Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Flyers motivuje úspech Penguins ešte viac, tvrdí Simmonds

Hokejová rivalita medzi Philadelphiou a Pittsburghom je taká veľká, že hráčov Flyers bolí, keď vidia, ako sa Penguins radujú zo zisku Stanleyho pohára. Wayne Simmonds však verí, že to môže byť aj dobrá motivácia.

Flyers vydržali v play-off len jedno kolo a sezónu im ukončil Washington. Ten následne vyradili Penguins, ktorí doputovali až k majstrovskému titulu. Ten by jedného dňa chceli získať aj „letci“, ktorým sa to nepodarilo od roku 1975.

„Myslím si, že keď máte takého úspešného rivala ako je Pittsburgh pre Philadelphiu, trochu vás to naštve. Dodá vám to však aj viac chcenia získať Stanleyho pohár, keď vidíte, ako váš štátny rival drží pohár vo vzduchu,“ povedal Simmonds pre TSN.

Philadelphia urobila v ostatnej sezóne krok správnym smerom a v tíme pracujú na tom, aby mohol opäť reálne bojovať o Stanleyho pohár. Cieľom pre budúci rok zostáva dostať sa do play-off, v ktorom tím chýbal v dvoch z ostatných štyroch ročníkov.

„Stopercentne sa plánujeme prebojovať znova do play-off, takže na to sa aj koncentrujeme. Chceme byť tímom, ktorý sa dostáva do play-off a potom sa v ňom pokúsime aj preraziť. Myslím si, že uvidíte náš tím ešte rásť,“ poznamenal Simmonds.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies