohtosezónny debut. Na ľade strávil takmer štrnásť minút. 35-ročný kanadský bek nehral pre zranenie ramena, ktoré utrpel pred aktuálnou sezónu počas tréningového kempu Coyotes.
CoyotesTím Phoenix Coyotes podpísal nováčikovský kontrakt s útočníkom Andym Mielom hrajúcim v CCHA. Dvadsaťdvaročný Miele je jedným z troch kandidátov na Hobey Baker Award pre najlepšieho univerzitného hráča a v tejto sezóne odohral 39 duelov, v ktorých nazbieral 71 bodov (24+47). Ku Coyotes by sa mal pripojiť už na pondelňajšom tréningu.

02. 04.

NHLSobotňajší zápas medzi Washingtonom a Buffalom bude posledným pre rozhodcu Billa McCrearyho. Jeden z najznámejších rozhodcov drží rekordy v počte odpísaných zápasov v play-off (297) aj vo finále Stanley Cupu (44). V základnej časti bude s 1737 stretnutiami na druhom mieste za Kerrym Fraserem.
FlamesÚtočník Daymond Langkow sa v piatok po viac ako roku vrátil do zostavy Calgary po tom, čo bol 21. marca 2010 zasiahnutý pukom do zadnej časti krku. Proti St. Louis odohral skoro pätnásť minút a k výhre 3:2 prispel jednou asistenciou.
BluesObranca Barret Jackman (zlomený pravý ukazovák) a útočník Alexander Steen (zranenie členka) sa v piatok proti Flames vrátili do zostavy St. Louis. Obaja vynechali predchádzajúcich desať stretnutí. Jackman odohral viac ako pätnásť minút, Steen o minútu viac.
DevilsAnton Volčenkov, obranca New Jersey, sa po vynechaní dvoch duelov pre zranenie dolnej časti tela vrátil v piatok do zostavy spomínaného tímu. Proti Philadelphii (4:2) odohral takmer pätnásť minút.

01. 04.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson by mal nastúpiť do akcie už v sobotnom zápase proti Edmontonu. Švédsky veterán nehral pre zranenie nohy od 18. marca.
IslandersÚtočník Frans Nielsen nedohral nočný zápas proti NY Rangers pre zranenie hlavy, ktoré utrpel v závere prvej tretiny po bodyčeku od Mariána Gáboríka, ktorý vyústil aj do menšej šarvátky. V zápase sa zranil aj obranca Ty Wishart (rameno).
SenatorsDvadsaťjedenročný francúzsky útočník Stephane Da Costa podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu s Ottawou. Počas dvoch sezón v drese Merrimack College zaznamenal 30 gólov a 60 asistencií v 67 dueloch.
Blue JacketsKapitán Columbusu Rick Nash vynechal štvrtkový zápas pre nešpecifikované zranenie a v piatok podstúpi pred zápasom proti Chicagu vyšetrenie. Jeho miesto v zostave vyplnil vo štvrtok Tomáš Kubalík, ktorý bol povolaný zo Springfieldu (AHL).
PredatorsÚtočník Jordin Tootoo opustil štvrtkový zápas proti Coloradu po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované poranenie po absorbovanom bodyčeku. Tréner Barry Trotz povedal, že by v sobotu mal hrať.
FlyersPhiladelphia si pred štvrtkovým zápasom uctila krátkym ceremoniálom bývalého kapitána Billa Barbera, ktorý strelil 420 gólov, nazbieral 883 bodov a tím doviedol k dvom Stanley Cupom.
SenatorsObranca Erik Karlsson opustil štvrtkový zápas v prvej tretine po tom, čo utrpel po kontakte s korčuľou na pravom stehne reznú ranu. Tréner Cory Clouston povedal, že bolo nutné ranu zašiť 24-25 stehmi.
BluesÚtočník T.J. Oshie, ktorého neospravedlnená absencia na pondelkovom tréningu viedla k dvojzápasovej suspendácii, bude späť v zostave Blues pre piatkový zápas proti Calgary. Generálny manažér Doug Armstrong potvrdil, že obe strany sú pripravené pohnúť sa vpred.

31. 03.

IslandersÚtočník Michael Grabner by mohol z osobných dôvodov vynechať aj štvrtkový zápas proti NY Rangers. Rakúsky nováčik nehral v stredu, pretože jeho priateľka očakávala narodenie dieťaťa. Tímu o nič nejde, jeho absencia tak príliš vadiť nebude.
Red WingsÚtočník Pavel Dacjuk, ktorého trápilo zranenie dolnej časti tela, by mal absolvovať svoj návrat do zostavy v sobotnom zápase proti Nashvillu. Naposledy hral 17. marca proti Columbusu. V sobotu by sa mohol vrátiť i brankár Jimmy Howard.
DevilsÚtočník Zach Parise by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Montrealu. Hoci sa po zranení kolena chcel vrátiť do akcie už v stredu, stihne ešte odohrať záverečných päť duelov New Jersey.
IslandersNajlepší strelec Islanders Michael Grabner vynechal stredajší zápas proti New Jersey, pretože jeho priateľka očakávala narodenie ich prvého dieťaťa. V zostave ho nahradil Trevor Gillies, ktorý hral po prvýkrát po suspendácii.
SabresKrídelník Jochen Hecht vynechal stredajší zápas po tom, čo si proti Torontu obnovil zranenia hornej časti tela. Z posledných 14 duelov Buffala bol schopný odohrať len štyri. Tím povolal z Portlandu (AHL) útočníka Matta Ellisa a obrancu Marc-Andre Gragnaniho.
FlamesCenter Daymond Langkow dostal od doktorov zelenú a po prvýkrát za viac ako rok sa môže zapojiť do tréningu Flames. Tridsaťštyriročný veterán si zlomil krk, keď ho doň trafila strela spoluhráča Iana Whitea počas zápasu proti Minnesote, ktorý sa odohral 21. marca 2010.
BruinsKrídelník Bostonu Shawn Thorton potreboval 40 stehov, aby mu doktori uzavreli ranu nad jeho pravým okom, ktorú utrpel v utorkovom zápase proti Chicagu. Či nastúpi vo štvrtok proti Torontu nie je známe.

30. 03.

AHLSlovenský brankár Jaroslav Janus sa opäť sťahuje do tímu Florida Everblades z ECHL, kam ho poslal klub Norfolk Admirals. Prešovský rodák odchytal v tejto sezóne za farmárske mužstvo Tampy Bay štyri duely s priemerom 4,97 inkasovaného gólu na zápas a 81,9 % úspešnosťou zákrokov. Za Floridu chytal v 27 zápasoch.
DevilsĽavý krídelník New Jersey, Zach Parise, ktorý ešte 30. októbra 2010 utrpel zranenie pravého kolena, by sa chcel vrátiť do zostavy už túto sobotu, kedy Devils doma privítajú hokejistov Montrealu. „Rozhodol som sa pre návrat. Bol som už na štyroch tréningoch a myslím si, že keď ešte aspoň dva absolvujem, budem môcť nastúpiť,“ povedal útočník, ktorý pred zranením odohral len 12 duelov, v ktorých nazbieral 6 bodov (3+3).
BluesNa nevôľu domácich fanúšikov si v utorkovom zápase proti Minnesote nezahral T.J. Oshie, ktorému udelil tím dvojzápasový trest za to, že v pondelok neprišiel bez udania dôvodov na tréning.
LightningOčakáva sa, že sa ľavý krídelník Ryan Malone, ktorý vynechal 21 stretnutí pre zranenie v oblasti stredu tela, vráti do zostavy Lightning už vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu, svojmu bývalému tímu.

|< <   333 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies