Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Las Vegas dnes vymenuje generálneho manažéra. Poznáme favorita

Včera sme informovali, že sa nový tím z Las Vegas priblížil k vymenovaniu generálneho manažéra a počet kandidátov zúžil na dvoch. Teraz už je však podľa kanadskej televízie TSN po definitívnom rozhodnutí, ktoré by malo byť oficiálne známe v stredu.

Majiteľ nového klubu NHL Bill Foley naplánoval na stredu popoludní tlačovú konferenciu, na ktorej oznámi meno prvého generálneho manažéra organizácie. Podľa viacerých zdrojov by ním mal byť niekdajší generálny manažér Washingtonu George McPhee.

Ten slúžil v tíme z hlavného mesta Spojených štátov celých 17 sezón. Počas tohto obdobia sa Capitals dostali desaťkrát do play-off, v roku 1998 si zahrali vo finále Stanleyho pohára a v roku 2010 sa stali držiteľmi Prezidentovej trofeje. Predtým mal skúsenosti z vedenia Vancouveru.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies