Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Havlát otvárací zápas nestihne

SAN JOSE - Tím San Jose Sharks sa v sobotu predstaví svojim fanúšikom v domácej hale HP Pavilion v otváracom zápase proti Phoenixu Coyotes, no český útočník Martin Havlát sa v zostave „žralokov“ nachádzať nebude.

Rodák z Mladej Boleslavy bol 3. júla vymenený z tímu Minesota Wild do San Jose za Danyho Heatleyho. Zdá sa teda, že na svoj debut v novom drese si bude musieť ešte chvíľu počkať.

Tréner Todd McLellan si chce byť istý, že tridsaťročný krídelník bude zdravotne úplne v poriadku po tom, čo cez leto podstúpil operáciu ramena. Sharks navyše po zápase s Coyotes čaká dlhá šesťdňová pauza, ktorú Havlát môže využiť na zotavenie.

Havlát sa počas svojej kariéry stretával so zraneniami pomerne často. Po výluke dokázal český reprezentant počas nasledujúcich troch sezón nastúpiť len k 99 zápasom, preto si McLellan chce byť istý, že Havlát je na štart stopercentne pripravený a zranenia budú tohto elitného útočníka obchádzať.

Havlát celkovo v Národnej hokejovej lige odohral 621 zápasov, v ktorých nastrieľal 209 gólov a spolu si dokázal na svoj účet pripísať 512 kanadských bodov. V roku 1999 ho draftovala Ottawa z celkového 26. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies