Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Video

Jamie Benn strelil svoj prvý hetrik v NHL + video

Kanadský útočník Jamie Benn zaznamenal v utorkovom zápase proti St. Louis Blues svoj premiérový hetrik v NHL. Rozhodol ním o výhre Dallasu Stars 4:1 a stal sa prvou hviezdou zápasu i večera.

Dvadsaťpäťročný ľavý krídelník najprv otvoril skóre zápasu a svojím druhým gólom v prvej tretine rozhodol o výhre. Hetrik skompletizoval v druhej tretine v presilovej hre. Zveľadil si tak svoje konto na 22 gólov a 32 asistencií v 57 zápasoch sezóny.

Bennovi sa jeho prvý trojgólový zápis kariéry dlho vyhýbal, keď 17-krát dokázal streliť v jednom zápase dva góly. „Veľakrát som skóroval dvakrát v skorej fáze zápasu. Je to úľava streliť konečne hetrik," skonštatoval Benn pre agentúru AP.

„Snažím sa pomáhať tímu k víťazstvám, teraz je ťažké obdobie. Tlačím na seba, aby som zlepšil svoju hru a urobil čokoľvek pre to, aby som pomohol tímu vyhrať. Práve teraz je tá časť sezóny. Dôležité sú len dva body," dodal Benn.

Článok pokračuje pod reklamou

Pripomeňme, že Benn sa stal prvým hráčom Dallasu od 31. marca 2010, ktorý strelil hetrik, okrem Tylera Seguina. Ten to odvtedy dokázal päťkrát, pred ním to bol naposledy Steve Ott.

Rodák z Britskej Kolumbie je s 54 bodmi druhým najproduktívnejším hráčom tímu, ktorý ho draftoval v roku 2007 v piatom kole. Počas viac ako piatich ročníkov zaň odohral 401 zápasov základnej časti, v ktorých spolu nazbieral 326 bodov (138+188).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies