Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar síce nebodoval, no výkonom nesklamal

Keď Tomáš Tatar odohral za Detroit Red Wings prvý zápas v sezóne 2010/11, bol z toho gól pri jeho víťaznej premiére v NHL. V prvom zápase aktuálnej sezóny to však v drese prvého tímu také ružové nebolo.

Mladý slovenský útočník odohral v utorok svoj prvý zápas v NHL od 22. januára 2011, no svoje konto nerozšíril a po desiatich zápasoch odohraných v kanadsko-americkej súťaži mu na ňom zostáva jeden bod za spomínaný gól.

V utorkovom zápase sa navyše ani len netešil z výhry, keďže Red Wings podľahli Calgary Flames 1:4. Čo však ešte tento zápas priniesol talentovanému hokejistovi z Dubnice nad Váhom?

Tatar začal duel v rámci útočnej formácie spolu s Pavlom Dacjukom a Valtterim Filppulom, no kým sa rozkukal, ocitol sa v útoku s Justinom Abdelkaderom a Dannym Clearym, v ktorom sa mu darilo o niečo lepšie.

Nakoniec v akcii strávil 12 minút a 42 sekúnd, počas ktorých zaznamenal tri strelecké pokusy, jeden bodyček a dve zblokované strely. Odniesol si z duelu však aj jeden mínusový bod a dve trestné minúty za trochu prísne vylúčenie.

Svojím výkonom nesklamal, hoci občas nestíhal tempu hry a v osobných súbojoch nebol taký dominantný ako v AHL. Potešujúce však je, že v druhej a tretej tretine dostal dôveru aj v presilových hrách. Teraz treba veriť, že dostane dôveru aj v ďalšom zápase.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies