Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Zetterberg by mal byť pripravený na úvod novej sezóny

Kapitán Detroitu Red Wings, Henrik Zetterberg, v pondelok priznal, že verí v zotavenie kolena ešte pred štartom základnej časti sezóny 2016/17.

Zetterberg bol v auguste menovaný za kapitána Švédska na Svetovom pohári, ale svojej účasti sa musel v septembri zrieknuť pre zranenie kolena. Na turnaji pritom túžil hrať.

„Bolo možné, že toto bude moja posledná šanca hrať za Švédsko. Bolo to ťažké, pretože išlo o takýto významný turnaj a zostavu sme mali veľmi nabitú. To, že som Svetový pohár odmietol, mi však dalo čas na to, aby som bol v 100-percentnom stave na začiatku sezóny NHL,“ povedal Zetterberg pre CP.

Tridsaťpäťročný veterán si zranil koleno pri tréningu mimo ľadu. Momentálne je už v Detroite, kde sa však ešte nepripojil k svojim spoluhráčom na neformálnych tréningoch na ľade. Pravdepodobne vynechá aj úvod tréningového kempu, ktorý štartuje 23. septembra.

„Najskôr musím byť schopný robiť určité veci mimo ľadu, kým vykorčuľujem na ľad. Do kempu zostáva týždeň a pol, a tak je šanca, že by som stihol aj jeho úvod. Je však tiež šanca, že ho nestihnem. Uvidíme,“ poznamenal Zetterberg.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies