Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Greenwaya sužuje zranenieÚtočník Buffala Jordan Greenway sa vyrovnáva so zranením hornej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. V nedeľu proti Buffalo odohral 14 a pol minúty a v ôsmich zápasoch od výmeny zaznamenal len jeden gól. Brankár Eric Comrie medzitým v pondelok trénoval s tímom po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela.

22. 11.

IslandersObranca Islanders Mike Mottau musel predčasne opustil nedeľný duel proti Atlante, keď ho počas prvej tretiny trafil do tváre puk, ktorý mu spôsobil tržnú ranu nad pravým okom. V zápase stihol odohrať šesť minút a 20 sekúnd.
Red WingsPravý krídelník Danny Cleary opustil nedeľný zápas proti Calgary v druhej tretine po tom, čo sa dostal do kolízie s Craigom Conroyom a bol narazený na mantinel Markom Giordanom. Tréner Mike Babcock povedal, že viac o zranení bude vedieť v pondelok.
FlamesObranca Robin Regehr musel v tretej tretine opustiť ľad s dopomocou po tom, čo mu nevyšiel bodyček na Mikea Modana a narazil nepríjemne do mantinelu. Tím bude o jeho zranení viac vedieť v pondelok.
CoyotesKapitán Phoenixu Shane Doan sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal sedem zápas pre zranenie dolnej časti tela. V zápase odohral 12 minút a 39 sekúnd. Center Kyle Turris vynechal zápas po tom, čo bol v piatok dvakrát udretý do hlavy.

21. 11.

BruinsÚtočník Marc Savard (otras mozgu) absolvoval v sobotu predpoludňajšie rozkorčuľovanie pred sobotňajším stretnutím s Los Angeles. „Bol som mimo dlhý čas, aj preto je tento tréning pre mňa niečo výnimočné,“ povedal Savard, ktorý utrpel otras mozgu 7. marca, keď ho tvrdo narazil Matt Cooke z Pittsburghu.
BruinsČeský útočník David Krejčí sa po šesťzápasovej pauze vrátil v sobotu do zostavy Bruins, ktorí nastúpili proti Kings. Krejčí strávil na ľade takmer 22 a pol minúty. Rodák zo Šternberku pauzoval pre otras mozgu.
DevilsČeský útočník Patrik Eliáš z New Jersey Devils odohral v sobotu proti St. Louis svoj 900. duel v kanadsko-americkej NHL. Rodák z Třebiča hral vo svojej kariére len za Devils a doteraz nazbieral 766 kanadských bodov (316+450).
SabresCraig Rivet, kapitán Buffala Sabres, odohral v sobotu jubilejný 900. duel v NHL. Stalo sa tak v zápase proti Tampe Bay. 36-ročný Rivet hral počas svojej kariéry aj za Montreal a San Jose. Na svojom konte má 234 bodov (48+186).
KingsCenter Kevin Westgarth z Los Angeles zaznamenal v sobotňajšom dueli proti Bostonu premiérový kanadský bod v NHL. 26-ročný Kanaďan získal jednu asistenciu. V NHL doteraz odohral 25 zápasov.

20. 11.

DucksSkúsený útočník Teemu Selänne z Anaheimu zaznamenal v piatok proti Columbusu jednu asistenciu a získal 1282. kanadský bod v NHL. V historických tabuľkách sa dostal na 32. miesto, z ktorej odsunul Alexa Delvecchia.
SabresKapitán Sabres, Craig Rivet, sa po piatich zápasoch, ktoré vynechal pre otravu jedlom, vrátil v piatok proti Los Angeles do zostavy Sabres. Pre skúseného obrancu to bol 899. duel v NHL.
BruinsDavid Krejčí z Bostonu by sa po šiestich zápasoch, ktoré vynechal pre otras mozgu, mohol v sobotu vrátiť do zostavy spomínaného klubu. Krejčí utrpel otras mozgu 6. novembra, kedy ho bodyčekoval T.J. Oshie zo St. Louis.

19. 11.

BruinsObranca Johny Boychuk odohral za Bruins svoj prvý zápas od momentu, kedy si 23. októbra v zápase proti Rangers zlomil predlaktie. Proti Floride odohral 18 minút a 20 sekúnd.
KingsĽavý krídelník Scott Parse (bedro) bol umiestnený na listinu zranených hráčov, čím klub vytvoril miesto v zostave pre nasledujúce tri alebo štyri mesiace.

18. 11.

CapitalsČeský center Tomáš Fleischmann vynechal svoj prvý zápas sezóny po tom, čo sa ho tréner rozhodol poslať na tribúnu. V posledných piatich zápasoch zaznamenal len jednu asistenciu a v sezóne zaznamenal osem bodov.
BruinsObranca Johny Boychuk vynechal vo štvrtok svoj desiaty zápas pre zranenie ľavého predlaktia. Urobil však pokrok, keď sa objavil na ľade počas predzápasového rozkorčuľovania.
ThrashersObranca Dustin Byfuglien bol zasiahnutý počas prvej tretiny štvrtého zápasu pukom do pravej nohy a duel nedohral. Vedenie tímu neposkytlo novinárom žiadne detaily o zranení.
Red WingsDetroit Red Wings vo štvrtok zdolal St. Louis 7:3 a zaknihoval svoj 600. víťazný zápas v základnej časti v ére generálneho manažéra Kena Hollanda.
WildÚtočník Cal Clutterbuck, najlepší strelec Minnesoty, sa vrátil do akcie po tom, čo opustil nedeľný zápas pre zranenie hornej časti tela. V stretnutí proti Anaheimu odohral necelých 17 minút.
SabresCenter Nathan Gerbe sa vrátil do zostavy Buffala po tom, čo vynechal osem zápas s faktúrou čeľuste. V stretnutí proti Washingtonu odohral necelých desať minúť.
Blue JacketsObranca Mike Commodore sa vrátil do zostavy Columbusu po tom, čo vynechal posledných 13 zápasov pre zranenie ruky. V zápase proti Los Angeles zaznamenal asistenciu.

17. 11.

KingsLos Angeles umiestnilo v utorok na listinu zranených hráčov Alexeja Ponikarovskyho, ktorého trápi zranenie hornej časti tela. B zostave ho nahradí Dwight King, ktorý bol povolaný z Manchestru (AHL).
StarsCenter Mike Ribeiro zostáva bez gólu vo svojich prvých 16 zápasoch, čo je jeho najdlhšia séria bez streleného gólu od úvodu ročníka v kariére, ktorá v zahŕňa 11 sezón. Ribeiro má na svojom konte 14 asistencií.
DucksStredný útočník Todd Marchant sa vrátil do zostavy Anaheimu po tom, čo vynechal prechádzajúci zápas pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase proti Dallasu odohral necelých 12 minút.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere nedochytal utorkový zápas proti Nashvillu, keď v tretej tretine utrpel pravdepodobne zranenie slabín. Nováčik Natem Kadri zaznamenal v tomto stretnutí svoj prvý bod v NHL.

16. 11.

CanadiensKanadské média prinášajú správy, že obranca Andrej Markov by pre zranenie kolena mal pauzovať až osem mesiacov. Zatiaľ sa však jedná o nepotvrdené informácie. Klub stále potrebuje pár dní na potvrdenie diagnózy.
LightningCenter Vicent Lecavalier (ruka) by mal chýbať viac ako sa očakávalo a to štyri až päť týždňov po tom, čo v pondelok podstúpil operáciu ruky. V akcii by sa mal ukázať najskôr v druhej polovici decembra.
FlyersPhiladelphia sa pravdepodobne bude musieť istý čas zaobísť bez ľavého krídelníka Dana Carcilla, ktorý si natiahol väzivo v ľavom kolene. V zápase proti Ottawe odohral len štyri minúty a v utorok by mal podstúpiť vyšetrenie.
BruinsObranca Johny Boychuk (zápästie), ktorý pre zranenie vynechal posledných deväť zápasov, by sa mohol vrátiť do akcie v stredu. Pokroky robí aj David Krejčí (otras mozgu), ktorý už korčuľuje.
SabresÚtočník Buffala Patrick Kaleta opustil zápas proti Vancouveru približne v jeho strede po tom, čo utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť päť minút a 16 sekúnd.

|< <   356 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies