Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Chára: Mojou prioritou je hra v obrane

Boston čakala v pondelok cesta do Raleigh, kde ho privítalo domáce mužstvo Hurricanes, s ktorým vlani nevyhral ani jeden zápas zo štyroch. Bruins však nad Carolinou tentokrát uspeli 5:3, aby sa tešili zo štvrtého víťazstva z ostatných piatich duelov, v ktorých zakaždým bodovali.

„Nevracali sme sa k minulému roku, hoci sme vedeli, že sme proti ním nemali dobrú bilanciu,“ povedal kapitán Zdeno Chára. „Chceme sa sústrediť na tento rok a na túto sezónu. Myslím si, že dobrý začiatok je v každom zápase veľkým plusom pre náš tím, dostaneme sa súperovi pod kožu a vytvárame si protiútoky. To je vždy dôležité.“

Slovenský obranca odohral výborný zápas a proti Hurricanes sa prezentoval tvrdou fyzickou hrou, spoľahlivou robotou v obrane a podporil aj ofenzívu – strelil gól, pridal dve asistencie a nakoniec sa stal prvou hviezdou stretnutia.

„Je pekné byť za to odmenený. No, mojou hlavnou prioritou je dobrá hrá v defenzíve a eliminovanie najlepších útokov súpera. Ak k tomu dokážem pridať aj trochu ofenzívy, tak je to dobré ako pomoc pre tím,“ skonštatoval Chára.

Tridsaťpäťročný trenčiansky rodák v doterajšom priebehu sezóny svojimi výkonmi teší, pretože pripomínajú tie zo sezóny 2008/09, po ktorej sa stal držiteľom Norris Trophy. Okrem práce v defenzíve na tom nie je zle ani bodovo – v piatich zápasoch strelil dva góly a na tri prihral.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies