Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Prvý tréner farmy Seattlu má zvučné menoTím Coachella Valley Firebirds, ktorý bude od sezóny 2022/23 záložným tímom Seattlu Kraken v nižšej AHL, vymenoval za svojho historicky prvého hlavného trénera Dana Bylsmu. Päťdesiatjedenročný Američan je známy z trénovania Pittsburghu, s ktorým získal Stanleyho pohár, a Buffala. V NHL má bilanciu 320-190-55. Posledný ročník strávil ako asistent trénera Charlotte Checkers, ktorý ako záložný tím využívali okrem Panthers aj Kraken. Vo Firebirds bude v budúcej sezóne pôsobiť aj slovenský útočník Samuel Buček.

30. 03.

DevilsĽavý krídelník New Jersey, Zach Parise, ktorý ešte 30. októbra 2010 utrpel zranenie pravého kolena, by sa chcel vrátiť do zostavy už túto sobotu, kedy Devils doma privítajú hokejistov Montrealu. „Rozhodol som sa pre návrat. Bol som už na štyroch tréningoch a myslím si, že keď ešte aspoň dva absolvujem, budem môcť nastúpiť,“ povedal útočník, ktorý pred zranením odohral len 12 duelov, v ktorých nazbieral 6 bodov (3+3).
BluesNa nevôľu domácich fanúšikov si v utorkovom zápase proti Minnesote nezahral T.J. Oshie, ktorému udelil tím dvojzápasový trest za to, že v pondelok neprišiel bez udania dôvodov na tréning.
LightningOčakáva sa, že sa ľavý krídelník Ryan Malone, ktorý vynechal 21 stretnutí pre zranenie v oblasti stredu tela, vráti do zostavy Lightning už vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu, svojmu bývalému tímu.
CapitalsSkúsený center Jason Arnott sa vrátil do zostavy Capitals v utorkovom zápase proti Caroline po tom, čo vynechal šesť stretnutí pre zranenie dolnej časti tela. Duel nedohral obranca Dennis Wideman, ktorý bol v druhej tretine tvrdo narazený Tuomo Ruutuom.
PenguinsCenter Mark Letestu sa vrátil v utorok do akcie po tom, čo vynechal päť zápasov pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Už tretí zápas vynechal Dustin Jeffrey, ktorému vyšetrenie magnetickou rezonanciou objavilo poškodenie v kolene. Závažnosť ešte nie je známa.
HurricanesAbsencia obrancu Joniho Pitkanena trvala pre chorobu len jeden zápas. Kľúčový hráč Hurricanes sa vrátil do akcie v utorkovom zápase proti Capitals, v ktorom odohral 28 minút.
Blue JacketsColumbus v utorok podpísal dvojročný vstupný kontrakt s dvadsaťjedenročným brankárom Allenom Yorkom, ktorý poslednú sezónu odohral za tím R.P.I. v ECAC. V 34 zápasoch zaznamenal 92,4% úspešnosť zákrokov.
KingsBývalý útočník Oilers Dustin Penner zažil svoj prvý duel proti Edmontonu, ktorý ho do Kalifornie vymenil počas uzávierky prestupového obdobia. V prvých 12 zápasoch v drese Kings zaznamenal dva góly a štyri asistencie.

29. 03.

KingsÚtočník Anže Kopitar podstúpi operáciu pravého členka v stredu. Jej cieľom bude napraviť poškodené väzivá a jej nutnosť potvrdilo pondelkové vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Zranenie utrpel v sobotu proti Avalanche.
SenatorsVeterán Daniel Alfredsson sa v pondelok vrátil na ľad po prvýkrát od úvodu februára, kedy si zranil chrbát. Pre zranenie vynechal 23 zápasov. Či si zahrá ešte v tejto sezóne, bude vedieť počas víkendu.
DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk vynechal pondelkový tréning po tom, čo ho v sobotnom stretnutí proti Sabres trafil do členku puk. Kovaľčuk dohral zápas a röntgen nepreukázal zlomeninu. Jeho štart v stredajšom zápase však zostáva otázny.
Red WingsÚtočník Johan Franzen sa v pondelkovom zápase proti Chicagu vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledné štyri stretnutia pre zranenie slabín. V zápase odohral 18 minút a zaznamenal šesť streleckých pokusov.
PenguinsPittsburgh podpísal dvojročný vstupný kontrakt s útočníkom Paulom Thompsonom, ktorý nedávno ukončil svoju štvrtú sezónu vo vysokoškolskom tíme New Hampshire, v ktorej sa stal najlepším hráčom východu.

28. 03.

BruinsMark Recchi zaznamenal v nedeľnom zápase asistenciu, ktorá bola jeho 1531. bodom v kariére. V historickom poradí tak predbehol obrancu Paula Coffeyho a stal sa 12. najproduktívnejším hráčom histórie.
CanucksObranca Dan Hamhuis sa zranil počas prvej tretiny nedeľného zápasu, do ktorého sa už nevrátil. K zraneniu prišlo pri kolízii so spoluhráčom Kevinom Bieksom a kapitánom Columbusu Rickom Nashom.
Red WingsBrankár Jimmy Howard podstúpil vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktorého nepotvrdilo vážnejšie poškodenie ľavého ramena. Do akcie by sa mohol vrátiť najskôr v stredu. Už v pondelok by mal hrať Johan Franzen, ktorého trápilo zranenie slabín.
PanthersBrankár Tomáš Vokoun nedochytal nedeľný zápas proti Penguins pre problémy s chrbtom. Vokoun by mohol byť schopný chytať opäť v utorok proti Columbusu, hoci zranenie chrbta môže byť zradné.
HurricanesObranca Joni Pitkanen, ktorý vynechal sobotný zápas pre otravu jedlom, by mohol byť schopný návratu v utorkovom zápase proti Washingtonu. Jeho štart by bol pre tím dôležitý, pretože stále bojuje o play-off.
PenguinsObranca Brooks Orpik sa vrátil do zostavy Penguins po vynechaní posledných 13 zápasov pre zlomený prst. V zápase proti Floride odohral takmer 21 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.
CapitalsDeň po tom, čo vychytal čisté konto, bol brankár Braden Holtby poslaný späť na farmu do Hershey (AHL). Simeon Varlamov je opäť zdravý a Michal Neuvirth zrejme už prekonal chorobu.
Blue JacketsPravý krídelník Cam Atkinson podpísal s Blue Jackets dvojročnú vstupnú zmluvu. Dvadsaťjedenročný Američan bol draftovaný klubom v roku 2008 z celkového 157. miesta. Doteraz pôsobil v tíme Bostonskej vysokej školy. Sezónu dohrá v Springfielde (AHL).

27. 03.

Red WingsBrankár Detroitu Jimmy Howard utrpel v zápase proti Torontu (4:2) nešpecifikované zranenie hornej časti tela, pre ktoré už v dueli nepokračoval. Ken Holland, generálny manažér po zápase povedal, že podstúpi vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ale vyzerá, že bude v poriadku.
FlamesKapitán Calgary Flames Jarome Iginla odohral v sobotu proti Oilers svoj jubilejný 1100. zápas v kariére. K výhre 5:4 po samostatných nájazdoch prispel dvoma gólmi a jednou asistenciou. Skúsený Kanaďan odohral všetky zápasy v drese Calgary a len osem bodov ho delí od 1000-bodovej méty.
WildObranca Minnesoty Marek Židlický sa v sobotu proti St. Louis vrátil do zostavy po tom, čo vynechal štyri zápasy pre problémy s hamstringom, ktorý tvorí zadnú skupinu svalov stehna. Wild prehrali 3:6 a Židlický dal jeden gól.
CanadiensHráči Montrealu Canadiens nedali už gól už v troch stretnutiach v rade, čo sa im naposledy stalo v roku 1949. Posledným úspešným strelcom kanadského klubu bol Tom Pyatt (20. marca proti Minnesote, 8:1).
SabresDo zostavy Buffala sa v sobotu proti Devils vrátili Jochen Hecht a Steve Montador. Hecht vynechal predchádzajúcich päť duel pre zranenie hornej časti tela, Montador pauzoval tri stretnutia pre zranenie dolnej časti tela.
DevilsObrancovia Colin White a Anton Volčenkov nenastúpili v sobotu za New Jersey. Dôvodom sú zranenia, ktoré utrpeli v predchádzajúcom dueli proti Penguins. V zostave ich nahradili Jay Leach a Mark Frasers.
HurricanesObranca Hurricanes Jamie McBain sa po zranenie ramena, pre ktoré nehral v šiestich zápasoch, vrátil v sobotu proti Tampe Bay do zostavy. Joni Pitkanen vynechal duel pre chorobu.

26. 03.

Red WingsRed Wings podpísali dvojročný nováčikovský kontrakt so švédskym útočníkom Gustavom Nyquistom, ktorý už tri sezóny hrá v univerzitnej lige H-East za University of Maine. 21-ročný rodák z Malmö bol po podpise zmluvy poslaný do Grand Rapids (AHL).
AvalancheColorado Avalanche podpísalo nováčikovské kontrakty s obrancom Tysonom Barriem a brankárom Calvinom Pickardom. 19-ročný Barrie bol draftovaný v roku 2009 zo 64. miesta a momentálne hrá za tím Kelowna Rockets z WHL. 18-ročný Pickard tiež pôsobí vo WHL (Seattle Thunderbirds). Colorado ho draftovalo minulý rok zo 49. priečky.

|< <   334 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies