Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

NHL je v plnom prúde! Ako sa bude dariť Slovákom?

Kolotoč najlepšej hokejovej súťaže sveta je parádne rozbehnutý a takmer každú noc si môžete vychutnať strhujúce prenosy z NHL naživo na TV Tipsport.

Po minuloročnom fiasku sa začalo dariť aj kanadským mužstvám, čo najlepšie dokumentujú Olejári z Edmontonu, ktorí sa vyhrievajú na vedúcej priečke Západnej konferencie. Družina okolo hviezdneho kapitána McDavida aj s naším Andrejom Sekerom je jednoducho vo forme.

Zaujímavý súboj čaká aj na slušne hrajúcich Jastrabov, ktorí sa predstavia na domácom ľade proti Coloradu. Chicago od začiatku ťahá výraznou mierou aj slovenský reprezentant Richard Pánik, ktorý v doterajšom priebehu nazbieral už 10 kanadský bodov za 6 gólov a 4 asistencie. Pomôže tímu k ďalšiemu víťazstvu? Kurz na triumf Chicaga má hodnotu 1,97. Jastrabom verí aj najväčšia tipérska komunita, keď až 97% jej členov je na ich strane. Vyskúšate to spoločne s nimi aj vy?

Nenechajte si ujsť úchvatné zámorské predstavenia na ľade a sledujte ich naživo na TV Tipsport.

Ako vidíte tento prestížny duel? Pochváľte sa svojimi výbermi v Tiket aréne, kde je ukryté množstvo tiketov od skúsených tipérov, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies