Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Ovečkin kritizuje NHL. Nepáči sa mu formát play-off

Súčasný formát play-off existuje v Národnej hokejovej lige tri sezóny, ale zatiaľ si veľa prívržencov nezískal. Existuje stále dosť kritikov, medzi ktorých sa teraz otvorene zaradil aj kapitán Capitals Alexander Ovečkin.

Čoskoro tridsaťjedenročný moskovský rodák verí, že predošlý formát bol lepší, pretože ten súčasný adekvátne neodmeňuje víťaza základnej časti, ktorým bol v minulej sezóne práva Washington.

„Rozpis v play-off je trochu divný, pretože proti sebe nastúpi prvý tím a štvrtý, a potom hráte proti Pittsburghu. Potom rozmýšľate, či potrebujete vyhrať Prezidentov pohár, keď aj tak budete hrať proti najsilnejšiemu tímu,“ povedal Ovečkin pre CSN.

Capitals v minulej sezóne nazbierali úctyhodných 120 bodov. V prvom kole play-off ich čakala Philadelphia, ktorú vyradili. Už v druhom kole však narazili na Pittsburgh, ktorý skončil v základnej časti na druhom mieste Východnej konferencie. Penguins sériu vyhrali a nakoniec získali aj Stanleyho pohár.

Pod starým formátom by sa oba tím nestretli skôr ako v konferenčnom finále. Víťazi divízii mali isté prvé tri miesta v nasadzovaní a ostatných päť tímov sa radilo podľa poradia v tabuľke konferencie. V každom kole sa najvyššie nasadený tím stretával s najnižšie nasadeným.

„Je ťažko o tom premýšľať. Je to trochu divné, ale nemôžeme s tým nič urobiť,“ dodal Ovečkin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies