Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Juniori

V CHL skončilo 1. kolo play-off, Slovákom sa príliš nedarilo

V noci z utorka na stredu sa v juniorských ligách QMJHL a WHL odohrali posledné zápasy 1. kola. Keďže to druhé začne v OHL už v stredu, je vhodný čas, aby sme si dnes zrekapitulovali prvé kolo každej z trojice líg patriacich pod hlavičku Kanadskej hokejovej ligy (CHL).

OHL

V OHL išlo takmer všetko tak, ako malo. Papieroví favoriti vyhrali sedem z ôsmich sérií. Z nasadených tímov vypadla len Ottawa, ktorá však podľahla vcelku zaslúžene Niagare. Ďalej ide aj Barrie, ktorého členom je aj slovenský brankár Daniel Gibl. V prvom kole šancu chytať nedostal. Jeho tím vyradil Belleville po štvorzápasovej sérii. Connor McDavid z Erie zaznamenal v piatich dueloch „len“ deväť bodov. Najproduktívnejším hráčom je zatiaľ Mitchell Marner z Londonu, ktorý v šiestich dueloch získal 15 bodov.

Série 2. kola:
Západná konferencia
Sault Ste. Marie (1) – Guelph (4)
Erie (2) – London (3)
Východná konferencia
Oshawa (1) – Niagara (5)
Barrie (2) – North Bay (3)

QMJHL

V QMJHL malo Slovensko zastúpenie v útočníkovi Jurajovi Šiškovi. Toho však v druhom kole už neuvidíme, keďže Saint John vypadol po päťzápasovom boji s Baie-Comeau. Nitriansky rodák nebodoval a play-off ukončil so štyrmi trestnými minútami a troma mínusovými bodmi. Zaujímavé bolo, že z hry o titul vypadlo Blainville-Boisbriand, ktoré podľahlo 14. tímu po základnej časti, Gatineau. Z nenasadených tímov postúpili aj Halifax a Charlottetown. Najproduktívnejším hráčom play-off je po prvom kole Nikolaj Ehlers z Halifaxu, ktorý v siedmich dueloch zaznamenal 15 bodov.

Článok pokračuje pod reklamou

Série 2. kola:
Rimouski (1) – Gatineau (14)
Moncton (2) – Halifax (12)
Quebec (4) – Charlottetown (9)
Val-d’Or (6) – Baie-Comeau (7)

WHL

Vo WHL sa predstavili tímy s troma Slovákmi v zostave, ale zahrali si len dvaja. Útočník Dávid Šoltés z Prince George zaznamenal dve asistencie a tri „mínusky“, kým obranca Mário Grman z Red Deer nebodoval. Ich tímy vypadli po päťzápasových sériách. Nepostúpil ani Swift Current. Z nasadených tímov si povinnosť postúpiť splnili všetci. Najproduktívnejším hráčom je Adam Tambellini z Calgary, ktorý v siedmich dueloch zaznamenal 15 bodov. Obhajca titulu, Edmonton, vypadol.

Série 2. kola:
Západná konferencia
Kelowna (B1) – Victoria (B2)
Everett (U1) – Portland (U2)
Východná konferencia
Brandon (V1) – Regina (V2)
Calgary (C1) – Medicine Hat (C2)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies