Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Už aj Chicago má asistentku generálneho manažéraTím Chicago Blackhawks povýšil Meghan Hunterovú do pozície asistentky generálneho manažéra. Podarilo sa jej to ako štvrtej žene v histórii, pričom momentálne tieto pozície zastávajú aj Cammi Granatová a Emillie Castonguayová vo Vancouveri. Štyridsaťjedenročná Hunterová pracovala v organizácii od roku 2016 a naposledy bola skautkou a riaditeľkou hokejovej administratívy. Okrem toho Chicago povýšilo Karilyn Pilchovú do pozície riaditeľky hráčskych záležitostí. Tím tiež oznámil, že Mark Eaton a Brian Campbell si udržia svoj pozície.

16. 04. 2024

Niederreiter by mohol hrať už dnesÚtočník Winnipegu Nino Niederreiter by sa mohol vrátiť do akcie v utorkovom zápase proti Seattlu. Pre reznú ranu na nohe nehral od 1. apríla. Jets budú v tejto sezóne hrať v play-off a v prvom kole narazia na Colorado.
Domi a McMann by už nemali v základnej časti hraťHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe neočakáva, že si útočníci Max Domi a Bobby McMann zahrajú v posledných dvoch zápasoch základnej časti. Domiho sužuje nešpecifikované zranenie, McManna zranenie dolnej časti tela. Pokroky v zotavovaní robí útočník Calle Jarnkrok, no jeho štart v prvom zápase play-off je stále neistý.
Budú hviezdy Panthers na play-off pripravené?Hlavný tréner Florida Paul Maurice povedal, že obranca Aaron Eblad i útočník Carter Verhaeghe zostávajú na ceste za tým, aby sa vrátili do akcie v prvom zápase play-off. Oboch sužujú nešpecifikované zranenia, ktoré utrpeli 2., resp. 1. apríla. Stav obrancu Olivera Ekman-Larssona sa stále posudzuje denne.
Nádej Jets sa v budúcej sezóne vráti do NCAAÚtočník Rutger McGroarty, ktorý bol draftovaný Winnipegom v roku 2022 zo 14. miesta, sa rozhodol, že aj v budúcej sezóne zostane v NCAA, kde ho bude čakať tretí ročník na Michiganskej univerzite. Dvadsaťročný Američan v tom poslednom vyprodukoval 52 bodov (16+36) v 36 stretnutiach.
Video: Slafkovský predviedol šikovné ručičky pri počine, ktorý nebol s kostolným poriadkom Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Detroitu (4:5 PP) nebodoval, ale snažil sa vydolovať puk pred bránou a skórovať po tom, čo chaos spustila strela debutujúceho obrancu Lanea Hutsona:


Slafkovský tiež na konci zápasu predviedol pozoruhodné vrátenie hokejky Nickovi Suzukimu, ktorého hokejku z ľadu zodvihol svojou hokejkou. Bolo to pozoruhodné, ale v rozpore s pravidlami NHL. Trest však za to od rozhodcov nedostal:

Video: Trafil to krásne, zdramatizoval zápas. Černák vypálil a skóroval! Slovenský obranca Erik Černák strelil v pondelok svoj druhý gól v tejto sezóne, keď v strede tretej tretiny znižoval strelou od modrej na 2:3. Tampa Bay však nakoniec prehrala s Buffalom 2:4. Černák strelil dva góly aj v minulej sezóne, v tej predtým len jeden. V tomto ročníku má na konte dokopy 13 bodov po 68 stretnutiach.

15. 04. 2024

Capitals budú v závere základnej časti bez JensenaTím Washington Capitals odohrá posledné dva zápasy bez obrancu Nicka Jensena, ktorý opustil sobotný zápas proti Tampe Bay na nosidlách. Podľa trénera Spencera Carberyho sa vyhol najhoršiemu scenáru a v nedeľu bol prítomný v tréningovom zariadení tímu.
Video: Prienik a krásna kombinácia. Pospíšil opäť vyrovnal Tatara!Slovenský útočník Martin Pospíšil bodoval v druhom zápase po sebe, aby opäť pomohol Calgary k výhre, tentoraz 6:5 nad Arizonou, keď mal prsty v kontaktnom góle Andreja Kuzmenka na 1:2. Išlo o jeho 15. asistenciu v sezóne a s 23 bodmi sa opäť bodovo dorovnal Tomášovi Tatarovi a pre nižší počet odohraných zápasov (61 vs. 68) ho nahradil na druhom mieste slovenského bodovania.

14. 04. 2024

Stav Dobsona sa posudzuje denneObranca Islanders Noah Dobson vynechal sobotný zápas proti Rangers pre zranenie hornej časti tela. Hlavný tréner Patrick Roy informoval, že stav jeho zverenca sa posudzuje na dennej báze. Dobson nedohral štvrtkový zápas proti Montrealu a nie je známe, čo presne má zranené.
Video: Slafkovský ukázal nedoceňovanú súčasť svojej hryVideo: Slafkovský ukázal nedoceňovanú súčasť svojej hry Slovenský útočník Juraj Slafkovský nebodoval v sobotu v treťom zápase z posledných štyroch, ale v zápase Montrealu proti Ottawe ukázal, že je prínosný aj iným spôsobom, ako zbieraním bodov. Cam Weitizman poukázal na podľa neho nedocenenú súčasť Slafkovského hry, keď dravým spôsobom napádal protihráčov a získal puk pre svoj tím. Ten nakoniec prehral 4:5 po nájazdoch. Slafkovský odohral 19 minút s jedným bodyčekom a dvoma získanými pukmi.

13. 04. 2024

Maroona čaká debut v drese BruinsOčakáva sa, že útočník Pat Maroon absolvuje v sobotnom zápase proti Pittsburghu svoj debut v drese Bostonu. V piatok trénoval naplno v štvrtej formácii s Jesperom Boqvistom a Jakubom Laukom. Definitívne sa o jeho štarte rozhodne v deň zápasu, ale samotný hráč hovoril o sobotnom zápase tak, akoby si nič iné ako návrat nepripúšťal. Maroon absolvoval začiatkom februára operáciu chrbta.
Vráti sa dnes Rantanen?Útočník Mikko Rantanen by sa mohol vrátiť do zostavy Colorada v sobotnom zápase proti Winnipegu po tom, čo vynechal dva zápasy pre následky otrasu mozgu. V piatok trénoval naplno a tréner Jared Bednar povedal, že jeho návrat v sobotu je pravdepodobný.
Chytil trénoval s RangersČeský útočník Filip Chytil v piatok trénoval s Rangers, ale ešte stále nebol stanovený potenciálny termín návratu zo zranenia hornej časti tela. Chytil utrpel zranenie 26. januára a krátko na to tím informoval, že vynechá zvyšok základnej časti. V piatok sa zapojil aj do kontaktov.
Video: Veľmi pekná akcia. Pospíšil si ukončil suchotySlovenský útočník Martin Pospíšil si ukončil štvorzápasovú séru bez bodu, keď bol v piatkovom zápase Calgary proti Anaheimu súčasťou veľmi peknej akcie. Na konci nej bol v 12. minúte prvej tretiny Nazem Kadri, ktorý po prihrávke zvolenského rodáka zvýšil vedenie na 2:0. Pre Pospíšila išlo o 13. asistecnciu a 21. bod v tejto sezóne. V piatok nastúpil na svoj 60. zápas.

12. 04. 2024

Dve hviezdy Columbusu pôjdu na MS. Zrejme aj brankárAaron Portzline z The Athletic informoval, že reprezentáciu USA na májových majstrovstvách sveta v hokeji posilnia aj hviezdy Columbusu, útočník Johnny Gaudreau a obranca Zach Werenski. Klub tiež informoval, že ak bude zdravý, tak Lotyšsko bude pravdepodobne reprezentovať brankár Elvis Merzlikins. Oba výbery sú v slovenskej skupine B, ktorá sa odohrá v Ostrave.
Video: Pospíšil mal najväčšiu šancu zápasu. Cink!Slovenský útočník Martin Pospíšil pri štvrtkovej prehre Calgary 1:4 s Los Angeles natiahol svoje bodovú suchoty na štyri zápasy a gólové na päť, no bol veľmi blízko k tomu, aby obe série ukončil. V tretej tretine po zakončení z výhodnej pozície však trafil tyčku. Zámorský novinár Robert Munnich to označil za najväčšiu šancu zápasu na strane Flames.

Video: Slafkovský so skvelou robotou pri góle. Súpera neskôr odhodil ako vrece zemiakovSlovenský útočník Juraj Slafkovský vo štvrtkovom zápase Montrealu proti Islanders nebodoval po druhýkrát z posledných troch stretnutí, ale mal pozitívny vplyv pri góle Jordana Harrisa. Predviedol skvelú prácu pred brankárom Semionom Varlamovom:


Neskôr využil aj svoju silu, čo pocítil napríklad Pierre Engvall:

Video: Černák krátko pred play-off vystrašil fanúšikov Slovenský obranca Erik Černák je náchylný na zranenia, a keďže jeho Tampa Bay už má istotu play-off, tak by nepadlo vhod, ak by sa na konci základnej časti zranil. Vo štvrtkovom zápase proti Ottawe však musel zamieriť do šatne po tom, čo ho trafila strela Bradyho Tkachuka do nohy. Fanúšikom odľahlo, keď sa neskôr do zápasu vrátil.

11. 04. 2024

Toronto by malo čoskoro informovať o MurrayoviChris Johnston z TSN v stredu prezradil, že by tím Toronto Maple Leafs mal vydať informáciu o aktuálnom stave brankára Matta Murraya už počas tohto týždňa. Murray strávil túto sezónu na listine dlhodobo zranených hráčov po tom, čo v októbri podstúpil bilaterálnu operáciu bedier. Zotavovať sa z nej mal 6-8 mesiacov a hoci minulý mesiac začal korčuľovať vo výstroji, ešte sa nezapojil do tímových tréningov.
Video: Budete to milovať. Slafkovský zaujal parádičkou, ktorá svedčí o rastúcom sebavedomí Slovenský útočník Juraj Slafkovský dosiahol v utorkovom zápase Montrealu proti Philadelphii svoj prvý hetrik, ale neboli to len góly, ktorými zaujal. Pred svojím druhým gólom ukázal aj zvýšené sebavedomie, keď urobil prihrávku pomedzi nohy. „Bolo to nevyhnutné? Nie. Trochu namyslené? Áno. Miloval som to? Áno, miloval,“ skonštatoval Cam Weitzman, ktorý na to poukázal:

10. 04. 2024

Demko a Lindholm sa blížia k návratuBrankár Thatcher Demko (dolná časť tela) a útočník Elias Lindholm (horná časť tela) boli v utorok na ľade počas tréningu Vancouveru, hoci prvý menovaný tréningové jednotku opustil pred jej koncom. Obaja robia pokroky zo zranení a ich stav sa už posudzuje denne. Hlavný tréner Rick Tocchet nepovedal, kedy by sa mohol Demko dočkať štartu, no Lindholm by mohol hrať už v stredu proti Arizone.
Faulk si už v základnej časti nezahráObranca St. Louis Justin Faulk vynechá zvyšok základnej časti pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti San Jose pri bitke s Lukeom Kuninom. Jeho stav sa posudzuje na týždennej báze. Medzitým, útočník Jake Neighbours utrpel v sobotu zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje denne. V stredu hrať nebude.
Útočník Detroitu utrpel potenciálne zlomeninu lícnej kostiHlavný tréner Detroit Derek Lalonde povedal po utorkovom zápase proti Washingtonu, že útočník Andrew Copp podľa slov doktora utrpel zlomeninu lícnej kosti, keď ho trafila vysoká hokejka Nicolasa Aube-Kubela. Na potvrdenie zlomeniny budú potrebné ešte ďalšie vyšetrenia.
Obranca Coyotes si už v sezóne zrejme nezahráHlavný tréner Arizony Andre Tourigny v utorok povedal, že obranca Travis Dermott pravdepodobne vynechá posledné zápasy sezóny po tom, čo utrpel zranenie pri bodyčeku Lukea Kunina v nedeľnom zápase proti San Jose. Útočník Nick Bjustad sa medzitým vrátil do Phoenixu s nešpecifikovaným zranením.
Ekman-Larsson dostal voľnoObranca Oliver Ekmna-Larsson vynechal v utorok svoj prvý zápas v tejto sezóne, keď chýbal v zostave Floridy proti Ottawe. Hlavný tréner Paul Maurice to vysvetlil tým, že skúsený Švéd dostal voľno. Panthers len nedávno odohrali 10 zápasov za 17 dní a majú istotu play-off.

09. 04. 2024

Sergačov trénoval, ale prvé kolo ešte nie je v hreObranca Tampy Michail Sergačov v pondelok trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia nohy v zápase proti Rangers, ktorý sa hral 8. februára. Vyžiadalo si aj operáciu. Do kontaktov nechodil a tréner Jon Cooper vylúčil, že stihne štart play-off: „Stále je ďaleko, ale bolo skvelé mať ho tu. Robí pokroky, ale neuvažoval by som o tom, že sa zúčastní prvého kola play-off, pretože sa nezúčastní. Ale kto vie? Vyhráme jedno či dve kolá, nikdy neviete.“
Capitals by sa mohol vrátiť veteránÚtočník T.J. Oshie bude s Capitals v Detroite, kde ich v utorok čaká veľmi dôležitý zápas v boji o play-off. Je pritom možné, že sa veterán vráti do akcie po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V pondelok trénoval a cítil sa dobre, no o o jeho štarte sa rozhodne až v deň zápasu.
Flames povolali bieloruského obrancuCalgary v pondelok povolalo z AHL obrancu Iľju Solovjova, ktorý v tejto sezóne už odohral svojich prvých šesť zápasov v NHL so ziskom dvoch asistencií. Flames následne oznámili, že stav obrancu Olivera Kylingtona sa bude posudzovať na dennej báze. V pondelok netrénoval pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti Edmontonu.
Detroit poslal brankára na kondičný pobytDetroit poslal v pondelok brankára Villeho Hussa na kondičný pobyt do Grand Rapids z AHL. Dvadsaťdeväťročný Švéd nechytal od 13. februára pre zranenie dolnej časti tela. Predtým mal bilanciu 9-5-2 s 89,2% úspešnosťou zákrokov.

08. 04. 2024

Sandin nejaký čas vynechá Obranca Ramus Sandin nedohral nedeľný zápas Washingtonu proti Ottawe pre zranenie hornej časti tela a hlavný tréner Spencer Carbery po zápase povedal, že jeho zverenec „nejaký čas“ vynechá. Sandin hráva v priemere cez 21 minút na zápas, a tak bude jeho absenciu cítiť. Capitals sú stále v boji o play-off a čaká ich ešte päť zápasov do konca základnej časti.

  1 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies