Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Český útočník skóroval rovno z bulyStáva sa to, ale nie tak často. Český útočník Rangers Filip Chytil strelil v stredajšom zápase proti Torontu dva góly, pričom jeden priamo z vhadzovania. Zaskočil ním Iľju Samsonova v bráne Maple Leafs:


03. 12.

KingsLos Angeles by malo poslať 19-ročného centra Braydena Schenna do juniorského tímu. Schenn nehral od 30. októbra a pravdepodobne si zahrá za Kanadu na majstrovstvách sveta juniorov, ktoré sa odohrajú v Buffale.
Maple LeafsPravý krídelník Colby Armstrong, ktorý mal problémy s rukou, dostal od doktorov zelenú a môže nastúpiť na sobotný zápas proti Bostonu.
DevilsKapitán Jamie Langenbrunner sa vrátil do zostavy Devils po tom, čo vynechal osem zápasov pre problémy s krkom V zápase proti Montrealu odohral cez 20 minút. Do akcie sa vrátil aj obranca Matthew Corrente, ktorý vynechal dva zápasy pre zranenie ramena.
IslandersObranca Andrew MacDonald sa vrátil do zostavy Islanders po tom, čo pre zlomenú ruku vynechal posledných 15 zápasov. V zápase proti Rangers odohral 22 minút a 25 sekúnd.
CanadiensObranca PK Subban bol trénerom poslaný na tribúnu a vo štvrtkovom zápase proti New Jersey ho v zostave Canadiens nahradil Yannick Weber.

02. 12.

BruinsStredný útočník Bostonu Marc Savard (následky otrasu mozgu) začal trénovať so svojimi spoluhráčmi. Po tréningu povedal, že je pripravený hrať už vo štvrtkovom zápase proti Tampe Bay.
FlyersBrankár Michael Leighton, ktorý sa zotavoval z operácie chrbta, sa pripojil k tímu Adirondack Phantoms z AHL, v ktorom absolvuje kondičný pobyt pred svojim návratom do zostavy Flyers.
Blue JacketsĽavý krídelník Ethan Moreau, ktorý si 20. októbra proti Anaheimu zlomil ruku, sa vrátil do zostavy Blue Jackets po tom, čo vynechal posledných 17 duelov. V zápase proti Nashvillu odohral 11 minút.
CanadiensČeský obranca Jaroslav Špaček odohral v stredu svoj jubilejný 800. zápas v NHL. Počas svojej kariéry zaznamenal 77 gólov a spolu 333 bodov. Okrem toho nazbieral 37 plusových bodov a 581 trestných minút.

01. 12.

LightningÚtočník Simon Gagne, ktorý vynechal posledných 18 zápasov pre problémy s krkom, ktoré mu spôsobovali rozmazané videnie, sa v utorok vrátil do zostavy Tampy Bay a v zápase proti Torontu zaznamenal gól a asistenciu.
SabresJim Kelley, dlhodobý športový novinár a člen Hokejovej siene slávy, zobral vo Všeobecnej nemocnici v Buffale po dlhom boji s rakovinou. Dožil sa 61 rokov. 1. januára mal byť uvedený do Siene slávy Buffala Sabres.
CoyotesTalentovaný obranca Oliver Ekman-Larsson, ktorý bol nedávno poslaný do San Antonia (AHL), vyjadril svoj veľký záujem o reprezentovanie Švédska na juniorských majstrovstvách sveta, ktoré sa uskutočnia v Buffale.
CoyotesĽavý krídelník Scottie Upshall odohral v utorok svoj prvý zápas v Nashville od februára 2007, kedy bol Predators vymenený do Philadelphie za Petra Forsberga. V zápase odohral necelých 12 minút a nebodoval.

30. 11.

SharksÚtočník Dany Heatley odohrá v utorok svoj prvý zápas v Ottawe od výmeny do San Jose, ktorá sa uskutočnila v septembri 2009. V tejto sezóne zaznamenal 24 bodov (11+13) v 22 zápasoch.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere (slabiny) absolvoval v pondelok celý tréning po prvýkrát od utrpenia zranenia 16. novembra. Nie je pravdepodobné, že by chytal už v utorok, no mal by dostať šancu už počas tohto týždňa.
DevilsBrankár Martin Brodeur (lakeť) vy nemal v utorok trénovať so spoluhráčmi. Devils odohrajú najbližší zápas až vo štvrtok proti Montrealu, no všetko naznačuje tomu, že Brodeur ešte nebude pripravený chytať.
FlamesÚtočník Aleš Kotalík (koleno) začal trénovať a po pár tréningoch by sa mohol vrátiť do akcie, aby odohral svoj prvý zápas v ročníku. Hrať by mohol najskôr v stredu proti Canucks alebo v piatok proti Wild.

29. 11.

HurricanesTréner Paul Maurice zaznamenal v nedeľu svoj 1000. zápas v NHL a stal sa 19. trénerom, ktorému sa to podarilo. Zároveň je najmladším. Dosiahol ho vo veku 43 rokov a 302 dní. Predchádzajúci rekord držal Brian Sutter - 47 rokov, 117 dní.
BruinsCenter David Krejčí a pravý krídelník Jordan Caron vynechali nedeľný zápas proti Atlante, pretože ich trápi chrípka. Krjeíč v tejto sezóne zaznamenal 12 bodov, nováčik Caron sedem.
CapitalsObranca Mike Green sa vrátil do zostavy Washigntonu po dvoch predchádzajúcich zápasoch, ktoré vynechal pre nešpecifikované zranenie. Green duel nedoihral, keď v predlžení odišiel do šatne po tom, čo ho do nohy zasiahol puk.
BluesÚtočník David Perron povedal, že sa cíti lepšie, ale stále má symptómy po otrase mozgu. Tvrdí, že bolesti hlavy už nie sú také veľké a dúfa, že sa čoskoro vráti do zostavy Blues.

28. 11.

DucksÚtočník Joffrey Lupul (krvná infekcia - chrbát) bol tímom Anaheim Ducks z kondičných dôvodov poslaný do tímu Syracuse Crunch z AHL. Kanadský krídelník odohral za spomínaný klub aj sobotňajší duel, ktorý bol preňho prvým od 8. decembra 2009.
PredatorsObranca Cody Franson opustil sobotňajší zápas medzi Nashvillom a NY Rangers na začiatku tretej tretiny po tom, čo ho do krku zasiahol hokejkou Sean Avery. Franson podstúpil v nemocnici vyšetrenia a Predators povedali, že je v poriadku.
BlackhawksÚtočník Fernando Pisani z Chicaga vynechal sobotňajší duel proti Losa Angeles. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Skúsený Kanaďan by sa do zostavy Blackhawks mal vrátiť na začiatku budúceho týždňa.
RangersČeský obranca Michal Rozsíval a po vynechaní deviatich duelov pre problémy s ramenom vrátil do zostavy NY Rangers. Stalo sa tak v sobotu proti Nashville (2:1 SN). V zápase odohral 22 minút a 22 sekúnd.

27. 11.

Red WingsMike Modano opustil zápas medzi Detroitom a Columbusom na konci druhej tretiny a v tretej časti hry sa na ľade už neobjavil. Skúsený center utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
StarsTím Dallas Stars umiestnil obrancu Marka Fistrica na listinu dlhodobo zranených hráčov. Rodýák z Edmontonu má problémy so slabinami. V tejto sezóne nastúpil v 16 stretnutiach, v ktorých asistoval na jeden gól.
ThrashersHokejisti Atlanty Thrashers vystrelili v druhej tretine piatkového zápasu na brankára Alexa Aulda z Montrealu až 23-krát. Rekord klubu to však nie je. Atlanta zaznamenali viac striel 16. decembra 2003 proti Washingtonu - 24.
RangersBitkár Derek Boogard z NY Rangers vynechal piatkový zápas proti tímu Florida Panthers. Dôvodom je zranenie ramena. Kanadský krídelník nastúpil v tomto ročníku v 18 stretnutiach, v ktorých získal dva body (1+1).
CapitalsKrídelník Mike Knuble sa po vynechaní troch zápasoch pre zlomeninu čeľuste vrátil do zostavy Washingtonu Capitals. Knuble odohral v tomto ročníku 21 zápasov a nazbieral osem bodov (3+5).

|< <   354 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies