Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Mešár pokoril okrúhlu métu a bol hviezdou v súboji Slovákov + videoV OHL sme videli súboj Slovákov. Vyhral ho Filip Mešár, ktorý dvoma asistenciami pomohol ako 3. hviezda zápasu k výhre Kitcheneru 6:1 nad Erie. Pripísal si aj dva plusové body. Ondrej Molnár zaznamenal asistenciu a tri mínusové body. Mešár má po 51 zápasoch sezóny na konte 51 bodov a aktuálne ťahá trojzápasovú bodovú sériu. Molnár nazbieral v 33 zápasoch sezóny 19 bodov (4+15). Takto vznikla v stredu jeho asistencia:


Mešár prihrával aj na 40. gól Francesca Pinelliho v sezóne:


Kompletný sumár noci nájdete na SlovakKHL.sk

21. 11.

BruinsÚtočník Marc Savard (otras mozgu) absolvoval v sobotu predpoludňajšie rozkorčuľovanie pred sobotňajším stretnutím s Los Angeles. „Bol som mimo dlhý čas, aj preto je tento tréning pre mňa niečo výnimočné,“ povedal Savard, ktorý utrpel otras mozgu 7. marca, keď ho tvrdo narazil Matt Cooke z Pittsburghu.
BruinsČeský útočník David Krejčí sa po šesťzápasovej pauze vrátil v sobotu do zostavy Bruins, ktorí nastúpili proti Kings. Krejčí strávil na ľade takmer 22 a pol minúty. Rodák zo Šternberku pauzoval pre otras mozgu.
DevilsČeský útočník Patrik Eliáš z New Jersey Devils odohral v sobotu proti St. Louis svoj 900. duel v kanadsko-americkej NHL. Rodák z Třebiča hral vo svojej kariére len za Devils a doteraz nazbieral 766 kanadských bodov (316+450).
SabresCraig Rivet, kapitán Buffala Sabres, odohral v sobotu jubilejný 900. duel v NHL. Stalo sa tak v zápase proti Tampe Bay. 36-ročný Rivet hral počas svojej kariéry aj za Montreal a San Jose. Na svojom konte má 234 bodov (48+186).
KingsCenter Kevin Westgarth z Los Angeles zaznamenal v sobotňajšom dueli proti Bostonu premiérový kanadský bod v NHL. 26-ročný Kanaďan získal jednu asistenciu. V NHL doteraz odohral 25 zápasov.

20. 11.

DucksSkúsený útočník Teemu Selänne z Anaheimu zaznamenal v piatok proti Columbusu jednu asistenciu a získal 1282. kanadský bod v NHL. V historických tabuľkách sa dostal na 32. miesto, z ktorej odsunul Alexa Delvecchia.
SabresKapitán Sabres, Craig Rivet, sa po piatich zápasoch, ktoré vynechal pre otravu jedlom, vrátil v piatok proti Los Angeles do zostavy Sabres. Pre skúseného obrancu to bol 899. duel v NHL.
BruinsDavid Krejčí z Bostonu by sa po šiestich zápasoch, ktoré vynechal pre otras mozgu, mohol v sobotu vrátiť do zostavy spomínaného klubu. Krejčí utrpel otras mozgu 6. novembra, kedy ho bodyčekoval T.J. Oshie zo St. Louis.

19. 11.

BruinsObranca Johny Boychuk odohral za Bruins svoj prvý zápas od momentu, kedy si 23. októbra v zápase proti Rangers zlomil predlaktie. Proti Floride odohral 18 minút a 20 sekúnd.
KingsĽavý krídelník Scott Parse (bedro) bol umiestnený na listinu zranených hráčov, čím klub vytvoril miesto v zostave pre nasledujúce tri alebo štyri mesiace.

18. 11.

CapitalsČeský center Tomáš Fleischmann vynechal svoj prvý zápas sezóny po tom, čo sa ho tréner rozhodol poslať na tribúnu. V posledných piatich zápasoch zaznamenal len jednu asistenciu a v sezóne zaznamenal osem bodov.
BruinsObranca Johny Boychuk vynechal vo štvrtok svoj desiaty zápas pre zranenie ľavého predlaktia. Urobil však pokrok, keď sa objavil na ľade počas predzápasového rozkorčuľovania.
ThrashersObranca Dustin Byfuglien bol zasiahnutý počas prvej tretiny štvrtého zápasu pukom do pravej nohy a duel nedohral. Vedenie tímu neposkytlo novinárom žiadne detaily o zranení.
Red WingsDetroit Red Wings vo štvrtok zdolal St. Louis 7:3 a zaknihoval svoj 600. víťazný zápas v základnej časti v ére generálneho manažéra Kena Hollanda.
WildÚtočník Cal Clutterbuck, najlepší strelec Minnesoty, sa vrátil do akcie po tom, čo opustil nedeľný zápas pre zranenie hornej časti tela. V stretnutí proti Anaheimu odohral necelých 17 minút.
SabresCenter Nathan Gerbe sa vrátil do zostavy Buffala po tom, čo vynechal osem zápas s faktúrou čeľuste. V stretnutí proti Washingtonu odohral necelých desať minúť.
Blue JacketsObranca Mike Commodore sa vrátil do zostavy Columbusu po tom, čo vynechal posledných 13 zápasov pre zranenie ruky. V zápase proti Los Angeles zaznamenal asistenciu.

17. 11.

KingsLos Angeles umiestnilo v utorok na listinu zranených hráčov Alexeja Ponikarovskyho, ktorého trápi zranenie hornej časti tela. B zostave ho nahradí Dwight King, ktorý bol povolaný z Manchestru (AHL).
StarsCenter Mike Ribeiro zostáva bez gólu vo svojich prvých 16 zápasoch, čo je jeho najdlhšia séria bez streleného gólu od úvodu ročníka v kariére, ktorá v zahŕňa 11 sezón. Ribeiro má na svojom konte 14 asistencií.
DucksStredný útočník Todd Marchant sa vrátil do zostavy Anaheimu po tom, čo vynechal prechádzajúci zápas pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase proti Dallasu odohral necelých 12 minút.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere nedochytal utorkový zápas proti Nashvillu, keď v tretej tretine utrpel pravdepodobne zranenie slabín. Nováčik Natem Kadri zaznamenal v tomto stretnutí svoj prvý bod v NHL.

16. 11.

CanadiensKanadské média prinášajú správy, že obranca Andrej Markov by pre zranenie kolena mal pauzovať až osem mesiacov. Zatiaľ sa však jedná o nepotvrdené informácie. Klub stále potrebuje pár dní na potvrdenie diagnózy.
LightningCenter Vicent Lecavalier (ruka) by mal chýbať viac ako sa očakávalo a to štyri až päť týždňov po tom, čo v pondelok podstúpil operáciu ruky. V akcii by sa mal ukázať najskôr v druhej polovici decembra.
FlyersPhiladelphia sa pravdepodobne bude musieť istý čas zaobísť bez ľavého krídelníka Dana Carcilla, ktorý si natiahol väzivo v ľavom kolene. V zápase proti Ottawe odohral len štyri minúty a v utorok by mal podstúpiť vyšetrenie.
BruinsObranca Johny Boychuk (zápästie), ktorý pre zranenie vynechal posledných deväť zápasov, by sa mohol vrátiť do akcie v stredu. Pokroky robí aj David Krejčí (otras mozgu), ktorý už korčuľuje.
SabresÚtočník Buffala Patrick Kaleta opustil zápas proti Vancouveru približne v jeho strede po tom, čo utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť päť minút a 16 sekúnd.
RangersObranca Dan Girardi opustil pondelkový zápas proti Pittsburghu v tretej tretine po tom, čo ho do tváre trafil puk, ktorý mu spôsobil výrazné krvácanie. Napriek tomu jeho zranenie nie je vážne.
DevilsObranca Matt Taormina si v nedeľu počas tréningu zranil ľavú nohu. Do akcie sa však v pondelok vrátil obranca Matt Corrente, ktorý vynechal sedem zápasov pre zlomenú ľavú ruku.
FlamesÚtočník Brett Sutter sa ospravedlnil svojej rodine a fanúšikom za to, že udrel muža pri odchode jedného z barov vo Phoenixe. Flames ho v pondelok poslali do tímu AHL Abbotsford Heat.

15. 11.

FlyersBrankár Michael Leighton (chrbát) navštívi v utorok doktorov a dúfa, že bude môcť hrať už počas tohto týždňa. Keď bude pripravený hrať, mohol by byť poslaný na kondičný pobyt do tímu Adirondack Phantoms z AHL.

|< <   356 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies