Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Flyers zlákali hráča CSKA Moskva a predĺžili zmluvu s Wealom

Tím Philadelphia Flyers podpísal v pondelok zmluvy s dvoma hráčmi. Z Ruska zlanáril útočníka Romana Ľubimova a dohodol sa aj na podmienkach zmluvy s útočníkom Jordanom Wealom, ktorý bol prihlásený na arbitráž.

Obaja dvadsaťštyriroční hokejisti podpísali ročné dvojcestné kontrakty. Rodák z ruského Tveru zarobí na úrovni NHL 925 000 amerických dolárov, Kanaďan si príde v prvom tíme na 650 000 amerických dolárov a v záložnom na 250 000 amerických dolárov.

Ľubimov strávil ostatných šesť sezón v tíme KHL CSKA Moskva, kde sa vyprofiloval ako všestranný útočník schopný hrať na poste centra i krídelníka. V uplynulej sezóne zaznamenal sedem gólov a sedem asistencií v 52 zápasoch. Reprezentoval aj Rusko na svetovom šampionáte.

„Je to veľký hráč, ktorý dobre korčuľuje. Hrá spoľahlivo aj smerom dozadu. Už pár rokov sme ho sledovali, ale skutočne nás zaujal až na svetovom šampionáte. Cítime, že dodá hĺbku našej tíme. Uvidíme, ako sa mu bude dariť v kempe. Nehovorím, že bude nevyhnutne v prvej presilovkovej formácii, ale pracuje tvrdo, chodí k bráne a dokáže strieľať góly z ťažkých pozícií,“ poznamenal pre CSN generálny manažér Ron Hextall.

Weal prišiel do organizácie v minulej sezóne z organizácie Los Angeles, pričom od výmeny odohral štyri bezbodové zápasy. Nebodoval ani v desiatich dueloch, ktoré odohral za Kings. Očakáva sa, že budúci rok odštartuje v AHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies