Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
DAL
1
VGK
1
po 1. tr.
EDM
1
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Kočetkov podpísal zmluvu a predviedol zákrok roka!Brankár Caroliny Piotr Kočetkov, ktorý v stredu podpísal novú štvorročnú zmluvu (viac TU), vo večernom zápase proti Arizone predviedol skvelý zákrok hokejkou, ktorý v kanadskej televízii Sportsnet berú za „zákrok roka“. O gól pripravil Travisa Boyda:


16. 01.

SharksÚtočník Logan Couture sa v sobotu vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal pre zranenie kolena jedno stretnutie. Proti St. Louis odohral takmer 21 minút a k výhre 4:2 pomohol jednou asistenciou.
StarsSkúsený obranca Karlis Skrastins sa po vynechaní troch zápasov pre zlomený nos vrátil v sobotu proti Atlante do zostavy Dallasu, ktorý vyhral 6:1. Lotyšský bek odohral viac ako 18 a pol minúty a získal jeden plusový bod.

15. 01.

FlyersObranca Flyers Chris Pronger, ktorý nehrá pre zranenie nohy, sa zúčastnil v piatok tímového tréningu prvý raz od 15. decembra, kedy utrpel spomínané zranenie. Do akcie by sa mal vrátiť počas budúceho týždňa.
FlamesObranca Flames Robyn Regehr vynechal v piatok pre zranenie nohy zápas proti Ottawe. Do zostavy Calgary sa vrátil bek Brendan Mikkelson, pre ktorého to bolo prvé stretnutie od 1. decembra.
ThrashersKrídelník Atlanty Evander Kane sa po vynechaní dvoch stretnutí pre zranenie strednej časti tela vrátil v piatok proti Philadelphii do akcie. V zápase odohral takmer 19 minút a nazbieral dva mínusové body a dve trestné minúty.
CapitalsTím Washington Capitals poslal obrancu Tylera Sloana, ktorý naposledy hral 26. decembra, na kondičný pobyt do Hershey (AHL). Krídelník Eric Fehr utrpel v piatok proti Canucks zranenie hornej časti tela a pravdepodobne vynechá sobotňajší duel proti Ottawe.

14. 01.

SharksMladý útočník Logan Couture vynechal vo štvrtok svoj prvý zápas v tejto sezóne po tom, čo v predchádzajúcom zápase proti Torontu utrpel zranenie kolena. Očakáva sa, že sa do akcie vráti skoro.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorý pauzuje pre zranenie nohy, dostal od doktorov povolenie zapojiť sa do tréningového procesu Flyers. Do zostavy tímy by sa mohol vrátiť už počas budúceho týždňa.
SabresKapitán Sabres Craig Rivet sa vo štvrtok po prvýkrát po deviatich zápasoch nedostal do základnej zostavy tímu. Jeho spoluhráč Ryan Miller stál v bráne už v 20. zápase v rade a naposledy nechytal 24. novembra, kedy vynechal dva zápasy pre zranenie slabín.
BruinsÚtočník Milan Lucic sa podľa slov trénera Claudea Juliena cíti lepšie, ale pre nešpecifikované zranenie vynechal aj štvrtkový zápas proti Philadelphii. Pre spomínané zranenie tak nehral už v dvoch zápasoch.
HurricanesStredný útočník Ryan Carter sa podľa predpokladov vrátil vo štvrtok do akcie po tom, čo vynechal tri zápasy pre zranenie hornej časti tela. Jeho návrat spôsobil, že sa do zostavy nedostal útočník Sergej Samsonov.
FlyersÚtočník Nikolaj Žerdev sa vrátil do základnej zostavy Flyers po tom čo vynechal štyri zápasy pre zranenie nohy. Pri svojom návrate odohral 11 a pol minúty, strelil jeden gól a na jeden prihrával.

13. 01.

BluesObranca Carlo Colaiacovo bol trafený do tváre pukom vyslaným z hokejky Matta Beleskeym počas prvej tretiny zápasu proti Anaheimu. Do stretnutia, v ktorom odohral päť minút, už nezasiahol.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere sa blíži k svojmu návratu do akcie po zranení slabín. Ak mu dajú doktori povolenie, mohol by robiť náhradníka Jamesovi Reimerovi už vo štvrtkovom zápase.
OilersTréner Tom Renney povedal, že Gilbert Brule má poranený členok a vynechá minimálne tri nasledujúce zápasy Edmontonu. Brule hral naposledy 6. januára.
CapitalsCenter Boyd Gordon sa vrátil do zostavy Capitals po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie palca. Jeho spoluhráč, obranca Tom Poti, opustil zápas na začiatku druhej tretiny pre zranenie dolnej časti tela.
HurricanesCenter Ryan Carter, ktorého trápilo nešpecifikované zranenie, by sa mohol vrátiť do základnej zostavy Hurricanes vo štvrtok proti Buffalu. Carter je s 52% úspešnosťou najlepším hráčom tímu na vhadzovaniach.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal pondelkový zápas proti Bostonu pre chorobu. V stredu odohral deväť minút a zaznamenal jeden mínusový bod a jednu strelu.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk, ktorý vynechal pondelkový zápas proti Detroitu pre zranenie nohy, sa vrátil späť do zostavy Colorada a v zápase proti Chicagu odohral 19 minút.

12. 01.

BruinsVeterán Mark Recchi odohral utorok proti Ottawe svoj 1613. zápas v kariére, čím sa dostal pred legendárneho obrancu Raya Bourquea na ôsme miesto v histórii NHL. V zápase odohral necelých 12 minút a zaznamenal tri plusové body.
RangersBrankár Henrik Lundqvist zaznamenal asistenciu v treťom zápase v rade a v tejto sezóne má na svojom konte už štyri asistencie, čo je najviac v jednej sezóne v kariére. Posledný brankár s asistenciami v troch zápasoch v sérii bol Ed Brodeur v roku 2001.
CanadiensĽavý krídelník Mike Cammalleri necestoval s Canadiens do New Yorku, pretože ho stále trápi choroba, ktorá ho udržala mimo akcie aj v sobotnom zápase proti Bostonu. V tejto sezóne zaznamenal 12 gólov a 16 asistencií v 41 zápasoch.
StarsDallas poslal pravého krídelníka Brandona Segala do Texasu Stars (AHL) po tom, čo prežil pobyt na waiver listine. Musel byť na ňu umiestnený, aby urobil miesto v zostave pre Jamieho Langenbrunnera, ktorý sa v drese Stars ukázal už v utorok.
FlyersPravý krídelník Nikolaj Žerdev bol síce s tímom v Buffale, no v akcii sa nepredstavil, a tak vynechal už štvrtý zápas v rade pre problémy so slabinami.

11. 01.

Red WingsÚtočník Valtteri Filppula sa v pondelok vrátil do zostavy Detroitu po tom, čo vynechal posledné dve stretnutia pre problémy so slabinami. V stretnutí proti Coloradu odohral takmer 13 minút.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk vynechal pondelkový zápas proti Detroitu, pretože ho trápilo zranenie nohy, ktoré utrpel v sobotu pri blokovaní strely. Americký nováčik v tejto sezóne zaznamenal v 31 zápasoch päť gólov a 15 asistencií.
CapitalsAlexandr Sjomin pre problémy so slabinami vynechá minimálne nasledujúce dva zápasy. Ruský útočník necestoval so spoluhráčmi na Floridu, kde Capitals čakajú zápasy proti Panthers a Lightning.
CanucksÚtočník Ryan Kesler vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi boľavý palec. Tréner Alain Vigneault však informoval, že Kesler bude hrať v utorok proti NY Islanders.

10. 01.

BlackhawksBlackhawks si pred duelom proti Islanders uctili Bobbyho Hulla, Stana Mikitu, Glenna Halla a Pierrea Pilotea, ktorí boli členmi majstrovského tímu z roku 1961. Tím zároveň oznámil, že pred United Center odhalí začiatkom novej sezóny bronzové sochy Hulla a Mikitu.
IslandersBrankár Rick Di Pietro (dolná časť tela) a center Frans Nielsen vynechali obaja tretie zápasy pre zranenia. Tréner Jack Capuano povedal, že Nielsen začal korčuľovať a jeho návrat je otázkou dní. O Di Pietrovi neinformoval.

|< <   348 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies