Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Scheifele podpísal osemročný kontrakt s Jets

Jozef Struhár  
09.07.2016

Tím Winnipeg Jets odmenil mladého centra Marka Scheifeleho za jeho doterajšie výkony veľkým nárastom platu po skončení nováčikovskej zmluvy.


Obe strany sa dohodli na novej osemročnej zmluve, ktorá bola najdlhšia možná podľa podmienok kolektívnej zmluvy. Počas tohto obdobia zarobí dokopy 49 miliónov amerických dolárov, čo je 6,125 milióna dolárov ročne. Po jej skončení bude mať 31 rokov.

„Zosobňuje toľko vecí, ktoré chceme, aby zosobňovala naša organizácia. Má vzťah ku komunite, rešpektuje hru, rešpektuje sám seba. Pravdepodobne nie je iný hráč ako Mark Scheifele, ktorý by našej organizácii sedel viac,“ povedal pre CP generálny manažér Kevin Cheveldayoff.

V uplynulej sezóne bol Scheifele druhým najproduktívnejším hráčom tímu so 61 bodmi a lídrom s 29 gólmi a 16 plusovými bodmi. Doteraz odohral v NHL 227 zápasov, v ktorých zaznamenal 145 bodov (58+87). Členom Jets je od roku 2011, keď bol draftovaný zo siedmeho miesta.

„Chcel som osemročnú zmluvu. Od začiatku to bolo mojím cieľom. Nechcel by som tu zotrvávať, ak by to nebola taká skvelá komunita,“ poznamenal Scheifele, ktorý si v drese Tímu Severnej Ameriky zahrá aj na Svetovom pohári.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies