Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Chára: Prežité oslabenia nám dodali krídla

Kapitán Bostonu Zdeno Chára bol spokojný, že jeho mužstvo pokračovalo vo víťaznom ťažení aj proti lídrovi Východnej konferencie. Bruins v pondelok zdolali Pittsburgh 3:1, aby zaregistrovali svoju štvrtú výhru v rade.

„Skutočne sme sa na tento zápas sústredili, pretože sme vedeli, že majú skutočne dobrý tím. Snažili sme sa sústrediť na našu hru, snažili sme sa hrať dobre hlavne v obrane a odtiaľ vychádzať. Vždy sa snažíme zakladať hru na defenzíve, ku ktorej sa potom vždy pripojí aj ofenzíva,“ skonštatoval Chára.

Gregory Campbell a Benoit Pouliot strelili dva kľúčové góly v druhej tretine, počas ktorej mal Pittsburgh príležitosť hrať dve presilovky o dvoch hráčov. Ani jednu však nevyužil, pričom tá druhá trvala celé dve minúty.

„Zakaždým, keď sa ubránite dvom oslabeniam troch proti piatim, je to veľký impulz pre lavičku. Pozdvihne to tím. Myslím, že sme v nich urobili dobrú robotu, zabránili sme im v tom, čo sa snažili urobiť, a nedali sme im priestor pre kvalitné prihrávky a strely. Uistili sme sa, že robíme všetko, čo je možné, aby sme tie oslabenia prežili,“ povedal trenčiansky rodák.

Článok pokračuje pod reklamou

Boston z posledných 15 zápasoch vyhral 14 a aj pri jednej prehre dokázal v normálnom hracom čase získať bod. A hoci v úvode sezóny okupoval spodné priečky vo Východnej konferencii, vďaka tejto skvelej sérii sa pomaly prepracoval až na druhé miesto, na ktorom stráca na vedúci Pittsburgh len jeden bod a má tri zápasy k dobru.

„Snažíme sa ísť zápas od zápasu, vždy sa sústredíme len na ten nasledujúci a nepozeráme sa príliš dopredu. Tiež nechceme byť uspokojení, nechceme lietať v oblakoch a nechceme byť ani príliš pri zemi. Pristupujeme k tomu tak, že je pre nás dôležitý každý zápas a to sa snažíme ukázať aj na ľade,“ dodal Chára.

Bruins počas tohto týždňa čaká náročný rozpis. Po pondelkovom zápase sa tím presunul do Winnipegu, kde odohrá duel s miestnymi Jets už v utorok. Potom príde presun do Bostonu, v ktorom privítajú vo štvrtok vo forme hrajúcu Floridu. V sobotu ich následne čaká zápas v Columbuse.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies