Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Jednotkou USA na Svetovom pohári bude Jonathan Quick

Jozef Struhár  
14.09.2016

Vyzerá to tak, že veľká dilema Johna Tortorellu je ukončená. Zo skupiny troch mimoriadne kvalitných brankárov vyhral pozíciu brankárskej jednotky USA na Svetovom pohári Jonathan Quick.

„Na turnaji sa môže stať veľa vecí, ale verím vo všetkých troch brankárov. Bolo to skutočne ťažké rozhodnutie. Myslím si však, že Jonathanovi sa darilo o trochu lepšie ako ostatným dvom, takže bude našou jednotkou na začiatku turnaja,“ povedal Tortorella pre AP.

Brankár Los Angeles Kings bol za brankársku jednotku vymenovaný po prípravnom zápase s Fínskom s tým, že mu náhradníka bude robiť Ben Bishop z Tampy Bay. Čierny Peter tak zostal v rukách Corymu Schneiderovi z New Jersey, ktorý bude duely sledovať z úzadia.

Quick má reputáciu spoľahlivého brankára vo chvíľach, keď to jeho mužstvo potrebuje. Toho dôkazom sú aj dva Stanleyho poháre v jeho zbierke. Darilo sa mu aj počas prípravy, v ktorej zastavil 63 zo 66 striel.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies