Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Švéd Daniel Alfredsson sa stane Kanaďanom

Bývalý kapitán Senátorov z Ottawy, Daniel Alfredsson, získa budúci týždeň počas špeciálneho ceremoniálu kanadské občianstvo.

Štyridsaťtriročný rodák zo Švédska, ktorý strávil väčšinu svojej kariéry v kanadskej Ottawe, bude medzi 102 ľuďmi, ktorí sa v utorok v Toronte stanú Kanaďanmi počas ceremoniálu, ktorého sa zúčastní aj komisár NHL Gary Bettman či šéf Hráčskej asociácie Donald Fehr.

Alfredsson odohral v NHL 18 sezón, pričom v 17 z nich obliekal dres Senators. Kapitánom tímu bol 13 rokov a je jeho lídrom v mnohých ohľadoch, vrátane počtu gólov (426), asistencií (682) a bodov (1108).

Hoci posledný ročník strávil v Detroite, kariéru ukončil v drese Ottawy po tom, čo sa s tímom dohodol na jednodňovej zmluve. Momentálne pracuje pre Senators ako poradca.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies