Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Zámorský expert prirovnal Slafkovského k ruskej hviezdeSlovenský útočník Juraj Slafkovský z Montrealu zaznamenal v prvých 19 zápasoch sezóny štyri góly a tri asistencie a podľa Nicolasa Cloutiera z TVA Sports jeho nováčikovská sezóny pripomína tú, ktorú zažil hviezdny útočník Caroliny Andrej Svečnikov. „Juraj Slafkovský má zatiaľ tempo 18 gólov pri 82 zápasoch. Vyzerá to na nováčikovskú sezónu Andreja Svečnikova. Slafkovský hráva v priemere 11 minút na zápas, ale mám pocit, že sa mu zvýšia zodpovednosti, ak bude pokračovať v takých výkonoch ako podal vo štvrtok,“ poznamenal Cloutier.

05. 01.

CoyotesCenter Kyle Turris opustil predčasne utorkový zápas proti Columbusu po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť štyri minúty a sedem sekúnd.
CapitalsObranca Tom Poti sa vrátil do základnej zostavy Capitals po tom, čo vynechal posledné tri stretnutia pre nešpecifikované zranenie. V stretnutí proti Tampe Bay odohral takmer 21 minút a zaznamenal mínusový bod.
DevilsObranca Mark Fraser sa vrátil do zostavy Devils po tom, čo vynechal posledných 34 zápasov pre zlomeninu ruky. V zápase proti Minnesote odohral 18 a pol minúty. Tím na farmu poslal obrancu Marka Faynea.
Red WingsObranca Brad Stuart sa vrátil do akcie po tom, čo v zápase proti Philadelphii utrpel zranenie hlavy. Svoj tretí duel vynechal krídelník Patrick Eaves (lakeť), ktorý by sa do akcie mohol vrátiť v piatok proti Calgary.

04. 01.

OilersTím Edmonton Oilers povolal z tímu AHL Oklahoma City Barons útočníkov Liama Reddoxa a Linusa Omarka. Obaja hráči by mali hrať za prvý tím už v utorok proti Detroitu.
NHLTohtoročný Winter Classic sa stal najsledovanejším zápasom základnej časti za posledných 36 rokov. Duel videlo 4,5 milióna televíznych divákov, hoci bol pre dážď odložený na sobotný večer.
BlackhawksJonathan Toews sa vrátil po dvoch vynechaných zápasov pre zranenie ramena do zostavy Chicaga, ktorému pomohol k výhre 4:3 nad Los Angeles víťazným gólom a asistenciou. V akcii strávil 19 minút a 41 sekúnd.
IslandersBrankár Rick DiPietro nedochytal pondelkový zápas proti Calgary pre zranenie dolnej časti tela. Pravdepodobne išlo o problémy s kolenom, ktoré ho trápi už nejaký čas. Nedávno pre bolesti v ľavom kolene vynechal aj pár zápasov.

03. 01.

Red WingsObranca Brad Stuart musel opustiť v tretej tretine zápas proti Philadelphii po tom, čo ho trafil do zadnej časti hlavy puk zo strely Jeffa Cartera. Do akcie sa už nevrátil a bol presunutý do nemocnice na vyšetrenia. Tréner Mike Babcok si nemyslí, že pôjde o vážne zranenie.
RangersĽavý krídelník Ruslan Fedotenko utrpel pomliaždeninu pri snahe zblokovať rukou strelu počas prvej tretiny zápasu proti Floride a stretnutie predčasne opustil. Do akcie sa už nevrátil.
BlackhawksKapitán Jonathan Toews vynechal v nedeľu svoj druhý zápas pre zranenie pravého ramena. Pred stretnutím však korčuľoval a mohol by sa vrátiť do akcie už v pondelok proti Los Angeles.
AvalancheStredný útočník Paul Stastny zaknihoval v nedeľu svoj jubilejný 300. bod v kariére. Na dosiahnutie tohto míľnika potreboval odohrať 312 zápasov. Najbližšie ho čaká méta 100 gólov v NHL. Delia ho od nej dva presné zásahy.
ThrashersStredný útočník Nik Antropov sa vrátil do základnej zostavy Atlanty po tom, očo vynechal posledných päť zápasov pre zranenie hornej časti tela. V nedeľu odohral 17 minút a 25 sekúnd.
RangersObranca Michael Del Zotto sa v nedeľu vrátil do zostavy Rangers po vynechaní štyroch zápasov – dvakrát bol zdravým náhradníkom, raz mal chrípku a jeden duel vynechal pre problémy so slabinami. V akcii strávil 15 a pol minúty a zaznamenal mínusový bod.

02. 01.

PenguinsÚtočník Jordan Staal zažil počas zápasu Winter Classic svoj debut v tejto sezóne, v ktorej doteraz nehral pre infekciu v prvej nohe a pre zlomeninu pravej ruky. V sobotu odohral 14 minút a 38 sekúnd. Bol to jeho prvý zápas po takmer ôsmich mesiacoch.
SabresÚtočník Alexander Mogilny a hokejový novinár Jim Kelley, ktorý zomrel minulý mesiac, boli uvedení do Siene slávy Buffala Sabres. Mogilny odohral za Sabres 381 zápasov, v ktorých zaznamenal 444 bodov.
OilersTalentovaný útočník Jordan Eberle bol nútený predčasne opustiť sobotný zápas proti Calgary, pretože počas druhej tretiny utrpel po narazení od Aleša Kotalíka zranenie ľavého členka. V akcii strávil skoro päť minút.
SabresStredný útočník Tim Connolly sa v sobotu vrátil do zostavy Buffala po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zlomený nos. V akcii strávil 21 minút a 13 sekúnd, počas ktorých zaznamenal dve asistencie.
OilersMagnus Paajarvi nebol v sobotu po prvýkrát v zostave Edmontonu, pretože sa ho tréner rozhodol poslať na tribúnu. Švédsky mladík v posledných piatich zápasoch nebodoval.
LightningObranca Tampy Bay Mattias Ohlund nestrelil gól už v rovných 100 zápasoch. Naposledy sa presadil 7. apríla 2009 v zápase proti Calgary. Vo svojej kariére celkovo strelil 93 gólov.

01. 01.

Blue JacketsČeský útočník Jakub Voráček sa po vynechaní dvoch duelov vrátil v piatok proti Ottawe do zostavy Columbusu. Na ľade strávil 14 a pol minúty a k výhre „modrokabátnikov“ v pomere 4:3 po predĺžení pomohol dvoma bodmi (1+1).
ThrashersKrídelník Evander Kane, ktorý nehral v drese Atlanty pre problémy s pravou rukou štvrtok proti Bostonu, sa vrátil v piatok proti New Jersey do akcie. Na ľade strávil sedemnásť minút a získal jeden plusový bod.
PanthersSkúsený útočník Steve Reinprecht bol tímom Florida Panthers umiestnený na listinu nechránených hráčov. Ak si ho odtiaľ nikto nevezme, bude poslaný do AHL, v ktorej hrá Rochester Americans, farmársky klub „panterov“. V tejto sezóne nazbieral Reinprecht desať bodov v 29 zápasoch.
OilersÚtočník Linus Omark bol tímom Edmonton Oilers poslaný späť do klubu Oklahoma City Barons z AHL. 23-ročný Švéd odohral v aktuálnej sezóne kanadsko-americkej NHL osem zápasov s bilanciou jeden gól a štyri asistencie.

31. 12.

ThrashersÚtočník Evander Kane vynechal štvrtkový zápas proti Bruins po tom, čo v utorkovom zápase utrpel nešpecifikované zranenie. Center Nik Antropov vo štvrtok vynechal už štvrtý duel pre zranenie dolnej časti tela.
LightningPavel Kubina vytvoril nový rekord obrancu Lightning, keď vo štvrtok strelil 67. gól v drese Tampy Bay. Predtým zdieľal rekord s Danom Boyleom. Do zostavy Bolts sa vo štvrtok vrátil obranca Randy Jones, ktorý vynechal jeden zápas pre zranenie hornej časti tela.
Blue JacketsColumbus aktivoval z listiny zranených hráčov centra Dereka MacKenzieho, ktorý však vo štvrtok proti Torontu nenastúpil. Vynechal tak už svoj deviaty duel od utrpenia zranenie dolnej časti tela.
WildTréner Todd Richards očakáva, že Marek Židlický pár zápasov vynechá po tom, čo utrpel zranenie ramena. Tím ešte nevydal konkrétnejší dátum jeho očakávaného návratu.

30. 12.

StarsObranca Nicklas Grossman a útočník Tom Wandell sa v stredu proti Detroitu vrátili do zostavy Dallasu. Obaja spomínaní hráči vynechali dva zápasy pre chrípku.
HurricanesCarolina nastúpila v stredu proti Ottawe (4:0) bez dvoch fínskych hráčov. Obranca Joni Pitkänen nehral pre zranenie dolnej časti tela, útočník Jussi Jokinen vynechal zápas pre zranenie hornej časti tela.

|< <   349 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies