Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Začínajú sa turnaje nádejí, ktorých by sa mohli zúčastniť dvaja Slováci

Tak ako vlani, aj pred začiatkom sezóny 2016/17 budeme sledovať dianie na troch turnajoch nádejí, ktoré sú predzvesťou toho, že sa nám blíži nová sezóna. Všetky tri odštartujú už dnes.

Turnaj v Traverse City

Turnaj v michiganskom Traverse City bude najnabitejší. V dvoch divíziách sa predstaví osem tímov. V Divízii Gordieho Howea nájdeme domáci Detroit, ako aj Columbus, St. Louis a Chicago, ktorého farby bude hájiť slovenský útočník Radovan Bondra. V Divízii Teda Lindsaya sa predstavia Carolina, Minnesota, Dallas a Rangers.

Turnaj je rozdelený do dvoch fáz. V tej skupinovej sa tímy stretnú v rámci svojej divízie. Hracie dni sú piatok, sobota a nedeľa. Po dni voľna príde záverečná fáza o konečné umiestnenie, v ktorej sa bude bojovať o jednotlivé umiestnenia medzi tímami na rovnakých miestach vo svojej divízii.

Piatkové zápasy:
Dallas Stars – Minnesota Wild
New York Rangers – Carolina Hurricanes
Chicago Blackhawks – St. Louis Blues
Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings

Článok pokračuje pod reklamou

YoungStars v Pentictone

Po šiesty raz sa v Pentictone, malom meste z Britskej Kolumbie, uskutoční turnaj YoungStars, ktorého sa účastina tímy zo stredu a západu Kanady. Calgary, Edmonton, Vancouver a Winnipeg medzi sebou odohrajú po jednom vzájomnom zápase a po štyroch hracích dňoch sa na základe tabuľky určí víťaz.

Piatkové zápasy:
Calgary Flames – Winnipeg Jets
Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

Turnaj v Londone

V ontárijskom Londone sa, samozrejme, predstavia oba ontárijské tímy NHL, Toronto a Ottawa. Tak ako v minulej sezóne, doplnia ich quebecký Montreal a americký Pittsburgh, v ktorého kempe sa nachádza aj slovenský útočník Miloš Bubela. Každý s každým sa stretne raz v priebehu piatka, soboty a nedele. Víťaz sa takisto určí na základe poradia v tabuľke.

Piatkové zápasy:
Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens
Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies