Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Vesey sa stretol s vedením Sabres

Talentovaný útočník Jimmy Vesey absolvoval vo štvrtok plodné stretnutie s členmi vedenia tímu Buffalo Sabres. Informoval o tom jeho agent.

Sabres vlastnia rokovacie práva na dvadsaťtriročného hokejistu do 15. augusta, keď sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Tím obetoval voľbu v treťom kole draftu, aby ich získal z Nashvillu.

„Musím povedať, že stretnutie išlo veľmi dobre. Až dovtedy, kým si nesadneme s Jimmym a úplne nestrávime všetko, čo sme počuli, nemôžem skutočne povedať, ako to môže ovplyvniť 15. august,“ povedal Peter Fish pre The Buffalo News.

Vesey nepodpísal zmluvu s Predators, ktorí ho draftovali v treťom kole v roku 2012. Po tom, čo sa stal najlepším vysokoškolským hráčom, o neho malo záujem niekoľko tímov NHL. Aj preto avizoval, že sa chce stať voľným hráčom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies