Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Blashill: Zostavu Red Wings chceme ešte stále vylepšiť

Tréner Detroitu Jeff Blashill pre denník The Detroit News uviedol, že sa mu páčia zmeny, ktoré sa urobili v mužstve Red Wings po otvorení trhu s voľnými hráčmi, no podotkol, že ešte stále je potrebné zapracovať na vylepšení zostavy.

Detroit síce prišiel o Pavla Daciuka, ale pridal si do mužstva útočníkov Fransa Nielsena, Thomasa Vaneka a Stevea Otta. Stále je treba podpísať nové zmluvy s brankárom Petrom Mrázkom a obrancom Dannym DeKeyserom. To však nemusí byť všetko.

„Radi by sme pokračovali vo vylepšovaní, ak to bude možné,“ povedal Blashill. „Viem, že Ken (Holland) by tak rád urobil a ja tiež, ale budeme môcť? Len urobenie samotnej transakcie vás automaticky nevylepší a k dispozícii je len málo takých, ktoré z vás urobia lepší tím. Musíte dávať pozor na to, aby vám hráč, ktorého získate, aj v skutočnosti pomohol.“

Blashill vie, že nebude ľahké prekonať stratu Daciuka, no Nielsen a Vanek by mohli poskytnú ofenzíve želaný impulz.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nielsen bol na vrchole nášho zoznamu. Často sme ho mohli vidieť hrať. Pre mňa je to typ hráča, ktorý chce víťaziť a robí všetko správne. Hrá vo všetkých situáciách a bol jedným z lepších hráčov tímu, ktorý sa dostal do druhého kola play-off,“ zhodnotil Blashill.

„Vanek je niekto, kto v tejto lige strelil veľa gólov. Poznám trochu jeho minulosť. Sledoval som ho už v Sioux Falls, keď bol na univerzite v Minnesote. Poznám ho. Asistenti Torchetti a Houda ho už trénovali. Obaja tvrdia, že má skutočnú schopnosť strieľať góly. Bude motivovaný a snáď z neho vzídu skvelé veci.“

Red Wings by pravdepodobne ešte radi získali nejakého ďalšieho trelca, keďže vlani len dvaja hráči prekonali hranicu 20 gólov (Larkin, Tatar). Nie je tiež tajomstvom, že Red Wings potrebujú aj kvalitného obrancu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies