Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Islanders majú problém. Ich hala prejde inšpekciou

Tím New York Islanders hrá druhú sezónu v hale Barclays Center, ktorá nie je postavená celkom podľa štandardov NHL. Problémom je najmä ľadová plocha, na ktorej kvalitu sa už sťažovali mnohí hráči. Liga si na ňu teraz posvieti.

Darren Dreger z TSN v stredu informoval, že NHL pošle na štadión v newyorskej časti Brooklyn odborníkov, aby posúdili stav ľadu. Chris Botta nedávno popísal príčiny jeho zhoršenej kvality. Sťažovali sa na ňu aj viacerí hráči Islanders.

Útočník Cal Clutterbuck pre New York Post opísal domáci ľad ako nehrateľný a najhorší, aký za deväť rokov v NHL videl. Problémom je, že hala bola pôvodne postavená pre basketbal a koncerty. Nie celkom vyhovujúce pre hokej sú akustika aj výhľad z hľadiska.

Rúry potrubného systému výrobne ľadu sú plastové namiesto oceľových, aké majú štadióny ostatných tímov v lige. Nedokážu preto udržať potrebnú teplotu okolo mínus šiestich stupňov Celzia. Vyriešiť sa to dá jedine jeho kompletnou výmenou.

Islanders môžu podľa zmluvy opustiť Barclays Center po treťom alebo štvrtom roku. Noví majitelia organizácie už údajne hľadajú vhodné miesto na sťahovanie. To bude zrejme nevyhnutné, pretože kvalita haly sa prejavuje aj na návštevnosti.

Posledný domáci zápas, v utorok proti Tampe Bay (1:6), videlo iba 10 822 divákov. Najbližšie Islanders privítajú vo štvrtok Philadelphiu. V sobotu k nim zavíta Edmonton a v pondelok Vancouver.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies