Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
NHL live
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Eichel sklamanému Buffalu: Mám čo ponúknuť

Tím Buffalo Sabres vedel, že v tejto sezóne nič svetoborné nedokáže, a tak sa snažil aspoň skončiť na poslednom mieste tabuľky NHL. Dôvod bol jednoduchý – mať najväčšiu šancu získať draftovú voľbu číslo jeden. To sa nakoniec realitou nestalo.

Ako prvý bude tento rok na drafte vyberať Edmonton Oilers, po štvrtýkrát za ostatných šesť rokov. Buffalo bude druhé, a tak s najväčšou pravdepodobnosťou príde o vysnívaného kanadského centra Connora McDavida.

Výsledok sobotňajšej draftovej lotérie priniesol do mesta pri Niagarských vodopádoch trpké pocity. Fanúšikovia sa tešili na McDavidovu éru a ani vedenie tímu netajilo, že by na drafte chcelo siahnuť práve po ňom. Generálny manažér Tim Murray i niektorí fanúšikovia boli sklamaní.

Článok pokračuje pod reklamou

Po čase si však možno uvedomia, že ani druhá voľba nie je žiadnou prehrou. Aj americký center Jack Eichel má veľký talent. Hoci ho môže mrzieť, že sa krátko po lotérii na jeho obrovský potenciál akoby v Buffale zabudlo, situáciu chápe a pre Murraya má aj jeden odkaz.

„Kto by nechcel byť prvý? Máte tam všetky možnosti. Som si istý, že (Murray) môže byť sklamaný, ale tohtoročná draftová trieda je bohatá a je tam veľa dobrých hráčov,“ povedal Eichel pre PHT.

„Aj ja mám toho veľa, čo môžem ponúknuť. Som extrémne súťaživý a vždy som nerád prehrával. Myslím si, že môžem do tímu priniesť dobrý víťazný prístup a ponúknem toho veľa aj ofenzívne. Myslím si, že by som bol dobrým spoluhráčom.“

Tak ako McDavid v OHL, tak aj Eichel má za sebou skvelú sezónu v univerzitnej lige. Osemnásťročný rodák z massachusettského North Chelmsfordu odohral v drese Bostonskej univerzity 40 zápasov, v ktorých získal 26 gólov a 45 asistencií. Ako ešte len druhý prvák (prvý bol Paul Kariya) v histórii získal Cenu Hobeyho Bakera, ktorá sa udeľuje najlepšiemu vysokoškolskému hráčovi Severnej Ameriky.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Najlepšie aktíva Canadiens na výmenu? Je medzi nimi aj Slovák Experta zaujalo viac Lotyšov ako Slovákov. Vyzdvihol len dvoch našich útočníkov Slafkovský je v NHL nedocenený: Sledoval som ho celý rok, bude superhviezdou! Chromiak sa vrátil do zostavy, ale sezóna sa mu končí. Radosť z postupu má iný SlovákVráti sa Drouin do Colorada? V nedeľu dal najavo svoje preferencie Česká hviezda chce výmenu. Spája sa s tímami troch mladých SlovákovSlovensko môže mať nôž na krku: Kedy postúpi do štvrťfinále? Budú Bruins v lete aktívni na trhu s voľnými hráčmi? Čo by mohlo v lete čakať na Colorado? Demko sa ešte nevráti, prišla nečakaná rana: Top strelec Canucks zrejme vynechá zápas o všetko!Dobrá správa z New Yorku: Známy veterán bude už proti Panthers k dispozícii Potvrdené: Carolina vyriešila svoju trénerskú otázku. Na dlhý časMS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies